Skalica – Trenčín 3:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Nitra – Košice 4:0 (kon.)
Piešťany – Žilina 7:2 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 8:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 15.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:22
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ukázali svoj herný dôraz aj tentokrát a dá sa povedať, že rozhodli o svojom víťazstve. Poi dobrej prihrávke od Stalsa sa k puku na ľavej strane dostal Lapšanský, ktorý sa neulakomil a prihrával na pravé krídlo pred TOMÁŠA SÝKORU! Ten už bez problémov prekonal gólmana Čecha, ktorý sa nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Juris Stals.
     
    37:24
    Martin dal gól!
    Martinskí hokejisti napokon dokázali vsietiť kontaktný gól a dramatizujú tak tento zápas. Po dobrej prihrávke od Markoviča z ľavej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal PETER GALAMBOŠ, ktorý svojou delovkou poriadne prekvapil popradského gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Markovič a Dominik Fujerík.
     
    31:09
    Poprad dal gól!
    Popradská gólová kanonáda pokračuje! Po parádnej prihrávke pred martinskú bránu od Paločka sa k puku dostal skúsený popradský útočník a zároveň kapitán ARNE KROTÁK, ktorý svojou nekompromisnou strelou zápästím s prehľadom zneškodnil reflexy gólmana Čecha. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Štefan Fabian.
     
    30:08
    Poprad dal gól!
    Martinská defenzíva nedokázala odzbrojiť aktívnych popradských útočníkov, ktorí sa dostali až pred gólmana Čecha a najúspešnejší z nich – PETER GÁPA síce natrikrát, ale napokon dokázal prestreliť gólmana Čecha, ktorý neočakával strelu nad svoje betóny. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Pauvkoček a Martin Belluš.
     
    26:45
    Poprad dal gól!
    Po nie veľmi dobre vyzerajúcej akcii popradských "kamzíkov" je vyrovnané! Drábek vybojoval puk na pravom krídle, následne ho posunul k Vaicovi, ktorý dlho neváhal a skvelou prihrávkou našiel pred bránou Martina osamoteného SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý svojou delovkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Čechovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Ľubomír Vaic a Jakub Drábek.
     
    25:56
    Martin dal gól!
    Martinčania sa dostávajú do vedenia po obrovských chybách v popradskej defenzíve. Cíger najskôr zahodil jednu šancu, keď z tesnej blízkosti minul popradskú bránu, no následne sa po peknej prihrávke od Matejku dostal do zakončenia v medzikruží ANDREJ THEMÁR, ktorý umiestnil puk nechytateľne popri pravej ruke gólmana Sidora. Asistenciu si pripisuje Lukáš Matejka.

    Branky a nahrávky: 27. Mlynarovič (Vaic, Drábek), 31. Gápa (Paukovček, Belluš), 32. Kroták (Paločko, Fabian), 60. Sýkora (Lapšanský, Stals) – 26. Themár (Matejka), 38. Galamboš (Markovič, Fujerík)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Novotný ("A"), Ďatelinka, Smrek, Brcko, Matejka, Tupý, Perniš, Šugár – Zlocha, Beran ("C"), Fujerík – Markovič ("A"), Galamboš, Važan – Themár, Pokrivčák, Cíger – Rožník, Dírer, L. Klíma.

    Rozhodčí: Juraj Konc – Róbert Gavalier, Juraj Tornay

    Diváci: 1399
    bahis siteleri