Třinec – Kladno 2:3 (kon.) | Zlín – Sparta 4:5 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Slavia 5:4 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 15.11.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    64:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zničehonic rozhodující domácí o tom, že druhý bod zůstane v Brně. DOMINIK CÍVKA vystřelil poměrně nenápadně od modré čáry, před Pechkem ale zrovna vznikl chumel těl z hráčů obou týmů a brankář hostí tak prakticky vůbec nezareagoval a puk spatřil až ve své síti. Asistence: Adam Raška.
     
    46:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nádherná branka a Brňané srovnali stav zápasu. Adam Raška nahrál od modré k pravému hrazení PAVLU JENYŠOVI, který stál v poměrně ostrém úhlu a zdálo se, že puk zpracuje, nebo někomu rychle přihraje. Namísto toho ale domácí forvard mocně napřáhl a prudkou ránou se trefil přesně pod víko boleslavské branky. Hostující trenér Potěšil reaguje na ztrátu vedení time-outem. Asistence: Adam Raška, Daniel Kunce.
     
    41:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Podobně jako Mladá Boleslav při druhém gólu, i Kometa se prosazuje těsně po konci přesilovky. Pechek jenom vyrazil prudkou ránu Filipa Beneše a k puku se jako první dostal ADAM RAŠKA. Nejproduktivnějšímu muži juniorské extraligy se pak podařilo zblízka dorazit puk za záda mladoboleslavského gólmana. Asistence: Filip Beneš, Pavel Jenyš.
     
    34:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže hosté ještě z přesilovkového tlaku těží druhý gól v zápase. Petr Kuchta našel nápaditým křížným pasem z brankové čáry u levé tyčky zapomenutého LUKÁŠE VOLFA, který puk dokázal rychle přesměrovat do brněnské sítě. Asistence: Petr Kuchta.
     
    21:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sedmnáct vteřin stačilo Mladé Boleslavi k využití přesilovky. Lukáš Volf přihrával křížně na vzdálenější tyč, kam se přesunoval i brankář Klimeš. Jenomže puk si mezi kruhy překvapivě stáhl na hůl JAROSLAV SOUČEK a zadovkou poslal puk za záda brněnského brankáře, reagujícího na původní záměr přihrávky. Asistence: Lukáš Volf, Petr Kuchta.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 42. Raška (Beneš, Jenyš), 47. Jenyš (Raška, Kunce), 65. Cívka (Raška) – 22. Souček (Volf, Kuchta), 35. Volf (Kuchta)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Cívka, Mytiska, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Klaus, Kozel, Račický, Raška, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Boltvan, Grünwald, Ondráček.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    BK Mladá Boleslav: Pechek (Ašenbrenner) – Lobo, Souček, Kulhánek, Kurka, Bernad (C), Šťáva, Nedbal – Byakov, Ďurač, Zajíc, Chvátal, Podsedníček, Suchan, Frolík, Volf, Kotala, Smrčka, Sonnek, Kuchta.
    Trenér: Tomáš Potěšil.

    Rozhodčí: Blecha – Měkýš, Pospíšil
    bahis siteleri