Chabarovsk – Kazaň 6:3 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Novokuzněck – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Doněck 2:1 (kon.)
Ufa – Záhřeb 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 3:0 (kon.)
Riga – Omsk 3:1 (kon.) | Lev – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
po prodl.
Metallurg Novokuzněck
3:4 (2:0, 1:1, 0:2 - 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 15.11.2013, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté si několikrát kolem modré čáry vyměnili puk, až se na levém kruhu pro vhazování odhodlal ke střel z první MARTINS KARSUMS a propálil tak přesouvajícího se Hovinena. Hosté zužitkovali přesilovou hru 4 na 3. Asistence: Alexej Cvetkov, Dmitrij Višněvskij.
     
    63:21
    Po faulu na Karpova se bude vylučovat. Domácí Lapenkov je potrestán za sekání.
     
    56:47
    Hosté mohli jít rázem do vedení, Karpov ale situaci tří proti jednomu zakončoval těsně mimo. Hovinen byl zcela dezorientovaný.
     
    55:35
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Čtyři a půl minuty před koncem se hosté prosazují potřetí v zápase, když na levém křídle napřáhl DOMINIK GRAŇÁK a přesně umístěnou střelou trefil prostor u vzdálenější tyče. Puk navíc brankovou konstrukci lízl, střela to tedy byla velmi přesná. Asistence: Denis Mosaljov, Leo Komarov.
     
    50:34
    Sopin měl na holi vyrovnávací trefu. Sám před Hovinenem ale nedokázal z levé strany zamířit přesně, navíc mu do rány padl obětavě jeden z obránců. Velké štěstí pro domácí mančaft.
     
    49:12
    Bude se opět vylučovat. Za úder do oblasti hlavy a krku je potrestán domácí Kartajev, který si vyšlápl na Graňáka. Domácí hráč inkasuje trest 2 + 10 minut osobního trestu.
     
    43:30
    Přesilovka pro Metallurg, vyloučen byl hostující hráč za držení.
     
    43:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jenom dočkávají kýžené kontaktní branky a nejspíš nás bude čekat ještě drama. Kvapil z pravého křídla zajel za domácí bránu, ještě před tím ale dokázal přihrát do mezikruží volnému DIMITRIJI VIŠNĚVSKIJEMU, který se znovu nemýlil. Obránce Dinama tak skóruje podruhé v zápase a drží naděje hostí na body z dnešního mače. Asistence: Marek Kvapil, Alexej Sopin.
     
    40:26
    Obrovská šance domácích z kraje třetiny. Po pěkné souhře celé pětky mohl z levého křídla dorážet do poloprázdné brány Achmetov, trestuhodně ale nezamířil přesně a trefil jen přesouvajícího se brankáře Jerjomenka.
     
    39:45
    Další přesilovka pro Metallurg Novokuzněck. Za vražení je vyloučen hostující Jalasvaara.
     
    37:54
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují stav dnešního duelu. Pěstunov našel křižnou přihrávkou na levém kruhu volného DIMITRIJE VIŠNĚVSKIJE, který se z první do puku opřel a propálil přesouvajícího se Hovinena. Domácí tak vedou na konci druhé třetiny již jen o dvě branky. Asistence: Dimitrij Pěstunov.
     
    36:15
    Domácí Alexander Aksjonenko je vyloučen za držení hole.
     
    31:47
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku v zápase a navyšují své vedení! Mitrjakov vybojoval svým důrazem v útočném pásmu puk, ten se dostal až do mezikruží, kde ho za brankáře Jerjomenka procedil NIKITA VYGLAZOV. Domácí tak pokračují ve své aktivní hře a stále se favorizovanému Dinamu vzdalují. Asistence: Vadim Mitrjakov.
     
    25:24
    Garejev dostal dobrou přihrávku před Jerjomenka, z první ale puk namířil jen do hrudi hostujícího brankáře.
     
    19:20
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak to je nepředvídaný průběh duelu. Domácí ještě v první třetině přidávají druhou branku v zápase, po přihrávce Girouxe uplatnil svůj důraz na hranici brankoviště ALEXEJ KOSOUROV, pohrál si s hostujícím brankářem a poměrně snadno mu poslal puk podruhé do brány. Asistence: Rymond Giroux, Artjom Garejev.
     
    13:49
    Tak přeci jenom přesilovka pro hosty. Vyloučený je také domácí Ansel Galimov za vysokou hůl.
     
    13:49
    Síly na ledě se vyrovnají. Hostující Konstantin Volkov je vyloučen za hrubost.
     
    13:45
    Bude se podruhé vylučovat. Za podražení míří na trestnou lavici domácí Denis Kurepanov. Šance pro hosty dostat se zpátky do zápasu.
     
    10:47
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v první třetině do vedení. Po zmatcích před Jerjomenkem poslal Kurepanov puk na levé křídlo dojíždějícímu JEVGENIJI LAPENKOVI, který neměl problém prostřelit přesouvajícího se Jerjomenka. Asistence: Denis Kurepanov.
     
    03:58
    Bude se poprvé v zápase vylučovat. Domácí Rafael Achmetov odpyká dvě minuty za podražení.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 11. Lapenkov (Kurepanov), 20. Kosourov (Giroux, Garejev), 32. Vyglazov (Mitrjakov) – 38. Višněvskij (Pěstunov), 44. Višněvskij (Kvapil, Sopin), 56. Graňák (Mosaljov, Komarov), 64. Karsums (Cvetkov, Višněvskij)


    Metallurg Novokuzněck: Hovinen – Martjonov, Arzamascev, Mantyla, Aksjonenko, Giroux, Kuklev, Kanarskij, Kamalov – Achmetov, Galimov, Lapenkov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Garejev, Krtajev, Kosourov – Velichin, Jemelin, Nazarov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Višněvskij, Derljuk, Mironov, Barncev, Korjagin – Soin, Babenko, Kokarev – Pěstunov, Mosaljov, Komarov – Cvetkov, Karsums, Karpov – Volkov, Sopin, Kvapil.

    Rozhodčí: Gusev, Kadrjov – Raming, Misjur
    bahis siteleri