Děčín – Klášterec nO 3:5 (kon.) | Břeclav – Orlová 1:2 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Vsetín 7:4 (kon.)
Opava – Technika Brno 5:0 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 3:2 (kon.)
Nový Jičín – Přerov 2:1 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 7:2 (kon.) | Milevsko – Žďár n/S 3:6 (kon.)
Kolín – Bílina 9:4 (kon.) | Klatovy – Jablonec n/N 1:2 (1:2 po s.n.) | Vrchlabí – Kobra 4:3 (2:1 po s.n.)
Pelhřimov – Řisuty 7:3 (kon.) | Tábor – Jindř. Hradec 6:3 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
9:4 (3:3, 3:0, 3:1)
HC Draci Bílina
Sobota 23.11.2013, 17:07 • Zimní stadion Kolín • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:33
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Semirád vybojoval puk a najel si do rohu, kde vyl napaden obranou Draků, poté puk zaslal na Jankovského, který si najel za branku a poté ihned přihrával DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který dává 9. gól pro Kolín a celkem 2 svůj gól v utkání.
    Asistence: Jankovský, Semirád
     
    52:37
    Draci právě vstřelili branku!

    Draci opět ukázali svůj nebezpečný útok, který jim perfektně sedl a snižují skóre na 8:4! Tuto branku si připisuje JAROSLAV PRŮŠA a asistenci Procházka s Bittnerem.
     
    50:23
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Celou přesilovku se domácí neprosadili až po ukončení všech trestů! Do Melicharovy sítě se tentokrát přesnou střelou trefil DOMINIK ZUMR, který vstřelil celkem již osmou branku Kolína! Stav utkání 8:3.
    Asistence: Semirád
     
    40:26
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Domácí si do třetiny nabily síly a půl minuty po zahájení třetího dějství skórují. Dnes již sedmou branku domácích dává MILAN VALÁŠEK, který si současně připisuje již druhý gól v tomto zápase. A zvyšuje tak skóre na 7:3.
    Asistence: Skokan
     
    39:27
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Domácí zvyšují náskok na 6:3. O šestý gól se postarala trojka Jankovský- Semirád – Šafránek. Třetí jmenovaný DAVID ŠAFRÁNEK měl krásně vyhlídnuté volné místo v Melicharově brance, to perfektně trefil a připisuje tak Kolínu již 6. branku.
    Asistence: Semirád, Jankovský
     
    31:46
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Hezký gól pro oko diváka nyní vstřelil PAVEL KUBÁT, který se trefil k levé tyči pod víko! A zvyšuje náskok kolínského týmu na 5:3.
    Asistence: Zumr, Barták
     
    20:49
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Do úvodu druhého dějství Kozlové vstupují s brankou! Po vyhrané buly Mejzr přihrál Milanu Valášku, který puk zavezl za branku a našel si volného JOSEFA MALÉHO, který už číhal volný před Melicharem a ten z první prostřelil jeho betony! Stav utkání je tedy 4:3.
    Asistence: Valášek, Mejzr
     
    19:21
    Draci právě vstřelili branku!

    Hosté se nedají a ještě posílají puk tzv. do šatny. Vyrovnávající branku za Moravcovy záda posílá LUKÁŠ HRDLIČKA. A srovnává tak skóre na 3:3.
    Asistence: Kýhos
     
    18:19
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Domácí otáčejí skóre v závěru prvního dějství! Třetí branku domácích trefuje MILAN VALÁŠEK za asistence Josefa Malého! Stav utkání je tedy 3:2.
     
    14:12
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Skóre je opět srovnané! V další pěkné kombinaci Morkese s Kadlecem, kde Kadlec tvrdě vystřelil na Melichara, kterému dobře stínil a zároveň pomohl puku do branky PAVEL KUBÁT, Kozlové vyrovnávají.
    Asistence: Kadlec, Morkes
     
    4:36
    Draci právě vstřelili branku!

    Draci jsou v úvodu zápasu velmi produktivní a šikovní v koncovkách. Do kolínské sítě padá tak druhý gól! O ten se postaral MILAN BÖHM po přesné nahrávce od Radka Bezpalce. A zvyšují tak skóre na 1:2!
    Asistence: Bezpalec
     
    3:47
    Draci právě vstřelili branku!

    Neuplynula ani minuta a Draci vyrovnávají. Po rychlé akci, kterou měli pod kontrolou Hrdlička společně s VLASTIMILEM SALAČEM. Druhý jmenovaný skvěle trefil volné místo u Moravce a vyrovnává tak skóre na 1:1.
    Asistence: Hrdlička
     
    3:00
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kozlové teď vařili u Melichara tak dlouho, až když se Ježek uvolnil do prostoru do kterého dostal nahrávku a pálil na Melichara, ten však puk neměl pod kontrolou a puk se odrazil k PAVLU KUBÁTOVI, který puk vsunul pod gólmana hostí a otevírá skóre dnešního zápasu!

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 3. Kubát (Ježek), 15. Kubát (Kadlec, Morkes), 19. Valášek (Malý), 21. Malý (Valášek, Mejzr), 32. Kubát (Zumr, Barták), 40. Šafránek (Semirád, Jankovský), 41. Valášek (Skokan), 51. Zumr (Semirád), 55. Šafránek (Jankovský, Semirád) – 4. Salač (Hrdlička), 5. Böhm (Bezpalec), 20. Hrdlička (Kýhos), 53. Průša (Procházka, Bittner)


    SC Marimex Kolín: Moravec (Sejpal) – Barták, Pácal, Pýcha, Skokan, Chaloupka, Hanzl, Muláček- Malý "C" , Mejzr, Valášek-Semirád, Šafránek, Jankovský- Morkes, Zumr, Šifta- Ježek, Kadlec, Kubát
    HC Draci Bílina: Melichar (Horák) – Bittner, Dostál, Polák, Kunrt "C", Pozděna, Säger, Procházka, Hartman, Průša, Hrdlička, Salač, Kýhos,Malec, Bezpalec, Böhm, Mužík

    Rozhodčí: Vokřál – Rybáček, Marek

    Diváci: 625
    bahis siteleri