Sparta – Plzeň 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 07.12.2013, 19:30 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    30:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Plzeň je na ručník. Hlinka poslal puk na Tona a jeho pokus tečoval do branky TOMÁŠ ROLINEK. Asistence: Petr Ton a Jaroslav Hlinka.
     
    29:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta po vstřelení vyrovnávací branky neuvěřitelně zabrala v útoku. Teď Krejčík zachytil vyhození Plzně, poslal ho na Kumstáta a ten ho nezištně poslal LUKÁŠI PECHOVI, který byl v ještě lepší palebné pozici na vrcholu kruhu. Asistence: Petr Kumstát, Jakub Krejčík.
     
    25:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Petr Ton přihrál z úhlu TOMÁŠOVI ROLINKOVI, který poslal puk do odkryté branky, gólman Plzně se nestihl přesunout a Sparta opět srovnává krok. Asistence Petr Ton, Jaroslav Hlinka.
     
    20:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ KRATĚNA teď zmrazil všechny sparťany, když nenápadnou střelou kousek za modrou čarou zaskočil Pöpperleho. Asistence: Miroslav Holec a Jiří Hanzlík.
     
    14:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní individuální práce PETRA TONA, který se prosadil mezi kruhy přes dva plzeňské hráče a trefil přesně mezi betony Machovského. Asistence: Jaroslav Hlinka a Tomáš Rolinek.
     
    10:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští jdou do vedení, když se nenápadnou tečí prosazuje VÁCLAV PLETKA. Na změnu směru puku nestihl Pöpperle reagovat. Asistence: Tomáš Vlasák a Jakub Jeřábek.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 15. Ton (Hlinka, Rolinek), 26. Rolinek (Ton, Hlinka), 30. Pech (Kumstát, Krejčík), 31. Rolinek (Ton, Hlinka) – 11. Pletka (Vlasák, Jeřábek), 21. Kratěna (Holec, Hanzlík)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Hrbas, Pilař, Krejčík, Švrček, Philipp, Gřegořek, Kubát, Kočí – Rolinek, Hlinka, Ton, Rachůnek T., Pech, Kumstát, Buchtele, Rachůnek I., Klimek, Forman, Simon. Trenér: Jandač.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Seman, Hanzlík, Jeřábek, Slovák, Marcel, Mozík, Růžička – Holec, Kašpařík, Kratěna, Sýkora J., Vlasák, Duda, Pletka, Lev, Indrák, Schleiss, Sýkora T., Dvořák, Vlček. Trenér: Razým.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Frodl, Charvát

    Diváci: 10 121
    bahis siteleri