Vsetín – Zlín 4:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 4:0 (kon.) | Jihlava – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.)
Hr. Králové – Liberec 6:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 4:6 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 6:5 (2:1 po s.n.)
HC Plzeň – K. Vary 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Olomouc 2:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 3:8 (kon.)
Letňany – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:6 (1:2, 1:3, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 07.12.2013, 12:30 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nedůslednost hostující obrany trestá opět JAN BÁRTA a výsledek už vůbec není tak výrazný, jak dlouho vypadal. Opět po přihrávce Samohejla se k puku dostal útočník Bárta a zasunul puk za Staška. Asistence: Pavel Samohejl.
     
    57:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třetí gól opět přichází a aktivní Samohejl v něm má opět prsty. Po jeho přihrávce propálil Staška JAN BÁRTA a snižuje na 1:3. Asistence: Pavel Samohejl, Martin Mašek.
     
    56:57
    Velkou šanci na snížení domácí Samohejl nevyužívá! Po přesném pasu z levé strany se mu nepodařilo propasírovat puk k bližší tyči, Stašek se stihl bleskurychle přesunout.
     
    55:51
    Tadeáš Hejda (SLA) – 2 minuty -podražení.
     
    51:51
    Hosté střídají gólmana. Za Sochůrka nastupuje do hry Jakub Stašek.
     
    49:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ukázkový blafák v podání slávistického ALEŠE HYRŠLA. Mladý slávista se dostal za obranu a finální fázi vyřešil efektním blafákem. Kváčovi dvakrát naznačila střelu, poté si posunul puk doprava a přesným zakončením podél gólmanova betonu zvyšuje skóre na 2:6 Asistence: Marcel Kottek.
     
    46:58
    Domácí Bárta trefuje tyč! Budějovický útočník pohotově napálil kotouč na malém brankovišti a střelu zastavila až horní tyčka. To byla velká šance na snížení!
     
    43:11
    Luboš Příkop (SLA) – 2 minuty – krosček.
     
    41:01
    Tejralovo slabá střela propadla jen k Josefusovi, který sám před gólmanem nedokázal dostat puk do sítě! Kváča dvakrát reflexně zasáhl a domácí tak prohrávají stále "jen" 2:5.
     
    39:26
    Jakub Doktor (CEM) – 2 minuty – podražení.
     
    36:15
    Po šesté mohl Kváča lovit puk ze své sítě! Nyní se před ním objevil osamocený Tejral a prudkou ranou přestřeluje horní tyčku o necelý metr.
     
    35:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš! Slavia rychle zaútočila do otevřené obrany a po Nestrašilově přihrávce dává TOMÁŠ ŠMERHA pátou branku hostujícího celku, jedná se o gól v přesilové hře. Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    34:49
    Velkou šanci v oslabení Jihočeši nevyužívají! Bárta jel se spoluhráčem sám proti jednomu obránci, několikrát si s "parťákem" narazil, ale výsledná střela končí vysoko nad brankou.
     
    33:18
    Josef Matoušek (CEM) – 2 minuty – hákování.
     
    31:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ukázková souhra v podání hráčů Slavie! Tejral týrá domácí obranu dál, ale tentokrát měl na brance větší podíl Marcel Kottek. Právě Kottek na sebe nalákal hned tři bránící hráče a předložil PETRU TEJRALOVI puk před poloprázdnou branku, která si o rychlé zakončení říkala sama. Tejral tak uzavírá hattrick a Slavia vede opět o dvě branky. Asistence: Marcel Kottek.
     
    27:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu další branku a Budějovice stahují manko na rozdíl jediného gólu. Na Doktorův pas si najel JAN BROŽ a v rychlostním souboji se nenechal dostihnout hostující obranou. Poté před ním byl už jen brankář Sochůrek, kterého překonává prudkou ranou do šibenice. Asistence: Jakub Doktor, Jakub Samohejl.
     
    24:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Smolný okamžik pro domácího brankáře a hosté se ujímají poprvé v utkání vedení o dvě branky. MARCEL KOTTEK z pravé strany slabě vystřelil a domácímu brankáři proklouzl puk do sítě mezi betony, Slavia vede 3:1. Asistence: Petr Josefus a Petr Tejral.
     
    22:35
    Hosté však puk ztrácejí a Mašek mohl opět srovnat stav! Puk na něj propadl skrz chumel hráčů, ale budějovický útočník si sám před Sochůrkem neporadil, a trefuje pouze beton vyjetého brankáře.
     
    15:57
    A mohlo být srovnáno! Samohejl ujel hostující obraně, ale na Sochůrka ani nadvakrát nevyzrál. Skóre tak zůstává stejné, Slavia vede 2:1.
     
    14:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vedení se vrací na stranu Slavie a druhou brankou se o to zasloužil útočník PETR TEJRAL. Nyní už dvougólový střelec se dostal k puku těsně před brankou a pohotovou dorážkou dostává puk do sítě podruhé. Bez asistence.
     
    10:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí přesilovou hru velmi rychle využívají. Mezi kruhy si najel na Bártovo přiťuknutí nehlídaný DANIEL KLINECKÝ a prudkou ranou srovnává stav skóre na 1:1. Českobudějovičtí dorostenci tak využívají hned první početní výhodu. Asistence: Jan Bárta, Pavel Samohejl.
     
    10:07
    Viktor Nestrašil (SLA) – 2 minuty – hákování. První přesilová hra pro Budějovice.
     
    07:23
    Petr Panáček (CEM) – 2 minuty – podražení. Budějovice budou hrát ve třech!
     
    06:19
    Pavel Samohejl (CEM) – 2 minuty – podražení.
     
    00:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hned další Tejralův kontakt s pukem znamená první gól v síti Budějovice. Hostující útočník PETR TEJRAL si najel do pravého kruhu a přesnou ranou ke vzdálenější tyči překonal domácího brankáře. Asistence: Petr Josefus, Marcel Kottek.

    Martin Pešek

    Branky a nahrávky: 11. Klinecký (Bárta, Samohejl), 28. Brož (Doktor, Samohejl), 58. Bárta (Samohejl, Mašek), 60. Bárta (Samohejl) – 1. Tejral (Josefus, Kottek), 15. Tejral, 25. Kottek (Josefus, Tejral), 32. Tejral (Kottek), 36. Šmerha (Nestrašil), 50. Hyršl (Kottek)


    HC Motor České Budějovice: Kváča (Němec) – Farka, Matoušek, Vavřík, Benda, Klinecký, Křikava – Brož, Fencl, Vráblík, Samohejl, Schwarz, Doktor, Šulek, Mašek, Šafář, Bárta, Panáček
    HC Slavia Praha: Sochůrek (52. Stašek) – Zderadička, Weinhold, Kottek, Hejda, Příkop, Krejčí – Tejral, Nestrašil, Hyršl, Mušo, Vyskočil, Josefus, Suda, Mareček, Furch, Šmerha

    Rozhodčí: Pražák – Němec, Flegl

    Diváci: 84
    bahis siteleri