Technika Brno – Orlová 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 5:4 (kon.)
Přerov – Prostějov 2:3 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:3 (kon.) | Nymburk – Milevsko 3:1 (kon.)
Klášterec nO – Jindř. Hradec 3:7 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 4:3 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 2:7 (kon.)
Žďár n/S – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Jablonec n/N 6:4 (kon.) | Kobra – Tábor 3:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Děčín 5:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
MSK Orlová
Sobota 07.12.2013, 17:00 • HHDM Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    V oslabení dokázal ujet Petr Jurča, který chtěl prostřelit Iláše mezi betony, ale ten je včas sklapl k sobě a nepovolil tak domácím střelit šestou branku.
     
    58:37
    Uvidíme ještě jednu přesilovku hostí, a to když se nechal vyloučit Benýšek (TEC).
     
    57:00
    A znovu velká šance hostí na snížení! Tentokrát se dostal Matějíček do samostatného úniku, ale ani bekhendový blafák dnes není receptem na Chvátala.
     
    56:28
    Domácí v útočném pásmu přišli o puk a soupeř se dostal do přečíslení dva na jednoho. Zakončující Szajter však na Chvátala nevyzrál!
     
    55:28
    Technika právě vstřelila branku!
    Zničehonic se domácí opět prosazují a dávají soupeři bůra. Byť se v přesilovce Technika k ničemu nedostal, tak ihned po jejím skončení si MICHAL BRZOBOHATÝ našel cestu až před Iláše, pod kterým na několikrát puk procedil za jeho záda. Asistence: Peter Bustin.
     
    53:21
    Těsně před vypršením trestu Tomise, Orlová dostává dvě minuty za technický přestupek, když hrála v šesti. Trest si odsedí na trestné lavici Galgonek (ORL).
     
    51:23
    Teď si domácí dokonce na sebe vysloužili faul, který si odpyká Tomis (ORL), jenž se provinil držením protihráče.
     
    44:38
    Technika právě vstřelila branku!
    Teď už se to však domácím povedlo a navyšují své vedení. Zdá se, že tak na konci neuvidíme žádné drama a Technika potvrdí roli favorita. Kozák připravil dobrou palebnou pozici pro JIŘÍHO ČTVRTNÍČKA, který touto nabídkou neopovrhl a rozsvicuje světla za brankou hostí počtvrté. Asistence: Jiří Kozák, Petr Bělohlávek.
     
    43:50
    Jurča našel zpoza brány přesně hůl Karla Benýška, který se mohl radovat z druhé branky v zápase, ale trefil pouze položený beton hostujícího brankáře!
     
    39:54
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen ještě vidíme na konci druhé třetiny jednu branku. Když už to vypadalo, že se vše pouze dohraje, tak si na své polovině nastartoval PETR JURČA, jenž ihned za útočnou modrou čárou napřáhl k pořádné ráně, která zapadla až za Ilášova záda. Technika tak střílí branku do šatny a opět vede o dvě branky. Asistence: Karel Benýšek, Jiří Látal.
     
    35:45
    Nyní došlo ke dvojímu vyloučení a hrát se tak bude 4/4. Vyloučenými jsou Látal (TEC) a Sznapka (ORL).
     
    27:23
    A po téhle velké šanci je navíc vyloučen domácí Kozák (TEC) a Technika tak bude hrát opět ve čtyřech.
     
    27:14
    Další obrovská šance domácích! Čtvrtníček se dostal se Zábranským do přečíslení dva na jednoho, ale zvolil místo přihrávky střelu a tohle zakončení mu nevyšlo.
     
    24:50
    Orlová právě vstřelila branku!
    A nakonec je z toho i branka. Byť už bylo Brno kompletní, tak se hostům povedlo uvolnit MARKA BADŽA, který měl dostatek času na to, aby svou střelu pořádně zamířil a poprvé dnes překonal Chvátala. Orlová je tak v kontaktu. Asistence: Jakub Szajter, Dominik Plašek.
     
    22:30
    Dobrým pohybem si však hosté vybojovali alespoň první přesilovku. Dvě minuty si odpyká Zapletal (TEC) za nedovolené bránění.
     
    17:07
    Technika právě vstřelila branku!
    První početní výhoda v zápase využita. Brnu na to stačilo pouze devět vteřin! Ihned po vhazování se puk dostal na hokejku Štindla, který jej napálil na Iláše, kde se ve skrumáži těl nejlépe zorientoval Benýšek s PETREM JURČOU, přičemž druhý jmenovaný puk dokázal dotlačit do brány. Asistence: Karel Benýšek, Petr Štindl.
     
    16:58
    A domácí budou hrát první přesilovku v zápasu. Na trestnou lavici odchází Jakub Szajter (ORL).
     
    15:32
    Technika právě vstřelila branku!
    To už teď ale neplatí a Brňané otvírají dnešní skóre. Po dvou minutách v útočném pásmu se k puku dostal KAREL BENÝŠEK, který si s pukem sjel do kruhu a střelou nad Ilášův beton se mohl radovat. Velkému tlaku Techniky tedy hosté nakonec nedokázali odolat. Asistence: Petr Štindl.
     
    11:30
    To se jim však vůbec nepovedlo a naopak do samostatného nájezdu se dostal, po skvělé asistenci od obránce, Tomáš Mráz, kterého však při bekhendovém blafáku výtečně vychytal Chvátal!
     
    00:57
    Už už to vypadalo, že hned z první střely se domácí dočkají branky, ale na poslední chvíli se hostům podařilo puk vyhodit z brankové čáry mimo nebezpečí!

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 16. Benýšek (Štindl), 18. Jurča (Benýšek, Štindl), 40. Jurča (Benýšek, Látal), 45. Čtvrtníček (Kozák, Bělohlávek), 56. Brzobohatý (Bustin) – 25. Badžo (Szajter, Plašek)


    HC Technika Brno: Chvátal (Vrba) – Habrovec (C), Havíř, Klimeš, Štindl, Bělohlávek, Zapletal – Brzobohatý, Bustin, Česnek – Jurča, Benýšek, Látal – Kozák, Zábranský, Čtvrtníček – Maršálek.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    MSK Orlová: Iláš (Urbánek) – Hegegy, Sznapka, Zientek, Mintěl, Vydra, Tomis – Studený, Pavliš (C), Galgonek – Blatoň, Grepl, Badžo – Matějíček, Szajter, Plašek – Mráz.
    Trenér: Daniel Marosz

    Rozhodčí: R.Volf – J.Kašík, D.Vožda
    bahis siteleri