Technika Brno – Orlová 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 5:4 (kon.)
Přerov – Prostějov 2:3 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:3 (kon.) | Nymburk – Milevsko 3:1 (kon.)
Klášterec nO – Jindř. Hradec 3:7 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 4:3 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 2:7 (kon.)
Žďár n/S – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Jablonec n/N 6:4 (kon.) | Kobra – Tábor 3:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Děčín 5:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:4 (0:1, 3:2, 2:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 07.12.2013, 17:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hokejisté to dokázali a srovnávají prakticky se závěrečným klaksonem! Když už vypadalo všechno ztraceno, Petr Pokorný se obtočil s kotoučem před brankovištěm, jeho ránu Šurý ještě stihl vyrazit, ale na dorážku PAVLA KŘÍŽE byl krátký a domácí poráží břeclavské Lvy! Asistence: Pokorný.
     
    58:13
    Břeclav právě vstřelila branku!
    KRISTIÁN KUČERA předvedl hodonínskému publiku fantastickou věc! Patrik Kovář vyslal hostujícího útočníka na zteč středem hřiště, ten přijal jeho nabídku a vymetl pavučinku v pravé šibenici hodonínského gólmana! Asistence: P. Kovář.
     
    52:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení, paradoxně ve chvíli, kdy mají více ze hry břeclavští hráči. Obrýánce Koukal založil gólovou akci rychlým úprkem po levé straně kluziště, v pásmu udělal zasekávačku a našel hůl FILIPA VELECHOVSKÉHO, který z bezprostřední blízkosti poslal kotouč pod horní tyč. Asistence: Koukal.
     
    38:45
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hosté jsou dnes opravdu důslední v proměňování přesilových her a srovnávají krok zhruba minutu před koncem druhé třetiny! DOMINIK PISKOŘ převzal kotouč od Hamana na levém kruhu a vypálil, puk se ve změti těl před Koutským dostal až za brankovou čáru. Asistence: Haman.
     
    32:14
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Jako by mě hokejisté od řeky Dyje slyšeli! TOMÁŠ BLAHA zpracoval přihrávky z hole Popolanského a nahazoval kotouč před Koutského brankoviště. Odtud se puk štastně odrazil od brusle jednoho z bránících hráčů a zapadl za hodonínského brankáře. Asistence: Popolanský.
     
    29:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově přidávají třetí branku a odskakují lvům na dvoubrankový náskok! Tahle skutečnost donutila trenéra Konečného vzít si oddechový čas. LUKÁŠ VRBA převzal kotouč od obránce Koukala a z prostoru mezikruží přízemní střelou překonal Šurého! Asistence: Koukal.
     
    28:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nakonec se i domácí hokejisté dočkávají využití početní výhody a otáčí stav zápasu. Miklík dostal kotouč na modrou čáru, moc si s pukem nepohrával a prakticky okamžitě vypálil. DAVID SKOČOVSKÝ tečoval kotouč tak šikovně, že přeletěl hostujícího brankáře a zapadl do sítě. Asistence: Miklík.
     
    21:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krátce po zahájení druhé třetiny je srovnáno! Zdeněk Jurásek stihl zachytit zdánlivě ztracený kotouč ještě před modrou čárou, ototčil se s ním a přes ruku poslal kotouč na hůl FILIPA VELECHOVSKÉHO, který se z levého kruhu nemýlil. Asistence: Jurásek.
     
    14:05
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hosté narozdíl od Drtičů proměňují druhou přesilovku v gól a ujímají se vedení v tomto zápase. Tomáš Blaha našel RADKA HAMANA na modré čáře, který udělal dva rychlé kroky vpřed a tvrdou ranou propálil Koutského, který se za pukem natahoval marně. Asistence: Blaha.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 22. Velechovský (Jurásek), 29. Skočovský (Miklík), 30. Vrba (Koukal), 53. Velechovský (Koukal), 60. Kříž (Pokorný) – 15. Haman (Blaha), 33. Blaha (Popolanský), 39. Piskoř (Haman), 59. Kučera (P. Kovář)


    SHK Drtiči Hodonín: Koutský (Kotvan) – Kulyk, Skočovský, Směřička, Pokorný, Koukal, Miklík, Rybalkin – Rudiger, Smetana, Kříž, Špok, Kučera, Smetana R., Škorík, kuba, Velechovský, Jurásek, Vrba, Charvát
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Foukal) – Kovář M., Dora, Šaur, Novák, Nedvěd, Kovář P., Höss, Nekoranec, Strapina, Piskoř, Popolanský, Procházka, Bartoš, Bolfík, Medřický, Zháňal, Blaha, Průdek, Haman, Kučera

    Rozhodčí: Vaněk – Blaha, Wesley

    Diváci: 1217
    bahis siteleri