Znojmo – Bolzano 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HC Bolzano
Sobota 07.12.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Pucher vybojoval kotouč na útočné modré, přenechal jej Fialovi, který uviděl na pravé straně volného ADAMA HAVLÍKA, který ranou do odkryté části branky zvyšuje už na rozdíl tří branek.
    Asistence: Ondřej Fiala a Peter Pucher.
     
    47:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Jarůšek zpoza branky načasoval přesnou přihrávku pro ZDEŇKA BLATNÉHO, který udělal kličku do bekhendu a vrátil svému týmu dvougólový náskok.
    Asistence: Richard Jarůšek.
     
    38:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí odpovídají vzápětí. Po Havlíkově načasované přihrávce vystřelil kousek za modrou PETER PUCHER a puk zapadl přesně ke vzdálenější tyči, do protipohybu brankáře hostů.
    Asistence: Adam Havlík a Ondřej Fiala.
     
    38:01
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté ihned z protiútoku udeřili. MARK SANTORELLI se dostal mezi dva domácí hráče a bekhendem poslal kotouč ke vzdálenější tyči. Hovi byl bezmocný.
    Asistence: Sebastien Piche a Angelo Esposito.
     
    35:48
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Pance po buly vytřelil na branku, Hovi puk vyrazil a schoval pod lapačku, ovšem TRENTON WHITFIELD mu jej ještě vypíchl a poté zasunul do odkryté brány. Rozhodčí gól bez váhání uznává.
    Asistence: Ziga Pance a Mathieau Beaudoin.
     
    31:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli nakonec přesilovou hru využívají. Štastný gól si připisuje PETER PUCHER, kterému krásnou zadovkou přihrál Fiala a slovenský matador už neměl problém poslat kotouč do prázdné brány.
    Asistence: Ondřej Fiala a Adam Havlík.
     
    10:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Havlík vybojoval u pravého mantinelu puk, přihrál volně stojícímu RICHARDU PAVLIKOVSKÉMU, který bombou propálil přesouvajícího se Hübla.
    Asistence: Adam Havlík.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 11. Pavlikovský (Havlík, Podešva), 32. Pucher (Fiala, Havlík), 39. Pucher (Havlík, Fiala), 48. Blatný (Jarůšek, Procházka), 48. Havlík (Fiala, Pucher) – 36. Whitfield (Pance, Beaudoin), 39. Santorelli (Piche, Esposito)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Štach, Thomas, Pavlikovský, Kolarz, Sova, Bořuta, Magovac, Müller – Prochzázka, Blatný, Jarůšek – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Bartoš, Fiala, Finsterle.
    HC Bolzano: Hübl (Hell) – Egger, Nicoletti, Piche, Charlebois, Miglioranzi – Beaudoin, Whitfield, Pance – Esposito J., Esposito A., Santorelli, Bernard, Zisser, Gander, Schofield, Wunderer.

    Rozhodčí: Gebei, Trilar – Piragić, Smeibidlo

    Diváci: 2 263
    bahis siteleri