New Jersey – Detroit 1:3 (kon.) | Carolina – San Jose 5:3 (kon.) | Columbus – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Anaheim 2:3 (1:2 po s.n.) | Calgary – Colorado 2:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Dallas – Philadelphia 5:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Detroit Red Wings
Sobota 07.12.2013, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující Detroit bleskurychle využívá přesilovou hru a nejspíš rozhoduje o výsledku dnešního duelu. Hosté vyhráli buly, k puku se nakonec dostal TOMÁŠ TATAR, který ho z kruhu pro vhazování poslal nekompromisně do domácí brány. Asistence: Jimmy Howard.
     
    52:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující Detroit dokonává obrat a sedm minut před koncem se ujímá poprvé v zápase vedení. Nyquist našel přesným křižným pasem přes brankoviště u levé tyče volného JOHANA FRANZENA, který dostal puk přesně na hůl a stačilo mu zamířit do volné části domácí brány. Devils tak rázem tahají za kratší konec provazu. Asistence: Gustav Nyquist, Tomáš Tatar.
     
    39:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující Detroit srovnává chvíli před druhou sirénou skóre zápasu. Miller se zjevil sám s pukem před Schneiderem, zajel však až za domácí bránu, odkud ale dokázal šikovnou žabičkou najít na hranici brankoviště volného JOAKIMA ANDERSSONA. Ten měl již jednoduchou práci, stačilo mu zamést puk do volné domácí klece, Schneider si totiž až moc hlídal Millera. Asistence: Drew Miller, Daniel Alfredsson.
     
    13:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je využita, Eliáš našel z levého křídla před bránou volného ANDYHO GREENA, kterému jen stačilo šikovně nastavit hůl a tečovat tak puk mezi betony Gustavssona do hostující brány. Asistence: Patrik Eliáš.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Greene (Eliáš) – 40. Andersson (Miller, Alfredsson), 53. Franzen (Nyquist, Tatar), 59. Tatar (Howard)


    New Jersey Devils: Schneider – Greene, Fayne, Volčenkov, Židlický, Gelinas, Merrill – Zubrus, Zajac, Jágr – Henrique, Eliáš, Bernier – Boucher, Loktionov, Ryder – Sestito, Josefson, Janssen.
    Detroit Red Wings: Gustavsson – Kronwall, Ericsson, Quincey, Smith, Kindl, Lashoff – Nyquist, Franzen, Bertuzzi – Abdelkader, Weiss, Alfredsson – Miller, Andersson, Tatar – Cleary, Emmerton, Samuelsson.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Meier – Galloway, McElman
    bahis siteleri