New Jersey – Detroit 1:3 (kon.) | Carolina – San Jose 5:3 (kon.) | Columbus – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Anaheim 2:3 (1:2 po s.n.) | Calgary – Colorado 2:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Dallas – Philadelphia 5:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Minnesota Wild
Sobota 07.12.2013, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Naprosto tragickou rozehrávku tuším že Keitha Ballarda zachytil ve středním pásmu kousek před útočnou modrou Comeau, který se s BOONE JENNEREM dostal do přečíslení dva na jednoho. Druhý jmenovaný dostal puk, který pak dotlačil za záda Backstroma a střílí tak svůj druhý gól v této třetině! Asistence: Nick Foligno, Ryan Johansen.
     
    44:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl napsat, že v situaci dva na dva a později ti na tři se BOONE JENNER dostal ke střele. Ano, Jenner se k ní skutečně po přihrávce Comeaua a Anisimova dostal. Jenže už je zbytečné k předchozímu komentáři dopisovat – uvidíme, jak celá akce skončí. Celá akce totiž končí ranou Jennera do levého horního rohu hostující klece. Asistence: Blake Comeau, Artem Anisimov.
     
    25:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nepřehledná situace před branou hostů končí gólem! Umberger poslal pas vlevo na Johansena, který z nulového úhlu přihrál před branku. Tam byl zcela volný NICK FOLIGNO. Útočníkovi domácích se podařilo snad natřikrát dostrkat puk za záda Backstroma. Asistence: Ryan Johansen, RJ Umberger.
     
    21:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení. Dubinski převzal ve středním pásmu puk, přejel útočnou modrou, nahrál kotouč na pravý kruh, kde byl zcela volný CAM ATKINSON. Pravé křídlo domácích se trefilo přesně pod břevno Backstromovy branky – respektive mířilo nad levé rameno hostujícího gólmana, což taky vyšlo. Backstrom se asi bude za maskou trošku červenat, tyto střely by měl chytat. Asistence: Brandon Dubinsky.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 22. Atkinson (Dubinsky), 26. Foligno (Johansen, Umberger), 45. Jenner (Comeau, Anisimov), 50. Umberger (Foligno, Johansen)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney (McKenna) – Tjutin, Johnson, Murray, Wisniewski, Nikitin, Prout – Foligno, Johansen, Umberger – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Jenner, Anisimov, Comeau – Skille, Letestu, Tropp
    Minnesota Wild: Backstrom (Harding) – Suter, Brodin, Spurgeon, Scandella, Stoner, Ballard – Parise, Koivu, Pominville – Niederreiter, Coyle, Heatley – Mitchell, Brodziak, Cooke – Rupp, Haula, Fontaine

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Steve Kozari – Shane Heyer, Tony Sericolo

    Diváci: 11313
    bahis siteleri