Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 3:2 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 6:3 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Košice
sk Pátek 10.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Vážení priatelia slovenského hokeja, vítam vás pri stretnutí 38. kola hokejovej Tipsport extraligy, v ktorom domáci tím MsHK DOXXbet Žilina privíta na svojom ľade HC Košice. Zápas sa v žilinskej DOXXbet Aréne začne o 17:00, ešte predtým si v krátkosti zhrnieme niekoľko základných informácii o oboch kluboch.

    Domáci Žilinčania začali síce sezónu excelentne, no postupne prišiel útlm, ktorý si vyžiadal odchod trénera Jana Nelibu i viacerých hráčov. Postupne sa Žilina prepadla na poslednú priečku tabuľky a na ôsmu priečku, ktorá zaručuje postup do play-off stráca 8 bodov. V poslednom zápase však Žilina zvíťazila v Trenčíne 3:2, ešte predtým porazila doma Poprad 4:1 a tak to vyzerá, že tím sa znovu dostáva na víťaznú vlnu. Výrazne tomu pomáha v posledných zápasoch excelentný brankár Vladislav Koutský, či top strelec extraligy Roman Tomas.

    Košice sú naopak jasným lídrom extraligovej tabuľky a na druhú Nitru majú náskom úctyhodných 12 bodov. Tím má extrémnu ofenzívnu silu, ktorá je podporená výbornou obranou a dvojicou kvalitných gólmanov. Dominanciu košického tímu potvrdzuje i nominácia centra Tomáša Marcinka do národného tímu Slovenska na ZOH v Soči. Košice vedie bývalý žilinský tréner Anton Tomko, pre ktorého to bude znovu duel takpovediac na domácej pôde.

    Zápas sa teda začína o 17:00, z miesta komentátora vás ho pozýva sledovať Dávid Švec.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Koutský – Ostrčil, šterbák, Dlouhý, Leško, Látal, Bagin, Niník, Bajaník – Kalla, Valášek, Slovák – Varga, Klouda, Tomas – Drevenák, Bene, A. Lipovský – Vaculín, Rehák, Jarab

    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda (A), Cebák, Černák – Sojčík, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Matis – Hrnka, Češík, Gmitter – Matúš Chovan, Boltun, Hinďoš, Jokeľ

    Rozhodca: J. Konc, Jura – Bednár, Snášel.
     
    V Žiline je všetko pripravené na začiatok zápasu, o malú chvíľu začíname.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:41
    Košičania dali gól, ale zrejme mu predchádzal ofsajd! Rozhodcovia sa radia čo so situáciou.
     
    01:41
    Košice dali gól!

    Tak gól je napokon uznaný. MARTIN ŠTRBÁK dostal prihrávku na modrú čiaru a zdalo sa, že ju puk trochu preskočil, ale napokon postranný arbiter uznal svoj prvotný chybný verdikt a hostia sú v rýchlom vedení. Asistencie Matis, Bartoš.
     
    03:36
    Hosťujúci Svatoš mal na hokejke tutovku! Košický útočník mohol využiť obrovské zaváhanie defenzívy súpera, ale preveril iba lapačku excelentného Koutského.
     
    05:00
    Košický útočník Gmitter mal obrovskú šancu! Domáca defenzíva ho zabudla a rútil sa do zakončenia aj dorážky, ale s tou si Koutský poradil pevne osadeným ľavým betónom.
     
    06:12
    Vylúčenie na domácej strane. Dlouhý si oddýchne za držanie.
     
    06:48
    Žilinčania absolútne nezačali dobre a vôbec sa im nedarilo ohroziť gólmana Hyláka. Táto oslabovka im navyše vôbec nepomôže v snahe o vyrovnanie.
     
    07:39
    Košickí hráči sa síce snažia útočiť, ale paradoxne viac šancí si vypracovali počas hry v plnom počte na oboch stranách. Žilina teraz využíva možnosť vyhodenia puku cez všetky čiary.
     
    08:12
    Vylúčený domáci hráč je už späť na ľadovej ploche. Aktuálni lídri tabuľky svoj náskok počas presilovky nezvýšili.
     
    08:55
    Žilina hrá už v plnom počte. Matúš Chovan to v útočnom pásme skúšal zadovkou na spoluhráča, ale ten sa k puku a do zakončenia napokon nedostal.
     
    09:37
    Na opačnej strane sa Lipovskému črtala dobrá šanca, ale napokon to bolo bez zakončenia. Domáci útočník to nestihol, puk mu defenzíva súpera vypichla.
     
    10:45
    Obrovská šanca domáceho celku! Domáci fanúšikovia už dvíhali ruky nad hlavu, ale puk napokon iba preskackal bránkoviskom a za čiaru neprešiel.
     
    12:20
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! MAREK SLOVÁK svojím pohybom pred bránou získal puk na hokejku po zlom pokuse o rozohrávku svojho spoluhráča a chladnokrvne zavesil pod hornú žrď. Bez asistencií.
     
    13:27
    Žilina bude hrať presilovú hru a má možnosť dostať sa do vedenia! Klouček odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    14:02
    Domáci Jarab urobil kusisko práce a zaviezol puk do útočnej tretiny, kde ho jeho spoluhráči na hokejkách zatiaľ držia.
     
    14:25
    Domácim to ale napokon nevyšlo a po chybe sa vlastnou chybou vyhodili z pásma.
     
    14:36
    A aj keď sa doň vzápätí vrátili, košickí hokejisti ich tam dlho nenechali a Žilina radšej odchádza striedať.
     
    15:26
    Zvyšnú časť presilovky už majú pod kontrolou iba hosťujúci hráči. Presilovka sa hrá ďaleko od Hyláka.
     
    16:02
    Vylúčenie Kloučeka je minulosťou, oba celky hrajú v plnom počte.
     
    16:34
    Črtala sa zaujímavá šanca Košíc! Bajaník si v strede klziska neporadil a z toho mohol byť samostatný nájazd pre Jenčíka! Chýbali centimetre a skúsený útočník sa mohol rútiť sám na Koutského.
     
    17:02
    Košičania sa ale teraz musia brániť a majú s tým výrazné problémy! Žilinská strela hneď po buly sa odrazila iba pred Vaculína, ale ten nedokázal v rýchlosti nebezpečne zakončiť.
     
    17:38
    Marcinko to skúsil svojou ranou tesne nad ľadom. Koutský túto situáciu videl a po puku sa okamžite vrhol.
     
    18:10
    Košickí hráči sa vrátili späť k svojmu úvodnému výkonu a usadili sa v útočnom pásme.
     
    18:39
    Macejko teraz čakal pridlho! Hosťujúci hráč potom síce vystrelil a k dorážke sa dostal aj Hrnka, ale druhý gól v žilinskej sieti z toho napokon nie je.
     
    19:12
    Svatoš v útočnej tretine predviedol peknú kľučku, ale napokon sa k zakončeniu nedostal. DO šance sa natlačil aj Hrnka, ale takisto úspešný nebol.
     
    19:45
    Domáci hráči sa nahrnuli do pásma, ale puk následne od košických hokejok skončil mimo ľadovej plochy. Žilina to síce reklamovala, ale situácii predchádzal dotyk čiernej gumy s plexisklom.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme zaujímavý hokej a dva góly a zatiaľ je teda stav stretnutia vyrovnaný. Domáci i hostia mali k dispozícii po jednej presilovej hre, ale presné zásahy počas hier v početnej výhode nepadli.

    Druhá tretina začne približne o 17:45.

    Vážení fanúšikovia, dovoľte nám ešte spätne sa ospravedlniť za menší výpadok v úvode stretnutia spôsobený technickými problémami v Žiline. Teraz je už všetko v poriadku a dve tretiny vám prinesieme tradičným aktuálnym textovým prenosom.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:21
    Úvodné buly získal na hokejku olympionik Marcinko a Košičania ho zaviezli do pásma. Tam sa puk vrátil k Marcinkovi, ale jeho strela presná nebola.
     
    20:47
    Domáci ale vzápätí zaviezli puk na opačnú polovicu klziska, kde ho Kalla prenechal spoluhráčovi, ale ten nedokázal vystreliť.
     
    20:55
    Marcinko predviedol svoje umenie a vypálil veľmi tvrdo z medzikružia a Koutský mal čo robiť, aby ho zachytil.
     
    21:16
    Žilina dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Nedáš-dostaneš potvrdil pred Hylákom ROMAN TOMAS, ktorý dostal prihrávku do pohybu priamo pred odkrytú časť brány, kde nemal košický gólman šancu na zákrok. Asistencie: Peter Klouda, Marek Slovák.
     
    22:02
    Košickí hokejisti sa okamžite pokúšajú o vyrovnanie, ale zastavil ich ofsajd.
     
    22:48
    Košičania sa nasťahovali do pásma a prinútili súpera urobiť chybu. Svatoš to skúšal strelecky, ale úspešný nebol.
     
    23:10
    Jenčík vo veľkej príležitosti, ale skóre sa nemení! Hosťujúci hráč po ľavej strane tvrdo vypálil, Koutský puk za svoj chrbát nepustil.
     
    23:39
    A o niečo podobné sa pokúsil aj Matis. Košičania teraz obliehajú bránu súpera a nadajú domácim dýchať.
     
    24:20
    Druhá tretina sa začala skutočne vo veľkom štýle a my sledujeme nádherný ofenzívny hokej na oboch stranách.
     
    25:00
    Rýchly pokus o prečíslenie domácich neskončil úspešne. Košická defenzíva sa stihla vrátiť a rodiacu sa nebezpečnú situáciu zastaviť.
     
    25:23
    Rozhodca musí prerušiť hru. Žilina sa dostala do veľkého tlaku, ale jeden z domácich bol natlačený do bránkoviska a skončil na Hylákovi.
     
    26:00
    Jarab sa v strede klziska zmocnil puku, hra sa teraz trochu upokojila. Stále však vidíme nádherný ofenzívny hokej prvého celku s posledným.
     
    26:45
    Vaculín nahodil puk na zadný mantinel a Žilina on bojuje v pásme. Za bránkou Hyláka sa zbehlo viacero hráčov, úspešnejší ale budú pravdepodobne hostia.
     
    27:16
    Košice síce vyviedli puk z pásma, ale domáci sa doň vzápätí vrátili. Bol to Vaculín, kto tvrdo pálil a donútil Hyláka k zákroku.
     
    27:48
    Šterbákovi sa v útočnom pásme pri striedaní súpera otváral priestor na útok, ale napokon sa hostia včas stiahli a spomínaného hráča k zakončeniu nepustili.
     
    28:24
    Košičania sa teraz musia brániť.Posledný tím tabuľky poriadne hryzie aktuálneho lídra súťaže, Košice dokonca vyhadzujú puk iba na zakázané uvoľnenie.
     
    28:55
    Lipovský si nakorčuľovával pred bránu a puk mu chcel posunúť Drevenák. Ani jeden z menovaných ale neudržal stabilitu a žilinskí hokejisti skončili na zemi a zo strely nič nebolo.
     
    29:15
    Košičania sa opäť bránia iba za cenu zakázaného uvoľnenia, hrať sa teda bude pred Hylákom.
     
    29:50
    Nedôrazná obrana domácich znamenala dobrú pozíciu pre Svatoša! Hosťujúci útočník bol ale napokon tiesnený a nedokázal presne a nebezpečne vypáliť.
     
    29:57
    Vylúčenie na domácej strane. Bagin sa previnil hákovaním.
     
    30:20
    Košičania sa usadili v pásme. Bartoš hľadal pred bránkou Hrnku, ale tam boli iba domáci hráči.
     
    30:45
    Koutský si povykorčuľoval z bránky a tvrdú ranu Bartoša schoval vo svojej lapačke. Domáci gólman zatiaľ výrazne drží svoj tím.
     
    31:15
    Domáci Dlouhý chcel síce vyhodiť puk, ale vôbec sa mu to nepodarilo a situáciu musel zachraňovať až brankár žilinského celku.
     
    31:36
    Žilinskí hokejisti vyhadzujú puk cez všetky čiary. Presilovka sa síce poväčšinou odohrávala v ich pásme, ale zatiaľ sa dokázali ubrániť pomerne jednoducho.
     
    31:50
    Tomas počas vlastného oslabenia excelentne zaviezol puk do pásma a sám proti trojici hostí nazbieral cenné sekundy.
     
    32:07
    Domáci už chvíľu hrali v plnom počte a teraz si zahrajú aj presilovku! Klouček odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    32:45
    Žilina okamžite obsadila útočné pásmo. Slovák si urobil priestor na zakončenie k bližšej žrdi, ale svoj druhý gól nedokázal pridať. Hylák mal čo robiť.
     
    33:15
    Ale hra pred košickým brankárom pokračuje. Puk nahodený pred bránu narobil Hylákovi problémy, no napokon ho nik z jeho spoluhráčov nedokázal doraziť do brány.
     
    33:36
    Až teraz sa Košičania po dlhej dobe dokázali oslobodiť. Žilina hrá skvelú tretinu a bola opäť blízko vedenia o dva presné zásahy.
     
    33:59
    Žilina sa ale ani v závere presilovky nevzdáva. Vlci opäť zaviezli puk do tretiny a Hylák si opäť raz na svoje konto musel pripísať ťažký zákrok.
     
    34:26
    Medzičasom sa už hrá v plnom počte na oboch stranách, žilinský tlak a množstvo pokusov o zakončenie ale stále neustávajú.
     
    34:56
    Varga bol v skvelej príležitosti! Domáci mohli vyhrávať už rozdielom dvoch presných zásahov, ale to by v bránke nesmel byť gólman Hylák, ktorý si poradil aj so šancou osamoteného Vargu.
     
    35:21
    Košickí hokejisti sa pokúsili rýchlo zaviesť puk do útočnej tretiny a aj vypáliť, ale Matis v rýchlosti nedokázal puk spracovať a teda ani strieľať.
     
    35:48
    Žilina si prevzala puk na svoje hokejky a okamžite sa vrhla späť do pásma pred bránkou na opačnej polovici ľadovej plochy.
     
    36:30
    Vaculín v skvelej príležitosti! Hosťujúci gólman má čo robiť, aby sa dokázal ubrániť. Žilina podáva perfektný výkon a zaslúžene je vo vedení.
     
    37:08
    Kalla to skúsil strelou i dorážkou vlastného pokusu, ale ani jedna z týchto šancí v sieti neskončila. Hostia majú čo robiť, aby sa vôbec dokázali ubrániť.
     
    37:46
    Domáci hokejisti iba s ťažkosťami vyviezli puk z pásma a pustili sa do útoku, ale tak sa dopustili ofsajdu. Rozhodcovia ho posúdili ako úmyselný.
     
    38:30
    Košickí hokejisti sú aj naďalej stiahnutí vo vlastnej obrannej tretiny a musia vyniknúť v defenzívnej zložke hry.
     
    39:07
    Košice dali gól!

    Z brejku je napokon gól. Svatošova sťahovačka v pásme oklamala súperov a napokon to vyústilo do pohodlného zakončenia z hokejky reprezentanta olympijského výberu TOMÁŠA MARCINKA, ktorý vyrovnáva na 2:2. Asistencie: Peter Sojčík a Marek Svatoš.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Po dvoch tretinách je napokon stav stretnutia vyrovnaný. Domáci hokejisti majú za sebou perfektnú dvadsaťminútovku, počas ktorej sa dostali do vedenia a to mohli niekoľkokrát navýšiť, ale napokon iba za nepremenené šance pykali vyrovnávajúcim gólom na opačnej strane klziska.

    Tretia tretina začne približne o 18:32.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:21
    Druhá tretina začal výherným buly hosťujúcich hokejistov. Tí sa síce pokúsili aj dostať do útočnej tretiny, ale bez úspechu.
     
    40:55
    Tomas sa chcel predrať do nebezpečnej situácie. Jeho zakončenie ale napokon Hyláka neprekvapilo.
     
    41:20
    Táto tretina sa rýchlym gólom nezačala. celkovo nevidíme žiadnu nebezpečnú situáciu ako tomu bolo v prvých dvoch dvadsaťminútovkach o takomto čase.
     
    41:40
    Košickí hokejisti chceli hru rozhýbať a nahrnuli sa do útoku. Urobili to ale prirýchlo, dopustili sa ofsajdu.
     
    42:10
    Rehák a Leško bojovali o puk v útočnej tretine pri zadnom mantineli, ale neodkázali ho vybojovať na svoje hokejky. Košičania ho rýchlo uchmatli a mieria na opačnú polovicu klziska.
     
    42:37
    Tam ale vicemajstri nepochodili. Sojčík a ani Svatoš nedokázali vypáliť, pretože k ním domáca defenzíva okamžite pristúpila a puk na Koutského ani nepustila.
     
    43:10
    Hylák teraz nemal všetko pod kontrolou! Za bránkou sa pokúšal pomôcť s rozohrávkou svojim spoluhráčom, ale prišiel oň! Domáci hráči túto skutočnosť nedokázali využiť, strela smerujúca do prázdnej bránky bola zblokovaná.
     
    43:57
    Gmitter získal puk za útočnou modrou čiarou. Tam sa ešte pokúšal ponúknuť ho Češíkovi, ale bez úspechu. Žilinskí hokejisti si dávajú obrovský pozor a puk na Koutského ani nepúšťajú.
     
    44:45
    Hylák si myslel, že má puk pokrytý, ale to nebola pravda! Kus čiernej gumy poskakoval pred bránkoviskom a to chcel okamžite dravo využiť Slovák, ale napokon sa mu nepodarilo bývalého spoluhráča prekonať aj druhýkrát.
     
    44:26
    Košičania zaviezli puk na opačnú polovicu klziska. Tam sa síce snažia kombinovať, ale sú zatlačení iba k mantinelu a odtiaľ nemôžu nič nebezpečné vymyslieť.
     
    44:59
    Napokon sa k puku dostal Jenčík, no domáci k nemu pristúpili okamžite a nedovolili mu ani len vystreliť.
     
    46:45
    Žilina dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Tomas si zaslúži obrovskú pochvalu za prihrávku na TIBORA VARGU, po ktorej domáci hráč zakončuje nechytateľne až do Hylákovej siete. Asistenciu si na svoje konto pripisuje Roman Tomas.
     
    47:26
    Extraligový líder teda opäť prehráva, už po drukýkrát v tomto stretnutí. Žilinčania povzbudení ďalším gólom sa opäť tlačia do zakončenia.
     
    48:12
    Žilina sa stále pokúša o ďalšie nebezpečné zakončenia. Košickí hráči sú stiahnutí vo vlastnej defenzíve a musia sa brániť.
     
    48:50
    Takmer sme videli nešťastný gól v domácej sieti! Rehák si takmer nechtiac stečoval puk do vlastnej bránky, ale napokon sa tak nestalo vďaka pozornému zákroku brankára Koutského.
     
    49:20
    Košičania teraz svojho súpera zatlačili, Žilina sa musí brániť iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    49:52
    Po buly v útočnom pásme Žiliny sa Košičania síce nedostali do vyloženej príležitosti, ale Šterbák v pokuse o vyhodenie puku do stredného pásma vyrobil až ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    50:14
    Najlepší ligový strelec mohol zaúradovať opäť! Tomas to skúšal strelou spoza obrany, ale brankár Hylák si aj s týmto pukom dokázal poradiť a schoval ho vo vlastnej výstroji.
     
    50:36
    Valášek bol zrazený na ľad a domáce publikum píska. Nešlo však o nedovolený zákrok, štvorica rozhodcov vylučovať nebude.
     
    50:52
    Marcinko vnikol do útočného pásma, ale ďaleko s pukom nezašiel. Pískaný bol ofsajd na útočnej modrej čiare, kde bol prirýchly Svatoš a do tretiny vnikol skôr než jeho spoluhráč.
     
    51:32
    Domáci štadión teraz zborne kričí "Žilina" a povzbudzuje tak svojich miláčikov v ceste za veľkým úspechom proti aktuálnemu lídrovi.
     
    52:31
    Domáci hokejisti sa natlačili do zakončenia, ale napokon skončili iba natlačení na brankára Hyláka. Šterbák pred bránou siahal na zadovku, ale napokon skončil iba na košickom brankárovi a puk nemal šancu prepasírovať do bránky.
     
    52:53
    Na opačnej polovici ľadovej plochy predviedol svoju rýchlosť Jenčík, ktorý popri ľavom mantineli prešiel až do zakončenia. S tým si Koutský poradil.
     
    53:30
    Na bránku Koutského letelo mierne nahodenie. Domáci gólman chcel pôvodne puk rozohrať, ale napokon si to rozmyslel a radšej hru pred dotieravými súpermi prerušil.
     
    53:54
    Žilina opäť v útoku a prvý útok mohol možno aj definitívne rozhodnúť zápas. Košická defenzíva by si mala dávať väčší pozor, Žilinčania už jasne ukázali svoju silu.
     
    54:13
    Domáci sa budú brániť! Šterbák sa previnil podrazením a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    54:36
    Koščiania sa okamžite usadili v pásme. Po tvrdej rane od útočnej modrej čiary sa o dorážku pokúšali Svatoš s Bartošom, ale ani jeden z nich úspešný nebol.
     
    54:50
    Žilinčania vyhadzujú puk cez všetky čiary a dobre sa bránia.
     
    55:12
    Kus čiernej gumy letí opäť až za bránku gólmana Hyláka. Hosťujúci gólman pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou a Žilina strieda.
     
    55:50
    Koutský predviedol zákrok pri pravej žrdi a jeho spoluhráči následne pohodlne vyhodili už tretíkrát v tejto hre v oslabení.
     
    56:20
    Žilinčania už medzičasom hrajú v plnom počte. Ubrániť sa dokázali bez zjavnejších problémov.
     
    56:45
    Košičania zvyšujú svoj tlak a mieria do útočnej tretiny. Tam sa im zatiaľ nedarí zakončiť, ale ich kombinovanie pokračuje.
     
    57:21
    Neskutočné! Brankár Koutský bol ochotný sa aj pokrájať, len aby zabránil zakončeniu do vlastnej siete. Vrhal sa ležiac na zemi zo strany na stranu a puk napokon nepustil do bránky, jeho tím je stále vo vedení.
     
    57:49
    Slovák mohol ísť sám na bránku hosťujúceho gólmana, ale napokon sa do zakončenia neprebojoval. Hosťujúci gólman sa už ale začína pýtať na striedačku, pokyn však zatiaľ neprichádza.
     
    58:32
    Hra sa blíži ku svojmu záveru a Košičanom sa nedarí presadiť sa v útočnej tretine. Žilina bráni so všetkými hráčmi.
     
    58:45
    Hosťujúci tréner Anton Tomko si vyžiadal oddychový čas, po ňom sa bude vhadzovať pred Koutským.
     
    58:45
    Hylák ostáva na striedačke, Košice hrajú powerplay.
     
    59:10
    Žilina sa dostala k vyhodeniu puku, ktorý smeroval do priestoru brány, ale Štrbák ho pohotovým návratom stihol a okamžite poslal na opačnú polovicu.
     
    59:20
    Neuveriteľný záver! Svatoš z bezprostrednej vzdialenosti tvrdo zakončil, ale Koutský puk schoval v lapačke a ešte si s ním aj vykorčuľoval o meter dopredu, čím len potvrdil svoju dominanciu.
     
    59:40
    Tomas v útočnom pásme nepochodil a tak to chcel skúsiť aj gólman Koutský! Nič mu však nevyšlo. puk do prázdnej brány nedošiel.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V závere ešte vidíme niečo, čo na štadióny nepatrí. Na tribúne v Žiline došlo k fyzickej potýčke, s ktorou mali usporiadatelia čo robiť, ale napokon dokázali emócie umierniť.
     
    Je koniec, posledná Žilina zdolala po perfektnom výkone prvý celok tabuľky a pripisuje si do tabuľky dôležité tri body.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný víkend. (19:10:03)

    Dávid Švec

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. Slovák, 22. Tomas (Klouda, Slovák), 47. Varga (Tomas) – 2. Štrbák (Matis, Bartoš), 40. Marcinko (Sojčík, Svatoš)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, šterbák, Dlouhý, Leško, Látal, Bagin, Niník, Bajaník – Kalla, Valášek, Slovák – Varga, Klouda, Tomas – Drevenák, Bene, A. Lipovský – Vaculín, Rehák, Jarab
    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda (A), Cebák, Černák – Sojčík, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Matis – Hrnka, Češík, Gmitter – Matúš Chovan, Boltun, Hinďoš, Jokeľ

    Rozhodčí: J. Konc, Jura – Bednár, Snášel

    Diváci: 1257
    bahis siteleri