Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 3:2 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 6:3 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Košice
sk Pátek 10.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závere ešte vidíme niečo, čo na štadióny nepatrí. Na tribúne v Žiline došlo k fyzickej potýčke, s ktorou mali usporiadatelia čo robiť, ale napokon dokázali emócie umierniť.
     
    59:40
    Tomas v útočnom pásme nepochodil a tak to chcel skúsiť aj gólman Koutský! Nič mu však nevyšlo. puk do prázdnej brány nedošiel.
     
    59:20
    Neuveriteľný záver! Svatoš z bezprostrednej vzdialenosti tvrdo zakončil, ale Koutský puk schoval v lapačke a ešte si s ním aj vykorčuľoval o meter dopredu, čím len potvrdil svoju dominanciu.
     
    58:45
    Hylák ostáva na striedačke, Košice hrajú powerplay.
     
    58:45
    Hosťujúci tréner Anton Tomko si vyžiadal oddychový čas, po ňom sa bude vhadzovať pred Koutským.
     
    57:21
    Neskutočné! Brankár Koutský bol ochotný sa aj pokrájať, len aby zabránil zakončeniu do vlastnej siete. Vrhal sa ležiac na zemi zo strany na stranu a puk napokon nepustil do bránky, jeho tím je stále vo vedení.
     
    54:13
    Domáci sa budú brániť! Šterbák sa previnil podrazením a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    52:31
    Domáci hokejisti sa natlačili do zakončenia, ale napokon skončili iba natlačení na brankára Hyláka. Šterbák pred bránou siahal na zadovku, ale napokon skončil iba na košickom brankárovi a puk nemal šancu prepasírovať do bránky.
     
    50:14
    Najlepší ligový strelec mohol zaúradovať opäť! Tomas to skúšal strelou spoza obrany, ale brankár Hylák si aj s týmto pukom dokázal poradiť a schoval ho vo vlastnej výstroji.
     
    48:50
    Takmer sme videli nešťastný gól v domácej sieti! Rehák si takmer nechtiac stečoval puk do vlastnej bránky, ale napokon sa tak nestalo vďaka pozornému zákroku brankára Koutského.
     
    46:45
    Žilina dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Tomas si zaslúži obrovskú pochvalu za prihrávku na TIBORA VARGU, po ktorej domáci hráč zakončuje nechytateľne až do Hylákovej siete. Asistenciu si na svoje konto pripisuje Roman Tomas.
     
    44:45
    Hylák si myslel, že má puk pokrytý, ale to nebola pravda! Kus čiernej gumy poskakoval pred bránkoviskom a to chcel okamžite dravo využiť Slovák, ale napokon sa mu nepodarilo bývalého spoluhráča prekonať aj druhýkrát.
     
    43:10
    Hylák teraz nemal všetko pod kontrolou! Za bránkou sa pokúšal pomôcť s rozohrávkou svojim spoluhráčom, ale prišiel oň! Domáci hráči túto skutočnosť nedokázali využiť, strela smerujúca do prázdnej bránky bola zblokovaná.
     
    39:07
    Košice dali gól!

    Z brejku je napokon gól. Svatošova sťahovačka v pásme oklamala súperov a napokon to vyústilo do pohodlného zakončenia z hokejky reprezentanta olympijského výberu TOMÁŠA MARCINKA, ktorý vyrovnáva na 2:2. Asistencie: Peter Sojčík a Marek Svatoš.
     
    37:08
    Kalla to skúsil strelou i dorážkou vlastného pokusu, ale ani jedna z týchto šancí v sieti neskončila. Hostia majú čo robiť, aby sa vôbec dokázali ubrániť.
     
    36:30
    Vaculín v skvelej príležitosti! Hosťujúci gólman má čo robiť, aby sa dokázal ubrániť. Žilina podáva perfektný výkon a zaslúžene je vo vedení.
     
    34:56
    Varga bol v skvelej príležitosti! Domáci mohli vyhrávať už rozdielom dvoch presných zásahov, ale to by v bránke nesmel byť gólman Hylák, ktorý si poradil aj so šancou osamoteného Vargu.
     
    32:45
    Žilina okamžite obsadila útočné pásmo. Slovák si urobil priestor na zakončenie k bližšej žrdi, ale svoj druhý gól nedokázal pridať. Hylák mal čo robiť.
     
    32:07
    Domáci už chvíľu hrali v plnom počte a teraz si zahrajú aj presilovku! Klouček odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    29:57
    Vylúčenie na domácej strane. Bagin sa previnil hákovaním.
     
    29:50
    Nedôrazná obrana domácich znamenala dobrú pozíciu pre Svatoša! Hosťujúci útočník bol ale napokon tiesnený a nedokázal presne a nebezpečne vypáliť.
     
    23:10
    Jenčík vo veľkej príležitosti, ale skóre sa nemení! Hosťujúci hráč po ľavej strane tvrdo vypálil, Koutský puk za svoj chrbát nepustil.
     
    21:16
    Žilina dala gól!

    Domáci sú vo vedení! Nedáš-dostaneš potvrdil pred Hylákom ROMAN TOMAS, ktorý dostal prihrávku do pohybu priamo pred odkrytú časť brány, kde nemal košický gólman šancu na zákrok. Asistencie: Peter Klouda, Marek Slovák.
     
    20:55
    Marcinko predviedol svoje umenie a vypálil veľmi tvrdo z medzikružia a Koutský mal čo robiť, aby ho zachytil.
     
    18:39
    Macejko teraz čakal pridlho! Hosťujúci hráč potom síce vystrelil a k dorážke sa dostal aj Hrnka, ale druhý gól v žilinskej sieti z toho napokon nie je.
     
    17:02
    Košičania sa ale teraz musia brániť a majú s tým výrazné problémy! Žilinská strela hneď po buly sa odrazila iba pred Vaculína, ale ten nedokázal v rýchlosti nebezpečne zakončiť.
     
    16:34
    Črtala sa zaujímavá šanca Košíc! Bajaník si v strede klziska neporadil a z toho mohol byť samostatný nájazd pre Jenčíka! Chýbali centimetre a skúsený útočník sa mohol rútiť sám na Koutského.
     
    13:27
    Žilina bude hrať presilovú hru a má možnosť dostať sa do vedenia! Klouček odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    12:20
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! MAREK SLOVÁK svojím pohybom pred bránou získal puk na hokejku po zlom pokuse o rozohrávku svojho spoluhráča a chladnokrvne zavesil pod hornú žrď. Bez asistencií.
     
    10:45
    Obrovská šanca domáceho celku! Domáci fanúšikovia už dvíhali ruky nad hlavu, ale puk napokon iba preskackal bránkoviskom a za čiaru neprešiel.
     
    06:12
    Vylúčenie na domácej strane. Dlouhý si oddýchne za držanie.
     
    05:00
    Košický útočník Gmitter mal obrovskú šancu! Domáca defenzíva ho zabudla a rútil sa do zakončenia aj dorážky, ale s tou si Koutský poradil pevne osadeným ľavým betónom.
     
    03:36
    Hosťujúci Svatoš mal na hokejke tutovku! Košický útočník mohol využiť obrovské zaváhanie defenzívy súpera, ale preveril iba lapačku excelentného Koutského.
     
    01:41
    Košice dali gól!

    Tak gól je napokon uznaný. MARTIN ŠTRBÁK dostal prihrávku na modrú čiaru a zdalo sa, že ju puk trochu preskočil, ale napokon postranný arbiter uznal svoj prvotný chybný verdikt a hostia sú v rýchlom vedení. Asistencie Matis, Bartoš.

    Dávid Švec

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. Slovák, 22. Tomas (Klouda, Slovák), 47. Varga (Tomas) – 2. Štrbák (Matis, Bartoš), 40. Marcinko (Sojčík, Svatoš)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, šterbák, Dlouhý, Leško, Látal, Bagin, Niník, Bajaník – Kalla, Valášek, Slovák – Varga, Klouda, Tomas – Drevenák, Bene, A. Lipovský – Vaculín, Rehák, Jarab
    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda (A), Cebák, Černák – Sojčík, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Matis – Hrnka, Češík, Gmitter – Matúš Chovan, Boltun, Hinďoš, Jokeľ

    Rozhodčí: J. Konc, Jura – Bednár, Snášel

    Diváci: 1257
    bahis siteleri