Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 3:2 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 6:3 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:3 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 10.01.2014, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:19
    Zvolen dal gól!
    Dlhú početnú výhodu o dvoch hráčov napokon hráči úradujúceho majstra využili. Martinčania sa nestihli presunúť a ANDREJ PODKONICKÝ doklepol za Čecha po peknej prihrávke od dobre hrajúceho Kamila Brabenca. Asistencia: Kamil Brabenec, Jaroslav Obšut.
     
    22:14
    Martin dal gól!
    Fujerík predviedol skvelý pohyb na modrej čiare, keď si v nízkej rýchlosti do protipohybu obhodil pomedzi nohy obrancu Zvolena a potom krížom nahral na Themára, ten vystrelil a poriadne natiahol Mareka Šimku, ktorý už potom nestačil na dorážajúceho LUKÁŠA KLÍMU, ktorý v pohode dorazil do prázdnej bránky. Asistencie: Dominik Fujerík, Andrej Themár.
     
    18:26
    Zvolen dal gól!
    Nádherná individuálna akcia KAMILA BRABENCA, ktorý dostal rýchlu a dobrú prihrávku na útočnú modrú od Obšuta, tú zúžitkoval efektne. Kanadskí komentátori by to vystihli názvom "Spin-o-rama", teda obtočením sa okolo hráča smerom ku brankárovi, nasledoval už len blafák a Čech reagoval trošku neskôr. Asistencia: Jaroslav Obšut.
     
    14:58
    Martin dal gól!
    Už už sa zdalo, že to Jakub Cíger neustojí, no predsa len zabojoval, odrazil sa od zvolenských obrancov a dostal sa do prečíslenia 2:1 s JURAJOM ROŽNÍKOM, ktorý zúžitkoval nielen dobrú prácu Cígera, ale aj skvelú prihrávku. Asistencia: Jakub Cíger
     
    05:41
    Martin dal gól!
    Dobrá práca tretej martinskej formácie spôsobila moment, že puk sa dostal na útočnej modrej k napádajúcemu hráčovi MHC z obrany, IVANOVI ĎATELINKOVI, ktorý to zúžitkoval a mierne napriahol a prekonal Šimku, ktorý mal zakrytý výhľad. Asistencie: Jakub Cíger, Milan Kolena.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 6. Ďatelinka (Cíger, Kolena), 15. Rožník (Cíger), 23. Klíma (Fujerík, Themár) – 19. Brabenec, 36. Podkonický (Brabenec, Obšut)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Smrek, Matejka – Novotný, Ďatelinka – Rusina, Tupý – Brcko, Perniš – Markovič, Galamboš, Važan – Themár, Fujerík, Klíma – Rožník, Kolena, Cíger – Šugár, Dírer, Pokrivčák
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Obšut – Hraško, Pospíšil – Mucha, Ťavoda – Pichnarčík, Ďaloga – Chovan, Brabenec, Zuzin Peter – Zuzin Lubor, Podkonický, Škvaridlo – Baláž, Bortňák, Mančák – Čanky, Jurík, Puliš

    Rozhodčí: Romasko Evgeny, Baluška Vladimír – Korba Martin, Orolin Michal, Beniač Dalibor

    Diváci: 1300
    bahis siteleri