Kometa Brno – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:2 (po pr.) | K. Vary – Havířov 3:4 (0:2 po s.n.)
Letňany – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 1:4 (kon.)
Písek – Vsetín 4:5 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:5 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
HC Plzeň 1929
Pátek 10.01.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Klofáč od modré vystřelil, ale pálil jen do plzeňského Kaňáka, který poslal puk na FILIPA SUCHÉHO. Útočník hostů po levé straně projel až před branku a z úhlu se přes beky soupeře trefuje do opuštěné klece. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    58:24
    Dukla v šesti, David Vacek je na střídačce.
     
    56:27
    Ve stejném čase jsme svědky vyloučení. Za hosty odchází na trestnou lavici Filip Suchý (PLM) – 2 minuty hrubost a za Duklu míří odpykat dvě minuty Vojtěch Balaštík (JIH), stejný trest. Na vyloučení: 3-4.
     
    54:27
    Rostislav Klofáč jako obránce nabral rychlost a málem se prokličkoval až před gólmana hostů. Na poslední chvíli mu jeho průnik překazil Petr Šmíd.
     
    53:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po Bambulově tečované střele rychle vybojovali za brankou Plzně puk, Vala poslal puk na DAVIDA HUBERTA, který zblízka propálil Štekra. Utkání tak dostává sedm minut před koncem zcela nový náboj. Asistence: Lukáš Vala, Jiří Bambula.
     
    51:18
    Vacek znovu nechal vyniknout svoji lapačku, když střelu Kučery od modré viděl. Puk schoval ve svém lapacím mechanismu a ještě vykouzlil efektivní semafor.
     
    47:42
    Táhlou střelu Ondřeje Polívky od modré musel na poslední chvíli zlikvidovat pravým betonem Vacek.
     
    45:50
    Balaštík přihrál zpoza branky před Štekra, kde puk netrefil Bambula. Kotouč tak sebral Jiří Ondráček, povyjel si mezi kruhy a bekhendem vystřelil, jenže těsně minul pravou tyč.
     
    42:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ještě jsem ani nestačil popsat čtvrtý gól Plzně a Dukla opět snižuje na rozdíl dvou gólů. JIŘÍ BAMBULA se chopil před Štekrem odraženého puku a pohotovou střelou propálil gólmana hostů. Bez asistence.
     
    41:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pohledná individuální akce MARTINA HAJŠMANA, který se prosadil přes protihráče a tváří v tvář našel skulinku mezi betony Vacka. Asistence: Lukáš Vlček.
     
    39:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí přesilovou hru již Jihlava využívá. Balaštík našel u levé tyče Štekra volného JIŘÍHO BAMBULU. Tomu při zakončení sjel puk z hole, ale i tak se prosazuje, protože nečekaný směr cesty puku zajel gólmanovi Plzně mezi betony. Asistence: Vojtěch Balaštík.
     
    38:16
    Filip Kokoška (JIH) odchází na trestnou lavici, protože dostal dvouminutový trest za vysokou hůl. Na vyloučení: 2-3.
     
    37:26
    Dupljaku se uvolnil na modré a po stahovačce se dostal až do levého kruhu. Vystřelil, ale Štekr předvedl dobrý zákrok.
     
    33:33
    Už jsem si myslel, že půjdou domácí do protiútoku čtyři na jednoho, ale zvednutá ruka sudího mě ujistila v tom, že se bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Daniel Kolouch (JIH) za hákování, který si navíc odsedí desetiminutový osobní trest zza nesportovní chování. Na vyloučení: 2-2.
     
    30:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrana Dukly nyní poměrně propadla, když nechala mezi kruhy volného Vracovského. Jeho střelu ještě Vacek vyrazil, ale na bekhendovou dorážku z hole kapitána MILANA ŠVARCE už byl krátký. Asistence: Tomáš Vracovský, Filip Suchý.
     
    25:11
    Situace hostů dva na jednoho. Stráský přihrával puk k pravé tyči, kde ale trestuhodně promáchl Patrik Opava.
     
    24:32
    Z pravého kruhu střílel povedenou skrytou ránuu Jakub Pokorný. Vacek vyrazil puk před sebe, kde jej ale nedorazil Martin Beneš.
     
    22:37
    Ihned po buly vystřelil Dupljaku. Štekr puk vyrazil jen před sebe a následně se pokusil kotouč zalehnout, ale jeden z hráčů Dukly ho vyšťoural a mohl zakončovat do odkryté klece, před kterou leželi dva hráči hostů. Dostatečně však nezvedl puk.
     
    18:02
    Suchý přihrával puk zpoza branky na Beneše, jehož tečovaný pokus dopadl před brankoviště a projel kolem pravé tyčky Štekra.
     
    14:47
    Vrátka na trestné lavici Plzně jsou opět otevřená. Lukáš Vlček (PLZ) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 1-2.
     
    12:45
    Rána Ivaniče od modré prolétla těsně vedle pravé tyče branky Dukly.
     
    11:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Za hosty se prosazuje čtvrtá "K" lajna. Kokoška přihrál po přejetí útočné modré na TOMÁŠE KUČERU, který zblízka vystřelil a puk zaplul přesně k levé tyči Vackovy branky. Asistence: Filip Kokoška, Tomáš Krystl
     
    09:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru, když od modré vystřelil Kaňák a jeho ránu tečoval za záda Vacka FILIP SUCHÝ. Asistence: Lukáš Kaňák, Jan Walter.
     
    09:31
    Také hosté si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty dostává Jiří Bambula (JIH).
     
    05:02
    První přesilová hra zápasu, kterou si vyzkouší Dukla. Milan Švarc (PLZ) dostává dvě minuty za hákování. Současně s hráčem Plzně je vyloučen na deset minut za nesportovní chování Filip Nováček (JIH).
     
    02:35
    Po přihrávce Kokošky zpoza branky si najel před Vacka útočník Kučera a vypálil z první. Gólman Dukly vytáhl skvělý semafor a má puk v lapačce!

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 40. Bambula (Balaštík), 43. Bambula, 54. Hubert (Vala, Bambula) – 10. Suchý (Kaňák, Walter), 12. Kučera (Kokoška, Krystl), 31. Švarc (Vracovský, Suchý), 42. Hajšman (Vlček), 59. Suchý (Kaňák)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Kořenář) – Pospíchal, Port, Mandát, Dörrer, Klofáč, Kochánek – Ondráček, Balaštík, Bambula – Hoskovec, Vala, Nováček – Kolouch, Dvořák, Dupljaku – Zayml, Peschout, Hubert. Trenér: Štěpán Moravec.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Walter, Kaňák, Pokorný, Polívka, Ivanič, Šmíd, Volf, Prokop – Suchý, Beneš, Opava – Stráský, Švarc, Vracovský – Vlček, Vavřička, Hajšman – Krystl, Kokoška, Kučera. Trenér: Ladislav Čihák.

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri