Carolina – Toronto 6:1 (kon.) | Buffalo – Florida 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Dallas 1:0 (kon.)
Tampa – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:4 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:5 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | San Jose – Detroit 4:1 (kon.) | Los Angeles – Boston 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Minnesota Wild
Pátek 10.01.2014, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Risk v šesti hráčích v poli se Kojotům nepodařil. JUSTIN FONTAINE zakončuje po přihrávce Brodziaka svůj dnešní hattrick a měl by podle mě být vyhlášen první hvězdou zápasu. Asistence: Kyle Brodziak, Nino Niederreiter.
     
    47:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hodně šťastný gól hostí. Phoenix si před Backstromem dlouho nezakombinoval. Následně se na modré dostal k puku Pominville a nahodil ho po hrazení za branku. Jenže od hrazení kotouč změnil pohyb, takže místo aby se dostal k Smithovi, který si pro něj jel, skončil před brankou. Na celou situaci nejlépe zareagoval JUSTIN FONTAINE a doklepl jej do opuštěné klece. Asistence: Jason Pominville, Nino Niederreiter.
     
    43:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po nepříliš vydařeném útoku domácích se k puku dostal KYLE BRODZIAK, který po přejetí útočné modré vypálil z pravého kruhu na lapačku Mike Smithe. Gólman domácích ale nepředvedl příliš dobrý zákrok a od jeho ruky se puk odrazil k levé tyčce branky. Asistence: Matt Cooke, Marco Scandella.
     
    22:04
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácívyužívají přesilovou hru. Oliver Ekman-Larsson vystřelil od modré. Jeho pokus přelétl za branku a zastavil se za ní. Tam puk vybojoval Shane Doan, v pánu posllal kotou na MIKKELA BOEDKERA, kerý si s ním najel doleva a následně bekhendem srovnává stav zápasu. Asistence: Shane Doan, Michael Stone.
     
    18:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jak už to tak bývá, po nevyužitých šancích domácích přišel trest. Cooke zavezl puk do pásma, na modré ho předal JUSTINU FONTAINEMU, který střelou z pravého kruhu trefil přesně levý horní roh Smithe, jež toho moc neviděl. Asistence: Matt Cooke.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 23. Boedker (Doan, Stone) – 19. Fontaine (Cooke), 44. Brodziak (Cooke, Scandella), 48. Fontaine (Pominville, Niederreiter), 59. Fontaine (Brodziak, Niederreiter)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Morris, Ekman-Larsson, Yandle, Murphy, Stone, Klesla – Korpikoski, Hanzal, Vrbata – Doan, Ribeiro, Boedker – Klinkhammer, Vermette, Moss – Bissonnette, Halpern, Kennedy. Trenér: Dave Tippett.
    Minnesota Wild: Backstrom (Kuemper) – Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Blum, Stoner – Niederreiter, Granlund, Pominville – Heatley, Coyle, Zucker – Cooke, Brodziak, Fontaine – Veilleux, Haula, Mitchell. Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: 15 Jean Habert, 21 Don VanMassenhoven – 78 Brian Mach, 82 Ryan Galloway

    Diváci: 10075
    bahis siteleri