Hr. Králové – Poruba 2011 3:9 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 12:2 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 2:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:9 (1:1, 0:7, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 10.01.2014, 16:15Liga juniorů
Partner:
     
    59:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec třetí třetinu vyhraje, deset sekund před koncem ještě v oslabení upravuje skóre. Co se nepovedlo Lukáši Nedvídkovi, dokonal z bekhendové dorážky MARTIN BARTOŇ – 3:9. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    53:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se na chvíli dostala na koně a další pomalý návrat domácích hokejistů už trestá. Tomáš Král ještě na Jeřábka nevyzrál, ale odražený puk okamžitě poslal na místo určení VOJTĚCH HOLAŇ – 2:9. Asistence: Tomáš Král, Denis Brnčál.
     
    45:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Až po přesilovce Hradečtí korigují skóre. Lukáš Nedvídek se blýskl rychlým úprkem po levém křídle a pak naservíroval puk jako na zlatém podnose MICHALU PROCHÁZKOVI, který ho bez potíží dopravil do odkryté klece – 2:8. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    38:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka, druhý gól pro moravský mančaft. Dalibor Mihal vyslal bekhendovou střelu, kterou Jeřábek zpomalil, ale kotouč mu propadl výstrojí a zastavil se dvacet čísel před brankovou čarou. Tam ho jako první našel TOMÁŠ RATAJ a už to pro něj bylo snadné – 1:8. Asistence: Dalibor Mihal.
     
    34:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Do hradecké sítě se to ve druhé třetině sype neuvěřitelným způsobem, Poruba kráčí k naprosto jasnému vítězství. Na levém kruhu ke střele natáhl TOMÁŠ KRÁL a kolem lapačky Jeřábka se trefil přesně – 1:7. Asistence: Denis Brnčál.
     
    32:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem! Hradečtí sice dobruslili přečíslení soupeře, ale Mišenko pak vrátil puk za sebe na modrou čáru. PAVEL POBUTA vystřelil po zemi a Jeřábek propustil puk mezi svými betony do brány – 1:6. Asistence: Tomáš Mišenko.
     
    29:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ještě za sebou nemáme ani půlku zápasu a už to s domácími vypadá hodně špatně. Čtvrtý gól v rozmezí sedmi minut! Puk se podivně motal před hradeckým brankovištěm, než si ho našel DENIS BRNČÁL a nevyzpytatelným bekhendem ho poslal do bližího růžku – 1:5! Asistence: Filip Ryška.
     
    27:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté svou první výhodu po pouhých třinácti sekundách využívají a v nesmírně důležité bitvě svému soupeři už pořádně unikají! Denis Brnčál naznačil střelu, puk ale vrátil na modrou čáru JAKUBU BACOVI. Ten už svůj nápřah neodvolal a puk poslal milimetrově přesně o břevno do hradecké sítě – 1:4! Asistence: Denis Brnčál.
     
    25:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Chvilkový chaos v hradecké obraně nemohl skončit ničím jiným než třetím gólem v domácí síti! David Maček ještě skákavý puk do brány nedopravil, ale Rataj ho pak bleskově vrátil před brankoviště, kde číhal úplně osamocený DALIBOR MIHAL. Střelou na druhou tyč nedal Veselému šanci – 1:3! Asistence: Tomáš Rataj, David Maček.
     
    22:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    První okno domácích ve druhé třetině hosté nemilosrdně trestají! Dlouhá rozehrávka se dostala přes hradeckého beka na hokejku DENISE BRNČÁLA, který si v samostatném úniku věděl rady. Veselého si jedním rychlým pohybem rozhýbal a pak zakončil po ledě mezi jeho betony, Poruba se vrací zpátky do vedení – 1:2! Bez asistence.
     
    19:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól jako z čistého nebe, a porubským hokejistům přímo do šatny, vyrovnává skóre! Chvilinku trvalo, než se kotouč vykutálel z buly na hokejku LUKÁŠE ŽEMLIČKY. Ten se s tím ale nepáral a okamžitě ho napálil mezi nohy Richarda Šrámka, který secvakl své betony pozdě – 1:1! Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    04:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Výtečná pasáž vedoucího týmu tabulky ale přece jen znamená první změnu skóre! Do střílené nabídky Dana Kotase vložil hokejku MARTIN HAVRÁNEK a kotouč se zastavil až v síti – 0:1! Asistence: Dan Kotas.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Žemlička (Půlpán), 46. Procházka (Nedvídek), 60. Bartoň (Nedvídek) – 5. Havránek (Kotas), 23. Brnčál, 26. Mihal (Rataj, D. Maček), 28. Baca (Brnčál), 30. Brnčál (Ryška), 33. Pobuta (Mišenko), 35. Král (Brnčál), 39. Rataj (Mihal), 54. Holaň (Král, Brnčál)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (30. Jeřábek) – Bezděk, Suk, Souček, Rejl, Kulhánek, Matějček, Novotný, Skála – Ouzký, Půlpán, Nedvídek "C", Šeps, Bartoň, Tvrdík, Jebavý, Klemenc, Procházka, Žemlička, Kastner. Trenér: Petr Luštinec.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Šrámek (M. Maček) – Pobuta, Gola, Baca, Puškár, Schwarz, Brnčál, Mišenko, Rataj, Kotas, D. Maček "C", Mihal, Ryška, Holaň, Král, Havránek. Trenér: Petr Trojan.

    Rozhodčí: Veinfurter – Svoboda, Kis.
    bahis siteleri