Budapešť – Nové Zámky 2:3 (kon.)
konec
UTE Újpest Budapešť
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 14.02.2014, 18:00MOL liga
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:36:21)
     
    59:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak povediac v hodine dvanástej idú hostia do vedenia! Tretí gól HC strieľa ALBÍN PODSTAVEK. Asistencia: Vladimír Kameš.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    31:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je vyrovnané! O presný zásah sa postaral MARTIN FROLÍK. Asistencie: Martin Baron, Erik Weissmann.
     
    25:20
    Újpešť TE dali gól!
    Újpešt sa prekvapujúco dostáva do vedenia! O druhý gól domácich sa postaral CSABA VIRÁG. Asistencia: Cody Crichton.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Máme za sebou prvú tretinu, po ktorej je stav nerozhodný 1:1. Hoci sa hostia dokázali ujať vedenia 0:1, domácemu mužstvu sa ešte v prvej tretine zásluhou Crichtona podarilo vyrovnať.
    Druhá tretina začne približne o 18:47.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    14:36
    Újpešť TE dali gól!
    Domáci dokázali vyrovnať. O presný zásah sa postaral CODY CRICHTON. Asistencie: Csaba Virág, András Horváth.
     
    08:06
    HC Nové Zámky dali gól!
    A hostia idú do vedenia! O presný zásah sa postaral MARTIN UHNÁK. Asistencia: Erik Čaládi.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Po dvanásť-dňovej prestávke pokračuje v piatok 14.2.2014 MOL liga 45. kolom, v ktorom sa novozámčania predstavia naposledy na ľade súpera, o 18:00 ich privítajú hráči Újpeštu.

    Do konca základnej časti súťaže odohrajú hráči Nových Zámkov ešte štyri stretnutia pričom nasledujúce stretnutie bude ich posledné na ľade súpera. Následne ich čakajú tri stretnutia, ktoré odohrajú pred vlastným publikom, postupne privítajú Ferencvároš Budapešť, Újpešt a základnú časť zakončia zápasom proti Brašovu.

    Novozámčania sa stretli s Újpeštom v tomto ročníku zatial šesť-krát a vo všetkých vzájomných meraniach si síl boli úspešní, so skóre 37 ku 12. Naposledy sa súperi stretli na ľade v Budapešti v 38. kole 12.1.2014, keď hráči Nových Zámkov zaznamenali zatiaľ najvyššie víťazstvo na súperovom ľade v tomto ročníku v pomere 8:1.

    Situácia v tabuľke štyri kolá pred koncom základnej časti na druhom až piatom mieste je veľmi vyrovnaná, takže všetky získané body budú do posledného kola dôležité, čo si uvedomujú aj v Nových Zámkoch, takže súpera nie je možné podceniť a sú pripravení urobiť všetko pre víťazstvo.

    Pod vedením nového trénera Róberta Spišáka ťahajú Nové Zámky sériu štyroch víťazných zápasov. Obzvlášť cenných je šesť bodov z dvoch víťazných zápasov z Rumunska, ktoré posunuli mužstvo na druhé miesto v tabuľke. Novozámčania tak majú všetko vo vlastných rukách, aby si udržali druhé miesto, a tak si zabezpečili čo najlepšiu pozíciu v bojoch v play-off.

    Želáme celému tímu veľa štastia v piatkovom zápase, aby potvrdili stúpajúcu formu a aj po štvrtý-krát priniesli tri body z Újpeštu.

    Ďalší zápas odohrajú novozámčania už túto nedeľu 16.2.2014 o 18:00, keď na domácom ľade privítajú Ferencvároš Budapešť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 12:00.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 15. Crichton (Virág, Horváth), 26. Virág (Crichton) – 9. Uhnák (Čaládi), 32. Frolík (Baron, Weissmann), 60. Podstavek (Kameš)


    UTE Újpest Budapešť: Pleszkán (Hajek) – Zalavári, Maklári, Reiter, Sweeney, Farkas – Horváth, Bereczki, Virág Cs. (C), Szűcs, Crichton – Ványi, Sommer, Kovács, Fekti, Varga – Garbacz, Szirányi, Virág T., Sági.
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Hrudik, Kowalczyk, Podstavek, Stefanka, Dubec – Baron, Kames, Hurtaj, Frolik, Weissmann – Sucharda, Siska, Caladi (C), Uhnák, Polcik – Král, Pavesic, Hardi, Korytko, Ruzicka.

    Rozhodčí: Gebei Péter, Kincses Gergely – Pálkövi Botond, Nagy Attila
    bahis siteleri