Vítkovice – Sparta 4:5 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Slavia – Třinec 2:3 (kon.)
Chomutov – Liberec 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 28.02.2014, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na ledě přistály čepice, brněnský útočník VOJTĚCH NĚMEC totiž dosáhl hattricku. K brance mu hodně napomohl spoluhráč Jan Káňa, který zatáhl puk do útočného pásma a z levého křídla našel na druhé straně volného právě Němce. Ten se již jen opřel do puku, který příklepem z první poslal za záda Pavla Francouze. Kometa tak znovu odskakuje soupeři na rozdíl tří branek a velmi se přiblížila zisku tří bodů. Hotovo ale rozhodně ještě není. Asistence: Jan Káňa, Tomáš Svoboda.
     
    37:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté dvě minuty před koncem druhé třetiny střílí první branku a snižují brněnský náskok. Filip Pavlík nastartoval podél pravého mantinelu, předložil mezi kruhy ideální pas, který nikým neatakovaný VIKTOR HÜBL pohotově sklepl za záda brněnského Čiliaka. Asistence: Filip Pavlík.
     
    24:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace druhé domácí formace na jeden dotek přináší třetí branku v síti Pavla Francouze. Rychlý přechod do útočného pásma na jeden dotek zakončil Tomáš Svoboda přihrávku na levé křídlo na zcela volného VOJTĚCHA NĚMCE. Ten se do rány položil z první a nasměroval puk přesně za záda přesouvajícího se Francouze. Akce, která by si zasloužila klidně nominaci do zlaté helmy. Asistence: Tomáš Svoboda, Vilém Burian.
     
    18:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa minutu a půl před první sirénou přidává druhou branku. HYNEK ZOHORNA přebral za bránou puk od obránce Dlapy, vybruslil si s ním mezi kruhy a nikým neatakovaný měl dostatek času na zamíření. Se střelou se neunáhlil, počkal si na pravý moment a nikým neatakovaný poslal švihem puk přímo do sítě Francouzovy brány. Asistence: Ondřej Dlapa.
     
    13:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa druhou přesilovou hru v zápase využívá a jde v první třetině do vedení! Po střele Kováčika od modré se k dorážce dostal brněnský šikula VOJTĚCH NĚMEC, který byl v pravý čas na pravém místě a neměl problém dopravit volný puk za záda rozhozeného Pavla Francouze. Asistence: Jozef Kováčik, Tomáš Svoboda.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Němec (Kováčik, T. Svoboda), 19. Zohorna (Dlapa), 25. Němec (T. Svoboda, Burian), 50. Němec (Káňa, T. Svoboda) – 38. Hübl (Pavlík)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Dlapa, Hanzlík, Kováčik, Kempný, Kuboš, Žižka, Miller – T. Vondráček, Čermák (C), J. Hruška – T, Svoboda, V. Němec, Káňa – Novotný, Koreis, Burian – Mrázek, H. Zohorna, Wasserbauer, Raška. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Zeman, Pavlík, Chaloupka, Gula, Stříteský, Posmyk, Kokeš – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Martynek – Trávníček (C), Piroš, Černý – Mical, Jurčík, Majdan. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Čech, Hradil – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri