Vítkovice – Sparta 4:5 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Slavia – Třinec 2:3 (kon.)
Chomutov – Liberec 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po pr.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:5 (0:4, 1:0, 3:1)
HC Sparta Praha
Pátek 28.02.2014, 17:00 • ČEZ ARÉNA Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je neskutečné!! Domácí snižují na rozdíl jediné branky – PETR STRAPÁČ se nadvakrát před Novotným přece jen prosadil – 4:5. Asistence: Jiří Burger.
     
    58:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se snažili vyzrát na sparťanského gólmana, ale povedlo se to až RUDOLFU HUNOVI, který nekompromisně poslal puk za gólmanova záda – 3:5. Asistence: Ondřej Roman.
     
    45:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zkoušeli Novotného ostřelovat, ale nepodařilo se, puk se odrážel od sparťanského gólmana jako zrníčka popcornu od žhavé plotny – nakonec ale musel přece jen kapitulovat, a to po pohotové střele RUDOLFA HUNY – 2:5. Bez asistence.
     
    43:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se natlačili před branku a tak dlouho to zkoušeli, až se do odkryté klece trefil PETR KUMSTÁT – 1:5. Asistence: Jan Buchtele.
     
    35:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je to tady! Od mantinelu na úrovni modré čáry poslal puk na branku Barinka, PETR STRAPÁČ zvedl hůl a tečoval kotouč do branky – 1:4. Asistence: Michal Barinka.
     
    14:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po chybě domácích se od kruhu rozpřáhl PETR KUMSTÁT a hosté využívají přesilovku – 0:4. Asistence: Jan Buchtele.
     
    10:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si sjela k vítkovické kleci, MIROSLAV FORMAN poslal puk obloučkem do branky, Dolejš zvedl lapačku, ale puk mu proskočil do branky – 0:3. Asistence: Daniel Přibyl, Adam Polášek.
     
    01:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlovka! Divíšek si také objel vítkovickou klec, přihrál ale před branku, kde našel hůl LUKÁŠE KLIMKA a ten dostal puk do branky – 0:2. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    01:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krejčík objel vítkovickou branku, najel si zeširoka, přihrál do volného prostoru před kruhy na JANA BUCHTELEHO a ten prostřelil vše – 0:1. Asistence: Jakub Krejčík.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 36. Strapáč (Barinka), 46. Huna, 59. Huna (Roman), 60. Strapáč (Burger) – 2. Buchtele (Krejčík), 2. Klimek (Divíšek), 11. Forman (Přibyl, Polášek), 15. Kumstát (Buchtele), 44. Kumstát (Buchtele)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Dolejš) – Pastor, Barinka, Sloboda, Kudělka, Stehlík, Kovář, Štencel – Strapáč, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Němec, Szturc – Kucsera, Kolouch, Káňa
    HC Sparta Praha: Novotný (Málek) – Polášek, Pilař, Krejčík, Švrček, Piskáček, Philipp, Kubát – T. Rachůnek, Hlinka, Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – I. Rachůnek, Divíšek, Klimek, Forman, Přibyl, Simon

    Rozhodčí: P. Hodek, P. Lacina – J. Bláha, E. Kostka

    Diváci: 6 885
    bahis siteleri