Kometa Brno – Sparta 7:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 1:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 5:2 (kon.)
Hr. Králové – Havířov 1:4 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.)
Letňany – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Písek 3:5 (kon.) | Pardubice – Poruba 2011 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:8 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Pátek 28.02.2014, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosnedl sotva opustil svoji klec a Chomutov riskantní tah protivníka potrestal. FRANTIŠEK WÁGNER se neukvapil, počkal na nejvhodnější příležitost a kotouč poslal do opuštěné branky. Asistence: Petr Macháček – 2:4.
     
    52:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Lukeš sedm minut před koncem základní hrací doby přeci jen podruhé kapituluje a závěr utkání se mění v drama. Husovu přihrávku proměnil v přesnou trefu SAMUEL SOLENSKÝ, jenž z vrcholu kruhu mířil nad gólmanovu vyrážečku. Asistence: Jakub Husa – 2:3.
     
    24:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Polák na JAKUBA HIERMANA a Chomutov už má dvoubrankový náskok! Řízný bek si od modré čáry popojel blíže k brankáři a ostrou střelu namířil přesně k pravé tyči. Hosnedl se natahoval marně. Asistence: Tom Polák – 1:3.
     
    09:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští mladíci jdou v desáté minutě zápasu do vedení. ALEŠ MACHÁČEK byl volný mezi kruhy a s přihrávkou Wágnera naložil na výbornou. Kotouč poslal s přehledem do horní části svatyně. Asistence: František Wágner, Petr Macháček – 1:2.
     
    01:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec ale domácí gólman kapituluje. A to trošku nešťastně. Kašpar byl úplně volný před brankovištěm, ale nadvakrát před ležícím gólmanem trestuhodně selhal. Zdálo se, že další nebezpečí už domácí zažehnali. Pohotový JOSEF TOMAN ale zanedlouho mířil přesně, puk přitloukl zblízka pod víko. Asistence: Michal Kašpar – 1:1.
     
    00:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní nástup v podání domácího celku! Piráti zaspali v obraně, elitní liberecká pětka se usadila před Lukešem a po přihrávce Gecka zavěsil MATYÁŠ KAČÍREK neomylně. Na spodní části kruhu si kotouč srovnal a vypálil pod břevno. Asistence: Michal Gecko – 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 1. Kačírek (Gecko), 53. Solenský (Husa) – 2. Toman (Kašpar), 10. A. Macháček (Wágner, P. Macháček), 25. Hierman (Polák), 60. Wágner (P. Macháček)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) – Běhula, Klinger, Tržický, Husa, Mečíř, Divila – Babec, Hylena, Janele, R. Šír, Sviták, Král, Gecko, Solenský, Zachar, Kačírek, Chlum, Pilař.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Dvořák, Páleník, Hlaváček, Hierman, D. Novák, Kozák – Polák, Lyszczarczyk, A. Macháček, Kašpar, Adámek, Dimitrov, P. Macháček, Rohla, Toman, Wágner, Strunz.

    Rozhodčí: Hrubý – Bosák, Grundler.
    bahis siteleri