Dubnica – Senec 0:3 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 0:2 (kon.) | R. Sobota – Podbrezová 1:2 (kon.)
Šaľa – Bardejov 0:0 (kon.) | Šamorín – Michalovce 2:2 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:3 (0:1)
ŠK SFM Senec
sk Sobota 08.03.2014, 14:30 • Mestský futbalový štadión Dubnica nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.
     
    MFK DUBNICA NAD VÁHOM

    Dubničania už dlhšiu dobu zápasia s finančnými problémami a tie sa odzrkadľovali aj na zimnej príprave. Káder sa totiž oproti jeseni opäť výrazne oslabil a oficiálna súpiska pred jarou zahŕňa len 16 hráčov. Príprava Dubnice prebiehala v domácich podmienkach, pričom mužstvo odohralo 6 prípravných zápasov, v ktorých však 6-krát prehralo s tristným skóre 2:19. V Myjave pri prehre 1:5 Dubnica takmer vyhrala prvý polčas a v Trenčíne pri prehre 0:2 dlho odolávala útokom domácich, to sú však len chabé dôvody na radosť v týchto šiestich prehrách z prípravy.

    V hráčskej zostave prišlo k viacerým odchodom, ktoré pre prehľadnosť radšej uvedieme v zobrazení mena hráča a klubu, kam odišiel : Pavel Kováč (Ružomberok), Roland Šmahajčík (Myjava), Frederik Bilovský (Myjava), Erik Liener (Znojmo) , Andrej Urban (hosťovanie v Senci do konca jarnej časti). Jedinými príchodmi sú návraty z hosťovaní v podobe Mareka Svoradu (vrátil sa z Púchova) a Jakuba Švirika (z Borčíc).

    Dubnica sa po jesennej časti nachádza v tabuľke na 9.priečke so ziskom 20 bodov, odkiaľ to nemá ďaleko k úplnému záveru tabuľky, kde sa bojuje o udržanie ligovej príslušnosti. Momentálne majú Dubničania starostí doslova nad hlavu a bude zaujímavé sledovať, ako sa s tým zverenci trénera Gergelyho popasujú v majstrovských zápasoch. Oporou tímu bude brankár Andrej Maťašovský, ktorý sa už v tejto súťaži prezentoval viacerými kvalitnými výkonmi a takisto sa čaká, či Marek Svorada premietne kvalitné výkony z jesene v treťoligovom Púchove aj do zápasov II.ligy.
     
    SFM SENEC

    Senčania predvádzali počas prvej časti súťaže nevyrovnané výkony, v závere jesene však predsa len zabrali a dokázali trikrát v rade zvíťaziť. Výsledkom je 5.priečka so ziskom 31 bodov a snahou posunúť sa ešte vyššie. V príprave odohral Senec 10 zápasov, v ktorých sa mu príliš nedarilo – iba dvakrát vyhral, raz remizoval a až sedemkrát prehral s celkovým skóre 12:25. V prípravných dueloch pozitívne vyčnieva výhra v Nitre či remíza so Senicou.

    Káder Senca postretli viaceré zmeny, tentoraz v trochu lepšom pomere, než v prípade dnešného súpera Dubnice. Z tímu odišlo 8 hráčov v nasledovnej podobe : Igor Ležaič (Podbrezová), Igor Držík (bez angažmánu), Tomáš Hanzel (hosťovanie v Seredi) a svoje hosťovanie z iných klubov v Senci ukončili Radoslav Augustín (Slovan Bratislava), Pavol Orolín (Bohemians Praha), Rastislav Bakala (České Budějovice), Peter Molnár (Levice).
    Naopak, do tímu prišli viacerí hráči na hosťovania. Z Dubnice je to už spomínaný Andrej Urban, z Trenčína Gabriel Bezák, zo Senice Frederik Ravas a zo Sarajeva Nemanja Pušara. Z hosťovania v Trenčíne sa do tímu ešte vrátil Mário Tóth.

    Senec sa netají vysokými ambíciami, pred jarou však prišiel o šikovných útočníkov Ležaiča i Bakalu a tak bude zrejme najväčšou výzvou nahradenie ich jesenných gólov. Bez ohľadu na to, dnes bude Senec favoritom a z Považia si bude chcieť odviezť všetky tri body.
     
    Vzájomné zápasy v II.lige

    V tomto ročníku sa tímy zatiaľ stretli raz, v 10.kole sa v Senci zrodila bezgólová remíza 0:0. Hostí vtedy podržal viacerými skvelými zákrokmi Maťašovský, keď Senec celý zápas tlačil a vytváral si šance, v závere však mohli Dubničania pri brejku strhnúť víťazstvo na svoju stranu a len tesne sa im to nepodarilo.

    V II.lige sa súperi stretli ešte v ďalších šiestich zápasoch, v ktorých bol o niečo úspešnejší Senec, keď dvakrát zvíťazil, raz vyhrala Dubnica a vo zvyšných strenutiach sa zrodili remízy. Celkové skóre je 8:5 v prospech Senca.
     
    II.futbalová liga sa po viac než 3-mesačnej pauze prebúdza zo zimného spánku a dnes bude pokračovať svojim 21.kolom, v ktorom sa stretne domáci MFK Dubnica nad Váhom s hosťami z SFM Senec. Oba tímy zaznamenali počas zimnej prestávky viacero zmien v zostavách a bude zaujímavé sledovať, ako sa s nimi obe mužstvá popasujú a ktoré z nich získa dôležité ligové body!
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dubnica nad Váhom: Maťašovský – Zahranychnyy, Takáč, Janco, Švec, Brix, Múdry, Štefánek, Berbić, Svorada, Mejić
    Náhradníci: Urminský – Švirik, Števček, Slávik, Čiernik, Púpala

    ŠK SFM Senec: Kostolanský – Hlavatovič, Trajcsik, Polgár, Molnár, Turčák, Hílek, Bedecs, Urban, Pušara, Bezák
    Náhradníci: Matlák – Huszár, Ravas, Klokner, Pomichal, Brčák

    Rozhodca: Mastiš – Kubačka, Hrdlička.
     
    Srdečne zdravím všetkých futbalových priaznivcov z Dubnice nad Váhom, kde dnes štartuje jarná časť II.ligy zápasom domáceho MFK s hosťujúcim SFM Senec. Oboch aktérov privítalo krásne slnečné počasie, tribúny sa však zatiaľ plnia veľmi pomaly a tak dnes zrejme uvidíme zápas v komornej atmosfére. Podarí sa domácim prekvapiť a vstúpiť do jari výhrou, alebo hostia potvrdia svoje vysoké ambície? To sa dozvieme približne za dve hodiny, zápasom vás bude prevádzať Tomáš Schügerl, prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Oba celky už vchádzajú na trávnik, Dubničania v bielych dresoch, hostia v červeno-čiernej farebnej kombinácii.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Senec dal gól!

    Tak to je neuveriteľný začiatok stretnutia! Hostia zahrávali prvý rohový kop, k lopte sa tesne za hranicou šestnástky dostal neobsadený IMRICH BEDECS a strelou z prvej prestrelil Maťašovského! Hostia tak získavajú hneď na začiatku vedenie!
     
    3
    Dubničan Berbić sa snažil preniknúť po ľavej strane, lopta mu ušla do outu, Senec tak môže pokračovať v útočnej snahe.
     
    4
    Dubničania získali štandardnú situáciu z 30 metrov, zahrá ju Brix.
     
    4
    Štandardka vyústila len v strelu z veľkej vzdialenosti, Kostolanský loptu dobre videl a na dvakrát ju pokryl.
     
    5
    Snaha dubnických futbalistov na pravej strane, strieľaný center Mejića zrazený na roh.
     
    6
    Rohový kop obrana Senca odvrátila, domáci začínajú znovu až od Maťašovského.
     
    7
    Hostia sa snažili postupnými kombináciami prejsť až k domácej bráne, všetko ale zastavila nepresná prihrávka Hlavatoviča.
     
    8
    Domáci rozohrali akciu v strede ihriska, Brix hľadal oblúčikom na ľavej strane voľného spoluhráča, loptu v poslednej chvíli zastavil Hlavatovič.
     
    9
    Dubničania predviedli peknú útočnú akciu, center Šveca ešte obetavo odvrátil Urban, k odrazenej lopte sa v šestnástke dostal voľný Janco, ten mieril tesne vedľa ľavej žrde!
     
    11
    Mohlo byť vyrovnané! Po skvelej akcii domáceho tímu z ľavej strany nahral Berbić do šestnástky Svoradovi, ten sa aj so šťastím dostal k lopte a snažil sa prelobovať Kostolanského, ten loptu vyrazil pred seba, kde dorážal do odkrytej brány Janco, brankár hostí sa ale stihol presunúť a skvelým zákrokom na bránkovej čiare loptu vyrazil!
     
    13
    Domáci teraz majú hernú prevahu a loptu držia na svojich kopačkách, momentálne sú napriek nepriaznivému stavu lepším mužstvom.
     
    14
    Pri útočnej snahe fauloval Brix, rozohrávať tak môže Senec.
     
    14
    Hostia sa ale lopty okamžite zbavili, keď dlhý nákop dopredu nemohol Pušara napriek veľkej snahe dostihnúť.
     
    15
    Svorada sklepol po štandardke loptu na Brixa, ten z 20 metrov okamžite strieľal, prudkú a dobre mierenú strelu ale spoľahlivý Kostolanský s námahou kryl.
     
    16
    Svorada dravo prenikal po pravej strane a snažil sa odcentrovať, tiesnený ale neodcentroval presne a Kostolanský odkopáva od vlastnej brány.
     
    17
    Bedecs sa teraz bolestivo zvíjal na zemi po súboji so Švecom, rozhodca ale faul nesignalizoval a hralo sa ďalej. Hráč Senca už v poriadku a pokračuje tak v hre.
     
    18
    Berbić sa na ľavej strane šikovne zbavil Hlavatoviča a namieril si to priamo do šestnástky, tam si loptu ešte zasekol a vystrelil, Kostolanský bol ale dobre postavený a pripisuje si ďalší úspešný zákrok.
     
    19
    Po dlhšej dobe v náznaku útoku aj Senec, štandardku Urbana ale obrana domácich úspešne odvrátila.
     
    20
    Berbić si teraz pýtal faul v pokutovom území, rozhodca však nereagoval a hra pokračuje.
     
    20
    Po štandardnej situácii Urbana z pravej strany sa do tvrdého súboja s Maťašovským dostal útočník hostí, brankár MFK ostal otrasený na trávniku a potrebuje ošetrenie, chvíľu sa hrať nebude.
     
    22
    Maťašovský už v poriadku, pokračujeme ďalej. Dlhý nákop domácich bez úspechu, loptu má tak znovu k dispozícii Senec.
     
    24
    Berbić sa oprel do lopty z 25 metrov, mieril ale tesne nad Kostolanského bránu.
     
    25
    Hostia sa dostávali do zaujímavého útoku, Urban ale miesto strely volil prihrávku na Pušaru, táto možnosť ale úspešná nebola a loptu zblokoval obranca. Následnú strelu zo strednej vzdialenosti kryl Maťašovský.
     
    26
    Po faule štandardka Dubnice z približne 23 metrov, Švec mieril veľmi pekne do ľavého horného rohu, Kostolanský sa ale dokázal natiahnuť a loptu vytlačil na roh! Ďalšia pekná možnosť Dubnice, domáci naozaj hrajú aktívne a vytvárajú si aj šance.
     
    28
    Štefánek vo vzdušnom súboji prehnane tvrdý a fauloval v ňom Bezáka, k lopte sa tak dostal Senec.
     
    29
    Pušara sa snažil prejsť na pravej strane do šestnástky cez Šveca, domáci mladík sa ale prekvapiť nenechal a loptu získal pre svoj tím. Následne sa ale Dubničania zbavili lopty pri zlej rozohrávke.
     
    30
    Urban sa na ľavej strane šestnástky zbavil obrancu a centroval pred bránu, tam bol ale dobre postavený Štefánek a loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    31
    Súboje v strede ihriska zakončené faulom na hosťujúceho hráča, Senec začína útok z vlastnej polovice.
     
    33
    Hostia v rýchlom brejku, keď získali loptu na vlastnej polovici a vyrazili dopredu vo väčšom počte hráčov, Bedecsovi ale finálna prihrávka nevyšla a loptu získali domáci.
     
    34
    Dubničania podnikli akciu po pravej strane, odkiaľ prišiel center pred bránu a tam v náročnej pozícii zakončoval Brix, akrobatickými nožničkami presne nemieril, domáci diváci ho ale za snahu odmenili potleskom.
     
    35
    Svorada si vo výskoku spracoval loptu rukou, situáciu vyriešil rozhodca prekvapujúco miesto karty len pohovorom.
     
    36
    Hra stratila svoje tempo a kúskuje sa súbojmi a faulami v strede ihriska, stále sú však o niečo iniciatívnejší Dubničania.
     
    38
    Berbić vybojoval loptu a nahral naľavo Svoradovi, ten sa miesto prihrávky snažil presadiť individuálne, sám sa však s loptou dostal poza čiaru.
     
    38
    Za protesty dostal žltú kartu hráč Dubnice Marek Svorada.
     
    39
    V krátkom časovom slede ďalšia žltá karta, teraz pre hosťujúceho Jaroslava Híleka.
     
    40
    Pokračuje nám hra plná nepresností, škoda, že obe mužstvá po sľubnom začiatku zvoľnili a hra upadla do ligového priemeru.
     
    41
    Svorada dotieral na rozohrávajúceho Maťašovského, ten pod tlakom loptu zakopol do outu, pri lopte tak domáci.
     
    41
    Dubničania ale pri svojej rozohrávke nepresní, blíži sa nám záver polčasu, ktorý si skúsenejší Senec bude chcieť postrážiť a už neinkasovať.
     
    42
    Janco prenikal po pravej strane, podarilo sa mu vybojovať aspoň rohový kop.
     
    43
    Po rohu Šveca loptu odvrátili dobre postavení obrancovia Senca, k tejto odrazenej lopte sa dostal na hranici šestnástky Janco, jeho pokus bol ale zblokovaný a k bráne sa nedostal.
     
    44
    Senec mohol polčas ukončiť v podobnom duchu, v akom ho začal! Dvaja hráči Dubnice sa ocitli na lopatkách v strede ihriska, Urban potiahol útok hostí do rozhodenej obrany a presnou prihrávkou vysunul unikajúceho Turčáka, ten zoči-voči Maťašovskému mieril tesne mimo ľavej žrde!
     
    45
    Prvý polčas si predĺžime o jednu nadstavenú minútu.
     
    45
    Hílek nahrával nevedno komu, lopta končí ďaleko za bránkovou čiarou, rozhodca už zrejme ukončí prvé dejstvo.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas stretnutia nám priniesol zaujímavý futbal predovšetkým v prvej polhodine. Začalo sa vskutku expresne – už v prvej minúte sa po rohu presadil presnou strelou Bedecs a poslal Senec do vedenia. Domáci sa ale nevzdali, inkasovaný gól ich akoby nabudil a najmä Janco so Švecom mali veľké šance na vyrovnanie, hostí podržal Kostolanský. V závere polčasu mohol zvýšiť Turčák, ten však v čistej šanci nemieril presne. Uvidíme, či sa domácim podarí pretaviť svoju snahu vo vyrovnanie, druhý polčas sa začne po 15:30.
     
    Obe mužstvá už na trávniku, za pár okamihov sa začne druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Ľavý obranca Dubnice Švec sa zvíja v bolestiach na trávniku, pomaly vstáva a zapája sa do hry, loptu majú domáci.
     
    47
    Mejić na pravej strane v tvrdom súboji vybojoval loptu, domáci od začiatku druhého polčasu aktívnejší a na svojej útočnej polovici.
     
    48
    Na štadióne sa prvý raz ozýva aj povzbudzovanie domácich fanúšikov pokrikom ,,Dubnica, Dubnica!"
     
    49
    Senec zahrával štandardnú situáciu zo stredového kruhu, center ale okamžite odvrátili obrancovia domácich, Dubnica tak môže znovu útočiť.
     
    50
    Tentoraz útočná snaha domácich neúspešná, loptu od vlastnej brány odkopáva Kostolanský.
     
    51
    Dlhá lopta za obranu Dubnice, situáciu vyriešil kapitán MFK Múdry nekompromisným odkopom do outu.
     
    51
    Zrejme najlepší hráč hostí Urban opäť šikovne zapracoval na pravej strane a ľahkou prihrávkou hľadal v šestnástke Pušaru, toho v poslednej chvíli odzbrojili obrancovia.
     
    52
    Veľmi pekná akcia Senca – Bezák vysunul na ľavej strane Turčáka, ten si loptu ešte zasekol smerom do stredu ihriska a okamžite tvrdo strieľal do ľavého horného rohu, Maťašovský skvele zasiahol a loptu kryl.
     
    53
    Žltou kartou napomínaný Filip Molnár, domáci majú možnosť ďalšej štandardky.
     
    54
    Domáci zo štandardky nevyťažili nič, naopak, do protiútoku sa dostali Senčania a Pušara sa príliš nerozpakoval, tvrdo vystrelil z 20 metrov, Maťašovský loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    55
    Domáci odvrátili rohový kop a mohli postupovať do protiútoku, Takáčovu prihrávku ale Svorada nespracoval.
     
    55
    Domáci prvý raz striedajú. Z ihriska odišiel Brix, z lavičky do hry naskočil Čiernik.
     
    57
    V rýchlom slede striedajú aj hostia. Z ihriska odchádza Nemanja Pušara, na ihrisko prichádza Andrej Brčák.
     
    58
    Turčák sa na ľavej strane snažil prejsť cez Mejića, ten si ale zastal svoje miesto a hráča hostí odzbrojil čistým spôsobom.
     
    58
    Dubnica prvý raz v druhom polčase nebezpečná v útoku, strela Takáča spred šestnástky ale mierila vysoko nad bránu.
     
    60
    Striedajúci Čiernik v prvej akcii, ktorá mu príliš nevyšla – po priťuknutí Takáča strieľal zo strednej vzdialenosti, lopta mu ale nesadla a tak ju bez problémov kryl Kostolanský.
     
    60
    Dubničania druhý raz striedajú, keď sa tréner Gergely zrejme snaží ešte oživiť hru. Z ihriska odchádza Berbić, prichádza debutant Lukáš Slávik.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 375 divákov.
     
    62
    Z ničoho nič mohli domáci vyrovnať! Po vhadzovaní z ľavej strany sa v šestnástke obtočil Svorada a okamžite zakončoval k bližšej žrdi, Kostolanský vyrazil na roh!
     
    63
    Domáci sa dostávali do zaujímavej útočnej akcie, ktorú však ukončil Zahranychnyy svojim centrom priamo do náručia Kostolanského.
     
    64
    Čiernik faulovaný pri svojej útočnej snahe, domáci majú výhodu štandardnej situácie, všetci hráči na ihrisku teraz na polovici Senca.
     
    64
    Dubnica zo štandardky nevyťažila nič, bude sa tak musieť snažiť znovu dobýjať kompaktnú obranu hostí.
     
    65
    Senec dal gól!

    Senec práve dosiahol dôležitý krok smerom k víťazstvu! Nenápadný protiútok opäť naštartoval Urban, jeho prvú prihrávku obrana odvrátila, do lopty sa však pred šestnástkou oprel IMRICH BEDECS a trafil sa nechytateľne k ľavej žrdi! Pre Bedecsa je to už dnešný druhý presný zásah.
     
    66
    Bedecs bol blízko k hetriku, keď strieľal z podobnej pozície ako pri druhom góle, tentoraz mieril len tesne mimo pravej žrde.
     
    68
    Domáci zahrávali rohový kop, ich útočná snaha je však už trochu kŕčovitá a zdramatizovanie zápasu tak ešte pre nich bude veľmi náročné.
     
    69
    Dubnický útok potiahol stredom ihriska Takáč a nahral napravo Slávikovi, ten odcentroval veľmi nepresne a nijako tak neohrozil bránu hostí.
     
    70
    Čiernik sa snažil založiť rýchly protiútok, sám sa však zabrzdil zbytočnou kľučkou a následne dokonca fauloval protihráča. Po následnej štandardke centroval zľava Urban, lopta bola zblokovaná na roh.
     
    71
    Na Urbanov center si naskočil stopér Trajcsik, hlavou mieril mimo brány.
     
    72
    Domáci mohli ohroziť bránu Senca, na pravej strane sa totiž ocitol voľný Takáč, jeho strieľaný center zblokovaný na roh, z ktorého následne už žiadna šanca nevzišla.
     
    74
    V útoku kombinovali Senčania Turčák s Urbanom, zo snahy hostí rezultuje rohový kop.
     
    74
    Hostia znovu striedajú. Z ihriska odchádza Bezák, prichádza Lukáš Pomichal.
     
    75
    Pred nami posledná štvrťhodina, musel by sa stať malý zázrak, ktorý by ešte Dubnicu vrátil do hry. Domáci sa už totiž javia akoby rezignovaní s týmto stavom, zato hostia získali skvelú hernú istotu a držia loptu viac na svojich kopačkách.
     
    76
    Teraz nasleduje roh hostí, zahrá ho Turčák.
     
    76
    Center na prvú žrď odvrátil obranca Dubnice, Turčák si exekúciu rohu zopakuje.
     
    77
    Roh Turčáka opäť odvrátil prvý postavený obranca, odrazenú loptu sa ešte snažil vrátiť do šestnástky Molnár, netrafil sa však dobre a tak sa domáci ubránili.
     
    78
    Janco vybojoval aktivitou na ľavej strane štandardnú situáciu, tak možno z tej Dubničania ohrozia Kostolanského.
     
    79
    Center zo štandardky bez väčších problémov odvrátil Hlavatovič. Znovu tak útočia hostia, získavajúci takto cenný čas.
     
    79
    Posledný raz striedajú domáci. Z hry odchádza Denis Švec, prichádza Andrej Števček.
     
    80
    Slávik vybojoval loptu na pravej strane, Dubničania v platonickom tlaku bez šancí či streleckých pokusov.
     
    81
    Na druhej strane teraz protiútok Senca, loptu na ľavej strane potiahol Turčák a prihrávkou hľadal v šestnástke voľného spoluhráča, loptu v poslednej chvíli odvrátil na roh Čiernik.
     
    82
    Po rohovom kope nasledovala malá skrumáž v pokutovom území, obrancovia MFK ale všetko vyriešili. V útoku však stále hostia, pričom čas do konca stretnutia sa už pred domácich neúprosne míňa.
     
    82
    Šancu Turčáka zastavila zdvihnutá zastávka čiarového rozhodcu signalizujúceho postavenie mimo hry.
     
    84
    Svorada sa v útoku nepresadil a stratil loptu, márne reklamoval u rozhodcu faul.
     
    84
    Senec dal gól!

    Je definitívne rozhodnuté! Hostia podnikli ďalší z mnohých protiútokov, po prihrávke z pravej strany sa ocitol v šestnástke úplne sám pred Maťašovským Brčák, jeho prvú strelu ešte brankár domácich fantasticky vyrazil, pri dorážke sa však ANDREJ BRČÁK nepomýlil a zvyšuje na rozdiel triedy!
     
    86
    Zápas sa už bude zrejme len dohrávať v pokojnom tempe, hostia už hrajú v absolútnej pohode, kým domáci sú v útoku bezzubí.
     
    87
    Tak predsa len, Dubničania ešte vybojovali rohový kop z pravej strany a budú sa snažiť vstreliť čestný gól.
     
    87
    Po rohovom kope viacero hlavičiek v pokutovom území, obrancovia Senca však všetko úspešne vyriešili a odkopli loptu do bezpečia.
     
    88
    V závere striedajú tretí raz hostia. Z ihriska odišiel Filip Molnár, prišiel naň Matej Klokner.
     
    88
    Dubničania v zúfalej snahe o vstrelenie čestného gólu, táto strela spred šestnástky ale bola zblokovaná. Nasleduje roh Dubnice.
     
    89
    Z rohu vzišla aktivita domácich a faul hostí, nasleduje štandardka Dubnice z ľavej strany. Slávikov center ale Kostolanský bez problémov vyrazil do bezpečia.
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje jednu minútu nad rámec základnej hracej doby.
     
    91
    Klokner sa dostal k lopte na ľavej strane a snažil sa ju prestrčiť do šestnástky, loptu zblokoval dobre postavený obranca.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa zápas prvého jarného kola II.ligy medzi Dubnicou a Sencom, v ktorom hostia zvíťazil zaslúžene rozdielom triedy 3:0. V druhom polčase už domáci herne odpadli, čo hostia potrestali gólmi Bedecsa a Brčáka. Senec si pripísal do tabuľky tri body a do jari vstúpil úspešne, domácich čaká ešte náročná druhá polovica sezóny.
     
    S konštatovaním, že Senec zvíťazil v Dubnici rozdielom triedy 3:0 sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších futbalových stretnutiach! (16:19:21)

    Tomáš Schügerl

    Branky: 1. Bedecs, 65. Bedecs, 84. Brčák

    Karty:   38. Svorada (DUB) – 39. Hílek (SNC), 53. Molnár (SNC)


    FK Dubnica: Maťašovský – Zahranychnyy, Takáč, Janco, Švec, Brix, Múdry, Štefánek, Berbić, Svorada, Mejić
    Náhradníci: Urminský – Švirik, Števček, Slávik, Čiernik, Púpala

    ŠK SFM Senec: Kostolanský – Hlavatovič, Trajcsik, Polgár, Molnár, Turčák, Hílek, Bedecs, Urban, Pušara, Bezák
    Náhradníci: Matlák – Huszár, Ravas, Klokner, Pomichal, Brčák

    Rozhodčí: Mastiš – Kubačka, Hrdlička

    Diváci: 375
    bahis siteleri