Boston – Arizona 2:1 (kon.) | Columbus – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 5:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 6:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 2:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:1 (pře.) | Los Angeles – Toronto 2:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Columbus Blue Jackets
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
San Jose Sharks
Pátek 14.03.2014, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.

    Cam Atkinson se také snažil rozhýbat Stalocka a následně provést blafák do bekhendu, ale puk mu odskočil od hole. Jediným úspěšným střelcem v nájezdech je tak JOE PAVELSKI a rozhoduje o zisku extra bodu pro San Jose.
     
    55:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jen dopovím větu o těžkém úkolu v podobě překonání Stalocka v brance San Jose, je vyrovnáno. Dubinsky našel výborným pasem na vrcholu pravého kruhu JAMESE WISNIEWSKÉHO, který si zastavil puk, následně napřáhl a opřel se do kotouče takovým golfákem, že puk raději projel až za záda Stalocka. Asistence: Brandon Dubinsky.
     
    45:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté briskně otáčejí nepříznívý stav zápasu, a to během šesti minut třetí třetiny. Po kombinaci a přihrávce Joe Pavelskiho s prosazuje střelou zápěstím PATRICK MARLEAU a přidává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Joe Pavelski, Dan Boyle.
     
    40:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně nečekaný vstup do třetí třetiny v podání Columbusu, za který trenér Todd Richards jistě nebude rád. Vlasic nahazova puk zpoza branky před Bobrovského. Tam se ještě neprosadil Logan Couture, ale z dorážky už vyrovnává stav zápasu MATT NIETO. Asistence: Logan Couture, Marc-Edouard Vlasic.
     
    23:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude San Jose určitě hodně mrzet. Hosté si nepohlídali z trestné lavice na led se vracejícího RJ UMBERGERA, který si počkal, jestli se k němu po skrumáži u mantinelu dostane puk. Stalo se, Umberger ujížděl sám na branku a zasunul puk mezi betony Stalocka. Asistence: Brandon Dubinsky.
     
    10:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Takovéto situace dokáže PATRICK MARLEAU proměňovat levou zadní. No, v tomto případě spíše pravou přední. Útočník San Jose si najel před branku Bobrovského, kam dostal přihrávku od Coutureho a pohotovou střelou vyrovnává průběžný stav zápasu. Asistence: Logan Couture.
     
    05:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ač zatím Sharks mají navrch při střelách, hned druhý pokus Blue Jackets končí za zády Stalocka. Adam Burish sice vyhrál buly, ale San Jose propadlo na modré čáře. K puku se dostal Foligno, ale podlouzl a na kolenech mohl těžko vystřelit. Posunul ale puk k Johansenovi, který střelou zápěstím nedává z prostoru mezi kruhy gólmanovi hostů šanci. Asistence: Nick Foligno.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Johansen (Foligno), 24. Umberger (Dubinsky), 56. Wisniewski (Dubinsky, Calvert) – 11. Marleau (Couture), 41. Nieto (Couture, Vlasic), 46. Marleau (Pavelski, Boyle), rozh. náj. Pavelski


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Nikitin, Wisniewski, Schultz, Prout – Calvert, Dubinsky, Horton – Foligno, Johansen, Jenner – Umberger, Atkinson, Tropp – MacKenzie, Letestu, Frattin. Trenér: Todd Richards.
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Vlasic, Demers, Hannan, Braun, Irwin, Boyle – Marleau, Couture, Nieto – Pavelski, Thornton, Burns – Havlát, Sheppard, Wingels – Brown, Desjardins, Burish. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: 10 Paul Devorski, 36 Dean Morton – 55 Shane Heyer, 92 Mart Shewchyk

    Diváci: 13.851
    bahis siteleri