R. Sobota – Šaľa 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Šamorín 3:1 (kon.) | Prešov – Bardejov 2:1 (kon.)
Podbrezová – Senec 1:0 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Sobota 12.04.2014, 15:30 • ZŠ Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončil sa nám tak zápas 26. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš zdolal 9. tím tabuľky Šamorín.

    V krátkosti si rozoberme čo sa v dnešnom zápase vlastne všetko stalo. Liptáci sa dostali do vedenia v 14. minúte, keď skóre po strele z voleja otvoril Matić. Liptáci mali následne dve dobré možnosti z pokutových kopov, no ani v jednom prípade neboli úspešný, keď najskôr Latiak zaváhal na brankárovi, v tom druhom prípade Hanzeľ poslal loptu vysoko nad. Liptovský Mikuláš však v závere prvého polčasu navýšil svoje vedenia gólom Kucharčíka, ktorý nasmeroval center z pravej strany k ľavej tyči.

    V druhom polčase to vyzeralo na menšiu drámu, aspoň to tak naznačovali úvodné minúty. Po centri hlavička Čembu skončila gólom. Po tomto góle sa hra spomalila. Liptáci začali kontrovať hru a do útokov sa dostávali len zriedka. V 51. minúte svoje zaváhanie pri nepremenenej penalte napravil Latiak, ktorý presnou strelou k pravej tyči nedal šancu brankárovi. (17:22:19)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Ako sme spomínali zápas 26. kola je na konci. Liptáci si vybojovali tri body pred vlastnými fanúšikmi.
     
    90+2
    Po zákroku Šavola prišiel dlhý odkop a do úniku sa dostal Hanzeľ. Hajdúch opustil 16-tku a odkopáva do bezpečia. Vyzerá to tak, že zápas 26. kola sa o malý moment skončí.
     
    90+1
    Na záver stretnutia prichádza ešte štandardná situácia hostí. Center z pravej strany kryje brankár Šavol.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty!
     
    89
    Tak nakoniec je tu ešte jedno striedanie. V tíme domácich opúšťa v poslednej minúte ihrisko Hubočan, na jeho miesto prichádza Šimún.
     
    88
    Na záver zápasu prišla ďalšia dobrá šanca pre domáci tím. Latiak krížnou prihrávkou vysunul do nájazdu Hanzeľa, ktorý nedokázal zoči-voči brankárovi skórovať.
     
    87
    Fanúšikovia MFK Tatran Liptovský Mikuláš už začínajú svoje chorále, lebo vedia, že Liptáci si pripisujú tretiu výhru v rade. Center domácich z pravej strany kryje v náručí brankár Hajdúch.
     
    86
    Záver dnešného stretnutia 26. kola sa už iba kúskuje. Začínajúci útok domácich nedovolene zastavil striedajúci Peter Vaško.
     
    86
    Vyzerá to tak, že striedania v dnešnom zápase už máme za sebou. To posledné prišlo na strane hostí, keď ihrisko opustil Krištan. Na jeho miesto prichádza Mezzei.
     
    84
    Striedanie v domácom tíme. Neavizovali sme zranenie Jánošíka, ktorý predčasne odchádza z ihriska. Na jeho miesto nastupuje Balluch.
     
    83
    Domáci hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš už zjavne stiahli hráčov pred vlastnou 16-tkou. O pár sekúnd prichádza ďalšie striedanie.
     
    83
    Liptáci to skúšajú na teraz centrami po pravej strane. Pokus Kubenu však nebol dosť presný a končí až u brankára hostí. Šamorín začína útok na vlastnej polovici.
     
    80
    Ako sme už spomínali do konca zápasu ostáva už niečo menej ako 10. minút. Tatran má náskok dvoch gólov a Šamorín už zjavne nemá dostatok síl, aby zdramatizoval toto stretnutie.
     
    79
    Liptovský Mikuláš sa drží pri lopte a ak mu to takto vydrží zrejme si náskok udrží. Po pár minútach sa dostali Liptáci aj na polovicu súpera, kde chvíľu opäť podržali loptu, no všetko to zavŕšili centrom z pravej strany v podaní Matića, ktorý poslal loptu do náručia brankára Hajdúcha.
     
    78
    Domáci hráči sa držia pri lopte už dlhšiu dobu a snažia sa nájsť nejakú medzeru, kde by zakončili. Po chvíli Kucharčíkov center končí u brankára hostí.
     
    77
    Liptovský Mikuláš postupuje do útoku. Zakončenie si pýtal Latiak, lenže jeho pokus neprišiel. Po pár sekundách prichádza center z ľavej strany, ale ten je zrazený obranou Šamorína.
     
    73
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko v tejto chvíli opustil Samuel Fuzik, na ihrisko nastupuje Peter Vaško.
     
    72
    Dobrá myšlienka z radov domáceho tímu. Center prišiel od Latiaka, ktorý vyslal center pred 16-tku súpera, tam to vyzeralo celkom nebezpečne, lebo na loptu si nabiehal Branislav Hanzeľ, lenže Špánik hlavou posiela loptu do náručia brankára Hajdúcha.

    Tomáš Batiz

    Branky: 14. Matić, 43. Kucharčík, 51. Latiak – 48. Čemba

    Karty:   60. Hubočan (LMI) – 59. Vilkovský (SAM), 62. Krištan (SAM), 70. Cmarko (SAM), 86. Vaško (SAM)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol (K) – Kubena, Kucharčík, Hubočan, Latiak, Staš, Matić, Hoferica, Moravčík, Janošík, Hanzeľ.
    Náhradníci: Šimún, Revaj, Balluch, Asanović, Chomistek, Macík, Pavlík

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Mezovský, Cmarko, Fuzik, Špánik, Pončák (K), Marušin, Hutta, Krištan, Fulmek, Čemba.
    Náhradníci: Vaško, Pinte, Vikovský, Stifter, Jamroškovič, Javorina, Mezzei

    Rozhodčí: Horváth, Poláček, Mihálik

    Diváci: 392
    bahis siteleri