Tomsk – Perm 0:0 (kon.) | CSKA Moskva – Ural 1:0 (kon.) | Groznyj – Rostov 3:0 (kon.)
Zenit – FK Krasnodar 4:1 (kon.)
konec
FK Tom Tomsk
0:0 (0:0)
FK Amkar Perm
Sobota 12.04.2014, 10:00 • Stadion Trud, Tomsk • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Utkání končí zaslouženou remízou 0:0. Perm byl dominatních v úvodních minutách obou poločasů. Tomsk naopak zvládal závěry. K vidění byl duel, který navzdory absenci branky diváky rozhodně nenudil. Oba celky si tak do tabulky ruské Premier Ligy přípíší bod. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:4 (11:56:25)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Georgijev (AMP) zastavil pronikající Bordačeva zatažením za dres, což znamená žlutou kartu. Domácí budou mít ještě jednu příležitost. Volný kop ael odhlavičkoval pozorný Phibel.
     
    90+2
    Domácí se snaží překonat obranu Permu, ta je ale zatím neoblomná. Závěr duelu ale patří Tomsku, který dnes zvládá roli outsidera výtečně.
     
    90
    K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné tři minuty. Co zajímavého přinesou?
     
    90
    Rychlý útok Tomsku vedl opět aktivní Bordačev. Zadák domácích hledal Jana Holendu, ke kterému se ale míč nedostal, sbalil jej totiž pohotový Narubin.
     
    89
    Zmíněný volný kop zahrával Georgijev, který se pokusil vypálit. Projektil ale zamířil vysoko nad, toto je velká škoda pro Perm. Odkop domácích.
     
    88
    Hosté střídají. Na poslední minuty utkání přichází Nijholt, který nahradí Picuşceaca.
     
    87
    Hosté si díky své aktivitě vybojovali rohový kop, který sice žádnou větší šanci nepřinesl, sekundovat mu však bude přímý kop. Pravý krajní obránce Milanov (TMS) navíc dostává žlutou kartu za ostrý skluz.
     
    85
    Útok podél levé postranní čáry museli domácí zastavit za cenu vhazování. Perm se poté nedokázal udržet na útočné polovině, Milanov míč odkopl do bezpečí.
     
    84
    Domácí se prodírali do dobré příležitosti, ovšem Portnjagin byl zastaven. Utkání pomalu, ale jistě spěje ke svému závěru, branku jsme stále neviděli. Co přinesou poslední minuty?
     
    83
    Po delší době sledujeme klidnější momenty utkání, u balonu jsou ale hostující fotbalisté. Příliš nebezpečí ale do řad Tomsku nevnáší.
     
    81
    Georgijev zamířil kupředu, kde ale nenašel nikoho, komu by mohl přihrát. Pas naslepo domácí s přehledem odvrátili. Perm bude mít možnost vhazování.
     
    80
    Centr doputoval až do pokutového území, kde dobře hlavičkoval Baženov. Zamířil ale těsně nad. Narubin bude vykopávat. S rozehrávkou nikterak nespěchá, je si vědom tlaku domácí ekipy.
     
    79
    Hosté si při bránění počínali nedovoleně, Tomsk bude zahrávat přímý kop ze slibné pozice. O jeho exekuci se postará Bordačev. Podaří se domácím prosadit?
     
    77
    Bordačev dobře viděl nabíhajícího spoluhráče, nepodařilo se mu ale optimálně přihrát, a tak se balonu zmocnila opět hostující skvadra. Ta je nyní v těžkém útlumu.
     
    76
    Je skutečně záhadou, kde se v domácích berou takovéto síly. Po bleskovém přechodu do útoku vypálil razantně Sabitov. Narubin ale parádní robinzonádou vytěsnil alespoň na rohový kop, který byl poté pro domácí neúspěšný.
     
    75
    Poslední výměna sil v podání domácí družiny. Ze hřiště odchází Ignatovič. Na poslední čtvrthodinku duelu naskočí Něchajčik.
     
    74
    Portnjagin získal na hranici pokutového území balon, který chtěl ihned poslat nabíhajícímu Holendovi. Obrana hostí se ale důsledně vrátila a žádné komplikace nepřipustila.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   17. Twumasi (AMP), 90+3. Georgijev (AMP)


    FK Tom Tomsk: Cebanu – Bordačev, Rykov, Jiránek, Milanov – Portnjagin, Mureşan (67. Sabitov), Pintér, Ignatovič (75. Něchajčik), Golyšev (59. Baženov) – Holenda
    Náhradníci: Božović, Aravin, Baškirov, Baženov, Mežjev, Něchajčik, Čerevko, Saláta, Sabitov, Komkov, Terencjev, Pančenko

    FK Amkar Perm: Narubin – Phibel, Čerenčikov, Bělorukov, Wawrzyniak – Twumasi (68 Solovjov), Georgijev, Vassiljev, Kolomejcev, Kanunnikov – Picuşceac
    Náhradníci: Gerus, Chodžanjazov, Nikitin, Kajumov, Zbozien, Nijholt, Pridjuk, Smirnov, Solovjov

    Rozhodčí: Nikolajev – Kalugin, Usačev
    bahis siteleri