Slovan Bratislava – Ružomberok 1:2 (kon.) | Trnava – Žilina 3:1 (kon.) | Senica – Košice 3:2 (kon.)
Dunajská Streda – B. Bystrica 4:0 (kon.) | Nitra – Zlaté Moravce 0:3 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
4:0 (2:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 26.04.2014, 19:00 • DAC Aréna • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Počas víkendu máme na programe 28. kolo Corgoň ligy. Čaká nás zápas, kde na domácej strane nastúpi Dunajská Streda a na strane hostí sa predstaví Banská Bystrica. U domácich pokračuje riadne dramatický boj o záchranu a verím, že si nenecháte ujsť ani ďalší dielik tohto súboja. Na druhej strane Dukla sa v poslednom čase pekne chytila, v tíme vládne skvelá atmosféra a aj preto reálne bojuje o Európsku ligu. Už len vďaka týmto faktom sa na tento duel môžme poriadne tešiť. Bude to napínavý zápas.

    Obaja dnešní súperi sa v tomto ročníku pochopiteľne stretli už 2 krát. V 7. kole sa zrodila remíza 1:1 a v odvetnom zápase na Štiavničkách utrpel DAC zdrvujúcu porážku 1:5. Ani história z posledných vzájomných zápasov pre domáci klub nie je oslňujúca. Potom, ako sa po dlhej dobe vrátil medzi elitu a to v roku 2008 zaznamenal len jedinú výhru, ktorá pochádza z 23.8.2008 keď vyhral na domácej pôde 2:1. Od toho momentu sa jednoznačne lepšie darilo Dukla, ktorá si pripísala 9 víťazstiev, 4 remízy a ani jednu prehru. Dunajská Streda má teda dnes rozhodne čo to odplácať jej súperovi.
    Celkovo sa "Žlto-modrí a "Vojaci" stretli v najvyššej súťaži už 42 krát a história vzájomných zápasov je mierne naklonená pre Banskú Bystricu. Vyhrala 17 krát, 10 krát sa body delili a naprázdno odchádzala 15 krát.
     
    FK DAC Dunajská Streda aj po minulotýždňovom zaváhaní pokračuje vo veľmi vydarenej jarnej časti súťaže, v ktorej odohrala už 8 zápasov s bilanciou 4 víťazstiev, 2 remíz a 2 prehier. Celkovo má v tejto sezóne na konte 6 víťazstiev, 6 remíz, 15 prehier a skóre 20:51. Za 27 kôl sa jej podarilo nazbierať 24 bodov a vďaka tomu obsadzuje 11. priečku. Je to samorejme len virtuálne umiestnenie, keďže na konci sezóny príde o 6 bodov. Práve šesť bodový náskok má nad aktuálne poslednou Nitrou, s ktorou sa v boji o záchranu na diaľku v každom jednom kole poriadne naťahuje. Pred DAC-om je na 10. mieste Žilina, ktorá má o 4 body viac ako tím zo Žitného ostrova.

    Forma tímu z južného Slovenska, ako už bolo spomenuté, je veľmi priaznivá. Napriek tomu však v poslednom kole na ihrisku Trenčína prehral rozdielom triedy 3 : 0 a treba povedať, že úplne zaslúžene. Predtým však zaznamenal aj výhru nad Zlatými Moravcami 1:0, remízu so Senicou 3:3, výhru nad Žilinou 2:1 a tesnú prehru s majstrovským Slovanom 2:1.

    V dueli s Banskou Bystricou predošlé vydarené zápasy platné nebudú a preto bude musieť Dunajská Streda pred perfektnou diváckou kulisou znovu zabrať naplno. Podarí sa jej v boji o záchranu pripísať minimálne ďalší cenný bod?

    V tom jej určite nepomôže médiami otriasaní Ákos Szarka, ktorý musí nútene pauzovať až do januára budúceho roku. Listina zranených je tom však veľmi dobre, keď v poslednom zápase nemohol nastúpiť len Jakúbek a preto by domáci klub nemal mať výraznejší problém nahradiť kmeňového hráča Slovana.

    V duely proti Bystrici sa bude domáci celok spoliehať hlavne na brankársku oporu Pavla Penksa, kapitána Majerníka v obrane a bude aj čakať, či sa konečne niekto poriadne chytí aj strelecky.
     
    FK Dukla Banská Bystrica trochu prekvapivo bojuje o pohárovú Európu ešte aj pred 28. kolom, keď obsadzuje 6. miesto v tabuľke Corgoň ligy. V doterajšom priebehu zaznamenala 11 víťazstiev, 6 remíz a 10 prehier pri skóre 44:35. Na tretie miesto, teda na pozíciu, ktorá by klubu zo stredu Slovenska priniesla Európsku ligu momentálne stráca 5 bodov. Pred Duklou sú aj Senica a Myjava na ktorých stráca hosťujúci celok 2 body a na druhej strane s Košicami má rovnaký počet bodov a náskok pred ôsmim Ružomberkom činí 2 body.

    Banská Bystrica chytila pred zápasom s DAC-om veľmi peknú formu. Ťahá už trojzápasovú víťaznú sériu keď postupne porazila na pôde Ružomberka domácich 1:0, tešila sa aj z víťazstva nad Žilinou 4:1 a naposledy uchmatla všetky body znovu na ihrisku súpera Zlatým Moravciam. Tešila sa z víťazstva 3 : 1. Treba sa však pozrieť aj na obdobie pred touto víťaznou sériou. Vtedy totiž prehrala 3 zápasy za sebou. Porazil ju Trenčín, Myjava a aj Košice.

    Hostia budú počas zápasu s DAC-om riadne namotivovaní. O Európsku ligu sa nebojuje každý deň a aj posledné 2 víťazné zápasy na hosťujúcom ihrisku dáva Dukle veľa optimizmu. Natiahne Banská Bystrica svoju víťaznú vlnu na štyri zápasy?

    K tomu jej určite neprispeje Branislav Ľupták, ktorý si dnes bude musieť odpykať svoj kartový trest. Naopak najlepší strelec Dukly Fabián Slančík s ôsmimi gólmi na konte nastúpiť bude môcť a aj mladučký Martin Chrien má vynikajúcu formu z posledných zápasov, a preto aj na neho zabudnúť nemôžeme. Verme, že dobrý výkon hostí prídu podporiť aj fanúšikovia Dukly. Predsa len jedine s divákmi môže mať futbal ten správny náboj.
     
    Tip na výsledok – 1 : 1
     
    -45
    Úvodné zostavy:

    FK DAC Dunajská Streda: Penksa – Turňa, Čaušič, Majerník (C), Szabó – Ujlaky, Krišto, Gergel, Straka, Brašeň – Matúš.
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Klabník, Kwin Kwin, Valenta, Nurkovič, N'Guekam.

    FK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – Vajda, Nosko, Podstavek – Plavšič, Chrien, Střihavka, Považanec, Savič – Slančík, Peňaška.
    Náhradníci: Budinský – de Vito, Rejdovian, Kliment, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Michlian – Chládek, Ferenc..
     
    -7
    Štadión v Dunajskej Strede je roztlieskaný na maximum. Dnes bola pre divákov pripravená krátka šou. Traja malí fanúšikovia DAC – u prišli a zaspievali pesničky domáceho fanklubu v strede ihriska. Kto toto videl, tak musí byť jednoznačne dojatý.
     
    -5
    Nebojím sa dnes povedať, že dnes by mala byť v DAC Aréne prekonaná hranici 5000 divákov. Miesta na sedenie sú zaplnené takmer do posledného miesta a ľudia stoja aj v miestach za bránkami. Už tu chýbajú len fans hostí.
     
    -4
    Hráči oboch klubov už nastupujú na ihrisko. Domáci sa predstavia v tradičných žlto-modrých farbách a hostia odohrajú dnešný zápas v červených dresoch. Pekne sa usadte. O chvíľu začíname.
     
    -2
    Prebieha tradičná podávačka rúk, zdravenie publika a aj losovanie o stranu, či loptu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop v prvom polčase mal domáci DAC. S výkopom začína aj mohutné povzbudzovanie domáceho fanklubu.
     
    1
    Dunajská Streda dala gól!


    Senzačný začiatok domáceho mužstva. Hneď v prvej minúte otvára skóre MARTIN MATÚŠ, ktorý dostal prihrávku do stredu šestnástky a odtiaľ poslal loptu do ľavého dolného rohu.
     
    2
    Pre hostí to je poriadne ťažká rana. Vysporiadavať sa od začiatku zápasu s nepriaznivým stavom je naozaj náročné.
     
    3
    Brašeň bol poslaný do nabehnutia a pred šestnástkou bol faulovaný Noskom, ktorý si za svoj náskok odváža žltú kartu.
     
    5
    Dunajská Streda dala gól!


    Kto neuvidel, neuverí! Ja to 2:0! Po faule sa ku priamu kopu postavil Gergel, ktorý hneď pálil na bránu. Tesne by ju asi minul, no hráč hostí JÁN NOSKO predviedol krásnu hlavičku do vlastnej brány a Banská Bystrica je v 5. minúte na kolenách.
     
    6
    Fanúšikovia oslavujú. Štadión sa snáď pomaly zrúti a mi sme zvedaví, že ako na tento stav zareaguje tréner alebo samotní hráči hostí.
     
    7
    Dukla sa snažila zareagovať okamžitým útokom, no už aj ten sa pominul. Už sme sa znovu dostali do útočnej polovice DAC-u.
     
    8
    Keď už to domácim tak ide, tak Ujlaky si vyskúšal šťastie z poriadnej diaľky a aj uhla. Nakoniec len prevetral rukavice Boroša.
     
    9
    Strelu si vyskúšal aj na druhej strane Vajda. Lopta šla veľmi ďaleko od brány domácich.
     
    10
    Útok teraz prebiehal pre zmenu na druhej strane po ľavej strane, kde loptu dostal Ujlaky. Po jeho centri loptu získali hostia.
     
    11
    Pavol Penksa prišiel do Dunajskej Stredy počas zimnej prestávky z Ružomberka a od prvého momentu sa stal výraznou oporou v klube zo Žitného ostrova. 28 ročný brankár predvádza zápas, čo zápas bravúrne výkony a v niekoľkých prípadoch bol práve on rozhodujúca osoba, vďaka ktorej sa miska váh počas duelu priklonila na stranu „Žlto-modrých“. Od príchodu do klubu odohral všetky Corgoňligové zápasy a určite sa bude chcieť aj dnes po prejavenej dôvere stať oporou v zadných radoch.
     
    12
    V útoku bol domáci Gergel zastavený odpískaným postavením mimo hry.
     
    13
    Peknú kombináciu v strede poľa predviedli Krišto, Matúš a Szabo. Diváci ich ocenili potleskom.
     
    14
    Peňaška skúsil nájsť krížnou prihrávkou Chriena. Loptu však zachytil Gergel a akciu hostí ukončil.
     
    15
    Mierne nedorozumenie nastalo medzi Matúšom a Krištom. DAC o loptu preto prišiel a na rade je Banská Bystrica.
     
    16
    Banská Bystrica prehráva už 10 minút 2:0, no nič nenasvedčuje tomu, že by s tým v blízkej dobe mohla urobiť.
     
    17
    Teraz nastalo nedorozumenie medzi hosťujúcim Vajdom a brankárom Borošom. Najprv sa brankárovi trochu posunula lopta, no na jeho šťastie sa mu to podarilo vyriešiť keď loptu poslal do bezpečia.
     
    18
    Poriadne štipľavú strelu za šestnasnástkou poslal Krišto. Preletela asi meter nad brvnom.
     
    19
    Aj na druhej strane sa predviedol hráč s číslom 10 na chrbte Považanec. Jeho strela bola o trochu slabšia, no tiež sa minul bránu asi o meter.
     
    20
    Banskobystrický útok bol zastavený odpískaným ofsajdom. Budeme pokračovať výkopom od domácej brány.
     
    V dnešnom zápase sú určite viacerí futbaloví fanúšikovia zvedaví na výkon hráča hostí Martina Chriena. Tento len 18 ročný stredopoliar a reprezentant Slovenska do 21 rokov má v jarnej časti veľmi dobrú formu. Nastúpil na 8 zápasov a v nich strelil 4 góly. Veľmi sa mu vydarilo hlavne posledné kolo proti Zlatým Moravciam, kde strelil 2 góly a redakcie sport.sk a sport7.sk ho zaradili do zostavy kola. Chrien nastupoval za Banskú Bystricu aj počas jesennej časti, no tam gólovo úspešný nebol. Uvidíme, či sa tento mladučký talent dokáže presadiť aj dnes.
     
    22
    Akurát sa aj Chrien dostal po útoku domácich do slušnej kontry. Dostal prihrávku cez celé ihrisko a rútil sa so spoluhráčom na 2 obrancov. Pred šestnástkou ho Majerník odzbrojil a zažehnal nebezpečenstvo.
     
    23
    Na bránu domácich hlavičkoval po centri Střihavka. Domáci brankár s ňou však nemal najmenší problém.
     
    24
    V strede poľa sa menším faulom previnil Vajda a tak svoj tím obral o loptu.
     
    25
    Domáci sa snažia o postupný útok. V podstate sa ani nemajú kam ponáhľať.
     
    26
    Brašen z postupného útoku vybojoval rohový kop, ktorý zahrá Gergel.
     
    27
    Ten poslal loptu na vzdialenejšiu žrď, kde si cúvol kapitán Majerník. Podarilo sa mu aj hlavičkovať, no lopta už ku bráne neprišla.
     
    28
    Aj hostia sa snažili o postupný útok. Vajda poslal do behu Považanca. Poslal však pridlhú prihrávku, ktorá skončila v aute.
     
    29
    Brašeň sa v strede poľa previnil faulom na Peňašku. Obišiel sa bez kartového napomenutia.
     
    30
    Slančík sa po súboji v pokutovom území hostí dožadoval penalty. Rozhodca Michlian bol rozhodne proti.
     
    31
    Po útoku sa o kontru snažil Savič. Poslal do behu Stŕihavku, no tuto celá akcia skončila. Lopty sa zmocnil obranca domácich.
     
    32
    Dukla zostala v útoku. Prihral si Slančík a Peňaška. Preniknút do pokutového územia "Žlto-modrých" však už nedokázali.
     
    33
    V útoku aj domáci tím. Straka sa pokúsil vysunúť Gergela. Všetko snaženie zastavil postranný rozhodca zdvihnutou zástavkou.
     
    34
    V strede poľa ležal chvíľu otrasený Matúš, no rozhodca hru aj napriek tomu nezastavil. Domáci hráč sa pomaly postavil a už pokračuje v hre.
     
    35
    Krišto si znovu vyskúšal riadne štipľavú strelu. Štipľavá bola určite keďže skončila na hosťujúcom hráčovi.
     
    36
    V tomto polčase, ak si odmyslíme začiatok, neprevažuje výraznejšie ani jedno mužstvo. O kúsok aktívnejší sú domáci futbalisti.
     
    37
    Domáci boli aj teraz v útoku. Hráči v červenom ich postupne vytlačili a už sú na vlastnej polovici.
     
    38
    Do útočného pásma sa však postup vrátili a to presne Gergel na ľavej strane. On poslal center do šestnástky na nikým nekrytého Brašeňa. On sa netrafil najlepšie a vo veľkej príležitosti na gól bránu míňa.
     
    39
    Ku koncu zápasu už začína prevažovať domáci DAC viac. K lopte už pár minú hostí nepustil a je aj vidieť, že sú riadne uvoľnení. Slušnú kombináciu predviedol Krišto aj so Szabom a znovu boli odmenení mohutným potleskom.
     
    40
    Blíži sa koniec prvého polčasu a vyzerá to tak, že domáci si udržia minimálne dvojgólové vedenie.
     
    41
    Po dlhšom čase sa pustila do útoku aj Dukla. Akcia skončila veľmi skoro. Odzbrojený Chrien.
     
    42
    Do veľkej šance na gól sa však dostal na druhej strane Ujlaky, ktorý bol poslaný do samostatného nájazdu. V poslednej chvíli k nemu pribehol Podstavek, ktorý hostí zachránil od katastrofy.
     
    44
    Po faule si Banská Bystrica vybojovala priamy kop asi z 30 metrov. Zahral ho Považanec a poslal ho len do klbka hráčov kde mali prevahu domáci futbalisti.
     
    45
    Obrovská šanca domácich v úplnom závere plného polčasu. Po prihrávke zahodil takmer sto percentnú šancu Matúš. Nikým neohrozovaný pred bránou striela tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil. Po ňom odchádzajú domáci futbalisti do kabín určite šťastnejší. Vyhrávajú totiž 2 : 0 nad Banskou Bystricou po góloch Matúša a vlastného gólu od Noska z úvodu zápasu. Domáci vyhrávajú určite zaslúžene, pretože boli futbalovejší, loptu a aj šancí mali viac a hlavne koniec polčasu bol jednoznačne v ich réžii. Stále je to však len polčas. Verím, že zostanete s nami aj v druhom polčase, kde sa ešte toho môže stať veľa. To ale bude musieť Banská Bystrica poriadne pridať.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Úvodný výkop v druhom polčase mala Banská Bystrica.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza David Střihavka, prichádza Jozef Rejdovian.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Ján Nosko, prichádza Marco de Vito.
     
    47
    Hneď v úvode druhé polčasu dostáva Banská Bystrica aj druhú žltú kartu. Dostal ju Peňaška po zákroku v strede poľa na Straku.
     
    48
    Teraz sa previnili aj domáci a tak budú mať hostia priamy kop asi z 30 metrov.
     
    49
    Zahral ho Považenec, ktorý loptu poslal na Slančík. Od neho sa lopta odrazila k Vajdovi a on zahodil prvú obrovskú šancu hostí. Bránu prestrelil asi z 2 metrov.
     
    50
    V strede poľa získal loptu Krišto. On ju posunul na Matúša a ten zas nahral Ujlakymi. Snažil sa dostať do šestnástky, no obkľúčili ho štyria hráči, ktorí mu loptu vzali.
     
    51
    DAC získal priami kop asi z 25 metrov.
     
    52
    Zahral ho Gergel, no teraz loptu neposlal na bránu, ale ju prihral Krištovi na hranici šestnástky. On sa z nacvičenej akcie hneď pokúsil vystreliť. Vystrelil otrasne.
     
    53
    Dunajská Streda dala gól!


    Už je to rozdiel triedy! DAC pridáva gól aj v druhom polčase a jeho autorom je ROMAN GERGEL. On dostal prihrávku do stredu šestnástky kde sa doslova pohral s obrancom hostí a aj s brankárom a nakoniec pohodovo zakončil.
     
    55
    Dnešné stretnutie sleduje 4578 divákov! Hranicu 5000 divákov sa predsa len nepodarilo prekročiť.
     
    56
    Domáci v ďalšej obrovskej šanci na gól. Tentoraz dostal prihrávku do päťky osamotený Ujlaky. On už bol postavený smerom von z ihriska a presne aj tak vo svojej šanci na gól zakončil.
     
    Ákos Szarka síce dnes nehrá, no určite by sa sem patrilo dať jeho vyjadrenie pre Denník Šport ohľadom incidentu v zápase Senica : Dunajská Streda. „Aj keď už prešli vyše 2 týždne od súboja s Kóňom, tak myšlienky sa mi k tomu okamiho vracajú. Je mi to veľmi ľúto. Uvedomujem si, že po mojom zákroku bude Tomáš Kóňa na dlhý čas mimo hry, preto akceptujem a rešpektujem trest.“
     
    58
    Do útoku sa pozrela aj hosťujúca Dukla. Nič tam však nezmohla.
     
    59
    Už tretí krát v dnešnom zápase leží na zemi Matúš. Už je aj ošetrovaný a verme tomu, že bude v poriadku.
     
    60
    Je v poriadku. Rozhodca mu už aj dovolil nastúpiť na ihrisko.
     
    61
    Matúš bol hneď vo veľkej šanci na gól. Napriahol na hranici šestnástky a opečiatkoval ľavú tyč.
     
    62
    Diváci sú v obrovskej eufórii. Bavia sa futbalom a celý zápas ich je poriadne počuť.
     
    63
    V útoku sa objavila aj Banská Bystrica. Vybojovala si rohový kop. Po jeho zahraní už domácich neohrozila.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jakub Považanec, prichádza Michal Faško.
     
    65
    Hostia začínajú trochu preberať, ale pravdepodobne je na to už neskoro. Strelu si vyskúšal Slančík, no bránu netrafil. Budeme pokračovať výkopom od brankára Penksu.
     
    8 gólový Fabián Slančík si je tiež vedomí toho, že Dukla Banská Bystrica má šancu prebojovať sa do Európskej ligy aj keď dnes už body pravdepodobne nezíska. Ohľadom toho sa však pre profutbal.sk vyjadril veľmi pokorne : „Futbal sa hrá v prvom rade pre radosť – prvoradá je spokojnosť fanúšika. Nepozeráme sa pod seba, ale len pred seba. Ak budeme mať možnosť ísť hore a dostať sa na tretie miesto, tak pre to spravíme všetko, ale nevytvárame zbytočne na nás žiadny tlak.“
     
    68
    Domáci v týchto chvíľach kontrolujú priebeh zápasu. Prihrávajú si na vlastnej polovici a nikam sa neponáhľajú.
     
    69
    Už však zakladá postupný útok, ktorý bol prerušený odpískaným ofsajdom.
     
    70
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Martin Matúš, prichádza Francky N'Guekam.
     
    71
    O loptu domáci prišli. Pokúsi sa Dukla aspoň o čestný gól?
     
    72
    Podstavek zostal ležať po hlavičkovom súboji otrasený na zemi. Jeho výraz v tvári je dosť bolestivý.
     
    73
    Podstavek sa zo zeme zrazu postavil akoby sa nič neudialo a vidí žltú kartu.
     
    74
    Pekný zákrok predviedol Straka v strede ihriska keď čistým sklzom získal loptu a poslal svojich do útoku.
     
    75
    Loptu už získali hostia. Držal ju v strede poľa Plavšič, ktorý bol faulovaní. Hráči v červenom tak loptu ešte podržia na kopačkách.
     
    77
    Hostia sa niečo pokúsili vymyslieť na ľavej strane. Tam bola lopta poslaná na Rejdoviana, no k adresárovi sa nedostala.
     
    78
    Naopak domáci sa pustili do kontry. Prihrávku z pólky DAC-u dostal Gergel. Podarilo sa mu aj preniknúť aj do šestnástky. Tam mu loptu vypichol Peňaška. Roh pred domácich.
     
    79
    K rozohraniu sa postavil Gergel. Loptu poslal do šestnástky, ale tam sa jeho spoluhráči presadiť nedokázali. Lopta je už v bezpečnom strede.
     
    80
    Dunajská Streda dala gól!


    Szabo rozvinul útok v strede, ktorý sa dostal až na ľavú stranu k Ujlakymi. On poslal prihrávku pozemi na FRANKYHO NGUEKAMA, ktorý zakončuje do prázdnej brány.
     
    81
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Roman Gergel, prichádza Róbert Valenta.
     
    82
    Štvrtý gól do bránky Boroša je posledným klincov v rakve hostí. Z tohto sa bude Banská Bystrica dlho spamätávať.
     
    83
    Dunajská Streda dnes prevádza takmer úplne bezchybný výkon. Darí sa jej v zadu. Vytvára pekné šance a góly sú len čerešničkou na torte.
     
    84
    Po súboji s domácim hráčom futbalistom musel byť Slančík ošetrovaní.
     
    85
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Darijo Krišto, prichádza Noe Achille Amban Kwin.
     
    86
    DAC sa pustil do ďalšej akcie. Potiahol ju aktívny a ešte s čerstvými silami Nguekam. O loptu pred šestnástkou prišiel.
     
    87
    Aj v posledných minútkach domáci neoddychujú a snažia sa byť aktívny vpredu. Majerník poslal dlhý center na Gergela, ktorý sa pokúsil získať roh. Bol neúspešný.
     
    88
    Od divákov tu teraz máme tradičné oslavné eeeej, eeeej, eeeej. Poznáte to aj sami.
     
    89
    Na ľavej strane získal loptu Straka, ktorý ju poslal po zemi. Dal však len prízemnú prihrávku, ktorá nemala šancu prejsť.
     
    90
    Pravá strana Dukly na tom nie je veľmi dobre. Tam pokračoval aj ďalší útok. Tentoraz mal loptu Gergel, ale ani jeho center šancu na gól nepriniesol.
     
    90
    V druhom polčase rozhodca nadstavil 1 minútu.
     
    90+1
    V nej domáci zápas len dohrávajú.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Zápas Dunajská Streda : Banská Bystrica sa skončil. Domáci v ňom úplne suverénne porazili Duklu 4 : 0. Autormi dnešných gólov boli Matúš, Nosko (vl.), Gergel a N´Guekam. Dunajská Streda vyhrala úplne zaslúžene. Mala väčšie držanie hry, viac šancí a hlavne dala viac gólov.

    To je odo mňa na dnes všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok víkendu. Dovidenia! (20:49:46)

    Milan Vrábeľ

    Branky: 1. Matúš, 5. Nosko (vla.), 53. Gergel, 80. N'Guekam (Ujlaky)

    Karty:   3. Nosko (BBY), 47. Peňaška (BBY), 73. Podstavek (BBY)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Turňa, Čaušič, Majerník (C), Szabó – Ujlaky, Krišto (85. Kwin Kwin), Gergel (81. Valenta), Straka, Brašeň – Matúš (70. N'Guekam).
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Klabník, Kwin Kwin, Valenta, Nurkovič, N'Guekam.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – Vajda, Nosko (46. de Vito), Podstavek – Plavšič, Chrien, Střihavka (46. Rejdovian), Považanec (64. Faško), Savič – Slančík, Peňaška.
    Náhradníci: Budinský – de Vito, Rejdovian, Kliment, Faško, Šovčík.

    Rozhodčí: Michlian – Chládek, Ferenc.
    bahis siteleri