Ostrava – Dukla Praha 2:0 (kon.) | Slovácko – Olomouc 3:1 (kon.) | Sparta – Liberec 4:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:1 (1:0)
FC Slovan Liberec
Sobota 26.04.2014, 20:15 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Sparta právě vstřelila branku!
    To už je pro Liberec hodně krutý výsledek. Parádní centr Krejčího z levé strany propadl na malé vápno, kde byl všudybyl DAVID LAFATA a jeho přesná rána z voleje končí v hostující síti počtvrté. Asistence: Ladislav Krejčí.
     
    59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Obrovská satisfakce pro ONDŘEJE ŠVEJDÍKA, který v krátké době dokázal odčinit svou chybu. Liberecká obrana na něj úplně zapomněla při bránění rohu a domácí fotbalista v podstatě jen došťouchl míč za bezmocného Kováře. Před ním bylo mnoho místa a nebylo co řešit. Asistence: Bořek Dočkal.
     
    54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Fotbal je hrou chyb a tu nyní předvedl při zpracování obránce Švejdík. Tomu utekl míč z dohledu a ihned toho využil dotírající ISAAC SACKEY. Následně pádil sám na Vaclíka, zvolil přízemní střelu a zakončení bylo naprosto přesné.
     
    49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích na jeden dotek končí tentokrát už zaslouženým gólem. LADISLAV KREJČÍ byl ve správný čas na správném místě, konkrétně na zadní tyči a z poměrně ostrého úhlu procedil míč za Kováře. Pochvalu zaslouží Hušbauer, jehož centr měl oči. Asistence: Josef Hušbauer.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prakticky první šance pro domácí hráče je využita. MARIO HOLEK se dostal k odraženému míči, rovnou to zkusil z otočky a povedlo se. I když s velkým přispěním brankáře Kováře, který nebyl schopen zachytit mokrý míč do své náruče. Velká chyba hostujícího gólmana. Ačkoliv nejsou podmínky na hřišti zcela ideální, tohle by se chytat mělo.

    Roman Zajíček

    Branky: 20. Holek, 49. Krejčí (Hušbauer), 59. Švejdík (Dočkal), 72. Lafata (Krejčí) – 54. Sackey

    Karty:   24. Matějovský (SPA) – 9. Obročník (LIB), 27. Frýdek (LIB), 43. Sackey (LIB), 45+2. Pavelka (LIB), 84. Rajnoch (LIB)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 5:4.
    AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Švejdík, Holek, Hybš – Dočkal, Hušbauer (80. Vacek), Vácha, Matějovský (63. Mareček), Krejčí – Lafata (C) (75. Bednář).
    Náhradníci: Švenger – Brabec, Přikryl, Mareček, Vacek, Konaté, Bednář.

    FC Slovan Liberec: Kovář – Rajnoch, Pimpara, Coufal, Pokorný – Obročník, Rybalka (68. Kolár), Pavelka (80. Novotný), M. Jarolím (C), Frýdek – Luckassen (37. Sackey).
    Náhradníci: Hroššo – Novotný, Fleišman, Sackey, Bouška, Douglas, Kolár.

    Rozhodčí: Paták – Nádvorník, Štěrba

    Diváci: 12 332
    bahis siteleri