Havlíčkův Brod – Benátky n/J 9:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:0 (3:0, 1:0, 5:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 18.10.2014, 10:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Pět tref ze třetí třetiny zajistilo výsledku přídomek "debakl". Benátky se po dvě třetiny bránily zuby, nehty a já nevím, čím vším dalším ještě. Rebelové měli navrch a svou herní převahu zúročili nakonec v devět gólů.

    Dámy a pánové, z Kotliny je to ode mne pro dnešek vše. Přeji Vám hezký zbytek dnešního dne a dobou chuť k sobotnímu obědu. Na počtenou se těší Richard Wagner. (12:39:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Benátky se pokusily o ještě jednu akci, která byl mohla znamenat alespoň čestný úspěch, avšak nedokázaly se prodrat přes modrou čáru. Domácí mají puk na holi a kontrolují konec střetnutí.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Gólové posvícení připravili Rebelové svému soupeři ve třetí periodě. Radost z předešlého gólu ještě ani neskončila a už tu byla nová salva nadšení. Václav Piskač posunul kotouč na Richarda Cachnína, jenž jej nabil mezi kruhy, kde vyslal dělovku RADIM PEJCHAL a Mašek jen smutně rozhodil rukama. Asistence: Richard Cachnín a Václav Piskač.
     
    58:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové přidávají ještě osmý gól. Na svědomí jej má první formace. Konkrétně VOJTĚCH HOLENDA, jeden z nejmenších hráčů na ledové ploše. Holenda využil chyby obránce a přesně mířenou střelou z brankoviště nedal Davidu Maškovi žádnou šanci na zásah. Bez asistence.
     
    57:58
    Icing Benátek vrací hru před Davida Maška. Rebelové předtím na svého soupeře zatlačili a po zblokované střele přišel výhoz na již zmíněné zakázané uvolnění.
     
    57:35
    Hostujícímu mužstvu chybí odvaha ke střele. I když předtím několikrát vystřelilo, tak při potupném útoku skončí s kotoučem většinou v rohu pásma či za brankou, kde již čekají obránci Rebelů.
     
    56:48
    Jakub Petržílka se dostal na pravém křídle k puku, ale narazil na připraveného obránce, který jej vytlačil ze střelecké pozice.
     
    55:56
    David Mašek musel na zem po průniku po levém křídle, který zakončil Radim Pejchal střelou z kruhu. Gólman Benátek podržel puk na hrudi.
     
    55:21
    Krátce po bully pálil od modré Erik Švach, ale také jeho střela zaplula jen do široké rukavice havlíčkobrodského muže s maskou.
     
    54:59
    Nyní už si ale domácí gólman na puk sáhl. Pavel Douša vystřelil z levého kruhu a jeho zakončení směřující k zadní tyči schoval Folvarský v lapačce.
     
    54:37
    Domácí přišli o kotouč a pustili tak soupeře do šance, avšak až ke střele na Folvarského to Benátky nedotáhly, v rohu pásma byly odzbrojené.
     
    53:39
    Na obou stranách pracují nervy. Rebelové se znovu natlačili před Maškovu svatyni, kde rozpoutali kolotoč nahrávek, který byl přerušen nepřesnou střelou. Puk se ale odrazil od zadního hrazení a Mašek jej pokryl pod lapačkou. Následně se strhla strkanice, po níž jsou za hrubost vyloučeni Vojtěch Veverka (HBR) a Giordo Tambelini (BEN).
     
    52:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když je stroj dobře seřízen, jede bez problémů. To teď příkladně ukázala čtvrtá lajna domácích, která se krásnou kombinací dostala až ke gólu. Po ose Jakub Petržílka – Petr Kulhánek se dostal touš na levém rohu brankoviště k LUKÁŠI POKORNÉMU, pro nějž už byla hračka přehodit natahující se Maškův beton. Asistence: Petr Kulhánek a Jakub Petržílka.
     
    51:18
    Dominik Najč se dostal mezi kruhy ke střele, kterou ale podržel na své hrudi připravený Miroslav Folvarský. Následně do něj benátecký hráč zajel a strhla se menší mela.
     
    50:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V podstatě bych zde mohl použít stejný úvodník, jako při trefě poslední. Před několika zápasy si domácí trenérské duo stěžovalo na střeleckou impotenci a špatnou podporu od beků. Hokejisté si to vzali zřejmě k srdci, anžto na pravém křídle poslal zpětnou nahrávku na modrou Václav Piskač a JAKUB ADAM nádhernou ranou do šibenice nic nevidícího Maška dovršil půltucet gólů. Asistence: Václav Piskač.
     
    49:59
    Benátky se poprvé v přesilovce dostaly k vážnější kombinaci. Tu zakončil z pravého rohu pásma Jakub Mařík, který si vyjel z úhlu a vystřelil. Miroslav Folvarský si pohlídal kotouč na hrudi.
     
    49:33
    U levého mantinelu došlo k souboji, po němž zůstal jeden z hostů ležet na ledě. Následně byl odveden na střídačku, kde se podrobuje lékařskému ošetření.
     
    48:53
    Ale očividně jim to nevadí. První útok sice zastavil ofsajd, nyní už je domácí skvadra nastěhovaná před soupeřovou svatyní, kde kombinuje, jakoby snad svítil trest na opačné straně.
     
    48:05
    Pavel Zvěřina (HBR) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Rebelové se tak budou muset popasovat s menším stavem hráčů na ledě.
     
    47:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Když nevíš co s pukem, vystřel." Staré, rzí olezlé, ale hlavně pravdivé a mnohokrát vyzkoušené přísloví opět prokázalo svou platnost. Jiří Přibyl na pravém kruhu posunul backhandem puk na modrou, kde stál MAREK TECL, jemuž se nikdo nenabízel, a tak prostě vyslal střelu k levé tyči, která projela pod Maškovou vyrážečkou až za čáru. Asistence: Jiří Přibyl.
     
    46:10
    Radim Pejchal se na levém kruhu dostal ke střele, která ještě před Maškem poskočila, avšak puk se odrazil od ledu tak, že se vychýlil od původního směru a skončil mimo.
     
    45:11
    Pavel Zvěřina zachytil zpětnou přihrávku soupeře a hned vyslal dopředu Jana Petržílka, avšak tomu na modré díky dobrému zákroku obránce utekl puk, jenž se stal kořistí Benátek.
     
    44:35
    Nyní takový podobný hostům ze Středočeského kraje nevyšel. Benátky si nepodaly přesnou nahrávku a je z toho pouze zakázané uvolnění.
     
    43:46
    Rebelové stále drží kotouč před brankou soupeře, ale z prvotní kombinace se vytratila dynamika, a tak se Benátky častěji dostávají k puku a tvoří rychlé brejky, jež ale tříští na modré čáře domácí obrana.
     
    42:38
    Richard Cachnín si narazil puk s Radimem Pejchalem a vystřelil. Jeho zakončení ale na bližší tyči podržel v lapačce připravený Mašek.
     
    42:19
    Domácímu mužstvu se daří výborně kombinovat, avšak Benátky výtečně stíní a nepouští Rebely do střel. To teď porušil Radim Pejchal, který tvrdou střelou těsně minul pravou tyč.
     
    41:14
    Která zatím první formaci vychází. Vojtěch Holenda se dokonce dostal na brankovišti do zakončení, jež ale našlo cestu pouze do hrudi Davida Maška.
     
    40:26
    Oba celky si vyměnily úvodní pozdravy formou zavezení puku do pásma. Rebelové se ale pustili následně do vážnější diskuze a snaží se o kombinaci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině byla skvadra Rebelů jasně lepším celkem, gólově se prosadila jen jednou. Hosté mohli snížit z náhodné akce, ale náhradník mezi tyčemi se zaskvěl.

    Poslední třetina začne cca v 12:06.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Tu ale pokazila domluva mezi obránci na modré, puk vypadl do středního pásma a druhá třetina za ohlušujícího zvuku bubnů a tleskajících rukou končí.
     
    39:21
    Středočechům se povedlo dostat touš před Folvarského, ale až do zakončení to nedotáhli. Naopak domácímu mužstvu se naskytla ještě jedna šance.
     
    38:39
    Domácí znovu pláchli v oslabení. Konkrétně duo Vojtěch Veverka – Václav Piskač. Po střele druhého jmenovaného a zákroku Maška ramenem zůstal puk na horní síťce branky. Hra je proto přerušena.
     
    38:16
    Benátečtí se drží před Folvarským, avšak domácí je dobrým stínovým napadáním drží daleko od zakončení, které by ohrozilo čistý štít Havlíčkova Brodu.
     
    37:42
    Rebelové jsou ve čtyřech a z trestné se vracející Marek Tecl se probil mezi kruhy, kde vypálil jen do hokejky protihráče.
     
    37:16
    Tři havlíčkobrodští legionáři zatím bojují srdnatě a Vojtěch Veverka dokonce vyhodil kotouč ven z pásma.
     
    36:51
    Tak to bude zajímavé! Čtyřiačtyřicet vteřin početní výhody pěti proti třem nyní čeká na tým Benátek. Na trestnou lavici putuje Vojtěch Holenda (HBR) za napadení.
     
    36:01
    Domácí mužstvo vyvezlo kotouč ven z pásma a Jakub Adam dokonce od modré vystřelil, avšak na pozorného Maška nevyzrál. Ten podržel puk hrudi i přes fakt, že mu clonil Petržílek.
     
    35:35
    Folvarský si připsal další zákrok, tentokrát betonem. Následně se snažil hostující hráč vyjet před branku, avšak byl zastaven seknutím od Marka Tecla (HBR).
     
    35:04
    První ostrý zákrok si na druhé straně připsal Miroslav Folvarský! Jiří Vyskočil se objevil zcela sám mezi kruhy, kde měl dost prostoru a času, aby zametl puk do brány, ale to by tam nesměl být rychle se přemisťující gólman Rebelů, který předvedl výtečný zákrok a podržel puk na hrudi.
     
    34:28
    Rebelové mají stále navrch, ale co se aktivity útočné týče, nyní se lehce "zklidnili", anžto už tolik nebuší do obrany soupeře, ale v některých momentech takticky vyčkávají.
     
    33:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Chce se mi říci, že na ledě zavládla nefalšovaná dětská radost, ale tito chlapci již vlastně dospívají v muže. Neznamená to však, že si nemohou pořádně a dosyta užít radost ze vstřelené branky, která znamená konec Maškova prokletí. JAN PETRŽÍLEK sebral obránci v rohu pásma puk, vykroužil si na brankoviště a táhlou ranou na zadní tyč zakončil přesně. Domácí tuto trefu opravdu prožívali s velkými emocemi. Bez asistence.
     
    32:06
    Oba celky jsou kompletní. Středočeši se pokusily o útok, avšak jejich snaha byla marná a skončila jen na modré čáře. Domácí se o dobrou šanci připravili rovněž na přechodu "blue line", jelikož si špatně nahráli.
     
    31:16
    Rebelové hrají v plném počtu. Trestanec Krejčí je na trestné lavici. Hra čtyři na čtyři odehrávala se spíše v rytmu přesilovky domácích, kteří byli u Benátek v pásmu. Ty naopak pouze vytlačovaly hru do středního pásma.
     
    30:20
    Benátky protečovaly puk až do útočné třetiny, kde se jej poprvé dotkl gólman Folvarský, jenž jej holí sklepl za branku. Zajímavostí u tohoto gólmana je, že letos odchytal jeden kompletní zápas, pak dvakrát střídal. Dohromady nachytal již 88 minut, v nichž neobdržel gól.
     
    29:36
    Benátecká přesilovka dlouho netrvala. Do brejku ujel Vojtěch Holenda, který byl podražen Martinem Fišerem (BEN). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    29:13
    Matěj Krejčí (HBR) je potrestán za hrubost a míří na trestnou lavici. Domácí trenéři dávají šanci také Miroslavu Folvarskému, jenž nahrazuje mezi tyčemi Dominika Arbelovského.
     
    28:29
    Domácí mužstvo má stále více ze hry a těží z posily v podobě Vojtěcha Veverky, který coby mladší dorostenec válí o kategorii výše. Jeho šikovné ruce proklestily puku cestu na brankoviště, kde mu zeď vystavily Maškovy betony.
     
    27:18
    Zajímavá šance se urodila na straně domácího výběru. Na modré se do puku opřel Jakub Rubner a na brankovišti výborně tečoval kotouč Richard Cachnín. Puk ale skončil jen na Maškově hrudi. Benátky následně vyhodily a toto oslabení tak přežijí.
     
    26:25
    Výborný David Mašek! Piskač nejprve pálil z pravého křídla, gólman hostů se stihl včas přemístit a zasáhnout betonem. Domácí bleskově protočili útoky na ledě a mezi kruhy se hned dostal do zakončení Radim Pejchal, ale Maškova lapačka byla na místě včas.
     
    25:44
    Václav Piskač ve spolupráci s Jakubem Adamem vytvořili zajímavou pozici pro střelu, druhý jmenovaný se opřel do touše, jenž se ale od hokejky spoluhráče na brankovišti odrazil nad.
     
    25:24
    Na trestnou lavici je vykázán Jakub Mařík (BEN), který se provinil hákováním.
     
    24:38
    Rebelové jsou stále lepším týmem a dostávají se do dalších příležitostí. Tomáš Kohout svou pěknou střelou z mezikruží těsně minul horní tyč.
     
    23:48
    Václav Piskač se na pravém křídle rozhodl po kratší kombinaci vypálit, avšak jeho zakončení si našlo cestu jen do klína Davida Maška.
     
    22:40
    Veverka – Pejchal – Přibyl. Tato formace teď dělá Středočechům pořádný průvan v obraně a pálí jako divá. Gólman Mašek ale ve spolupráci s pohotovou obranou nepouští soupeře do většího náskoku.
     
    21:30
    Radim Pejchal nabil křižným pasem na pravý kruh Vojtěchu Veverkovi, jehož pumelice z první se odrazila od tyče přesouvajícího se Maška!
     
    20:40
    Nyní se ale etablovali v útočné třetině a Vojtěch Holenda vypálil z mezikruží, avšak proti jeho střele byla připravená Maškova lapačka.
     
    20:15
    Rebelové sice vyhráli bully, ale nedokázali si pořádně najet do pásma, Benátky vyhodily puk a jsou kompletní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nabídla oku diváka v Kotlině tři góly. Všechny padly do sítě Benátek nad Jizerou, které tak prohrávají 0:3.

    Další třetina začne cca v 11:23.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Tato početní převaha zatím domácím nesedí. Benátky vyhazují jeden puk za druhým, jako by se nechumelilo.
     
    19:01
    Benátky dvakrát po sobě vyhodily a díky výborné práci Jana Janiorka, který dobře napadal soupeře v útočné třetině, podržely dost času.
     
    18:13
    Podruhé dnes míří za katr Erik Švach (BEN), jemuž budiž trestem podražení. Jeho první trest skončil gólem. Uvidíme, zda se bude muset mladý Benátčan vracet na trestnou i na startu druhé části.
     
    17:54
    Nyní už ale musel David Mašek rozehřát své motory, protože se na brankovišti prokousal ke kotouči Jan Petržílek, který ale nedokázal přehodit betony gólmana Benátek, jenž následně podržel touš pod lapačkou.
     
    16:48
    Výborná práce domácích útočníků nyní zajišťuje to, že kotouč je stále držen před brankou soupeře. Novic mezi tyčemi ale ještě výrazněji zasahovat nemusel.
     
    15:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Jednoduchá formulka, která má ale velký účinek. Hostující celek nevyužil přesilovou hru a domácí pláchli po levém křídle, Jiří Přibyl našel ideálním pasem mezi kruhy MARKA TECLA, který přesně mířenou střelou vyhnal Ondřeje Šuhájka z branky, místo nějž nastupuje mezi tři tyče David Mašek. Asistence: Jiří Přibyl.
     
    15:29
    Ondřej Jíba se dostal po pravém křídle až na brankoviště, kde ale narazil jen na připravené betony Dominika Arbelovského, který si pak poradil i se dvěma dorážkami z bezprostřední blízkosti, jež nakonec schoval pod výstrojí.
     
    14:46
    Havlíčkův Brod celkem zdatně odolával tlaku soupeře, kterého nepustil do žádného zakončení. Nutno dodat, že když už k němu měl Michal Čermák mezi kruhy blízko, byl čistě odstaven od puku domácím obráncem. benátecký hráč zůstal ležet na ledě, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    13:52
    Benátky mají šanci odpovědět stejnou mincí. Na lavici hanby putuje Jakub Petržílka (HBR), jenž se provinil hákováním.
     
    13:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod nabídnutou příležitostí nepohrdl a prosadil se hned záhy. První formace zaúřadovala a po Petržílkově nahrávce se opřel do kotouče blízko brankoviště VOJTĚCH HOLENDA, který se trefil přesně do protipohybu Ondřeje Šuhájka. Asistence: Jan Petržílek.
     
    13:00
    Početní převahu si vyzkouší i Rebelové, kteří jsou hnáni početným kotlem fanoušků (většinou z řad starostlivých maminek a tatínků), jenž je vyzbrojen bubny. Na trestnou lavici zamířil Erik Švach (BEN) za hákování.
     
    12:17
    Dominik Najt vedl benátecký brejk po levém křídle a dostal se až ke střele, která ale minula bližší tyč Arbelovského brány.
     
    11:09
    Jakub Adam si coby bek sjel hluboko mezi kruhy a po nahrávce zpoza brány vypálil, ale našel jen hruď připraveného gólmana Benátek.
     
    10:30
    Domácí mužstvo má stále tlak, ale neodkáže se z rohů dostat až do zakončení, které by ohrozilo brankové konto Benátek.
     
    09:34
    Vojtěch Holenda se ocitl na brankovišti ve vyložené příležitosti, stahovačkou se zbavil beka a forehandem vystřelil, avšak bleskový beton Ondřeje Šuhájka zasáhl včas. Následně se ještě snažil o dorážku Jan Petržílek, ale maskovaný muž Benátek podržel puk na hrudi.
     
    08:32
    Toto je nepříjemné! Rebelové sice mají po vstřelené brance herní tlak, ale po jednom ze soubojů byl zraněn obránce Jiří Marek, který se drží za rameno a s bolestivou grimasou odešel za doprovodu zdravotnice do kabin.
     
    07:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají v osmé minutě gólový účet utkání! Nějakou dobu se žádný z týmů nedokázal prosadit ve středním pásmu a k vidění byly četné souboje u mantinelů. Nakonec ukradl obránci puk VOJTĚCH VEVERKA, který si najel mezi kruhy a parádní ranou pokořil Ondřeje Šuhájka! Bez asistence.
     
    06:24
    Viktor Horák výborně zapracoval u levého mantinelu, když obral soupeře o kotouč a následně poslal dopředu svého spoluhráče, který ale nedokázal projít přes modrou čáru.
     
    05:34
    Michal Čermák si vyjel z levého rohu pásma, nabruslil si před branku, avšak svůj backhandový pokus nasměroval jen do hrudi maskovaného muže Rebelů.
     
    05:10
    Petr Kulhánek je na ledě. Domácí výběr je v plném počtu. Benátky jsou ale u puku a dotírají na branku Dominika Arbelovského.
     
    04:20
    Domácí výběr se vymanil ze soupeřova sevření a vydal se do útočného pásma zdržovat čas. Benátečtí pak nedokázali založit rychlý brejk a píská se jen zakázané uvolnění.
     
    03:10
    Máme zde první trest zápasu. Na trestnou lavici míří Petr Kulhánek (HBR), který odpykává trest za hráčskou lavici. Domácí celek totiž špatně střídal a je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    02:48
    Rebelové donutili Ondřeje Šuhájka k dalšímu zákroku, když vypálili z levého kruhu. Maskovaný muž Benátek měl ale svůj beton připravený.
     
    01:58
    Nyní zaútočily i Benátky a málem z toho byl úvodní gól! Michal Jančík si najel po pravém křídle do pásma, poslal touš před branku, kde jej sklepával Dominik Najt do poloodkryté klece, tu ale netrefil.
     
    01:13
    Havlíčkův Brod následně znovu zatlačil a svého soupeře donutil k tomu, aby vyhodil kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    00:48
    Rebelové předvedli dobrý důraz na brankovišti a potvrdili tak svůj dobrý vstup do utkání. Brankář Šuhájek ale odolal jak proti střele z mezikruží, tak i proti dorážce z bezprostřední blízkosti.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Horák, Marek, Krejčí, Zvěřina – Petržílek, Holenda, Piskač – Pejchal, Cachnín, Veverka – Přibyl, Tecl, Kohout – Pokorný, Kulhánek, Petržílka.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Benátky nad Jizerou: Šuhájek (Mašek) – Švach, Fišer, Tamborini, Vyskočil, Erbenová, Junek, Janiurek, Mařík, Donini, Šíba, Jančík, Šebíková, Douša, Čermák, Najč.
    Trenér: Kinkor.

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jakub Capouch, David Parýzek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Veverka, 14. Holenda (Petržílek), 16. Tecl (Přibyl), 34. Petržílek, 48. Tecl (Přibyl), 51. Adam (Piskač), 53. Pokorný (Kulhánek, Petržílka), 59. Holenda, 59. Pejchal (Cachnín, Piskač)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (30. Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Horák, Marek, Krejčí, Zvěřina – Petržílek, Holenda, Piskač – Pejchal, Cachnín, Veverka – Přibyl, Tecl, Kohout – Pokorný, Kulhánek, Petržílka.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Benátky nad Jizerou: Šuhájek (16. Mašek) – Švach, Fišer, Tamborini, Vyskočil, Erbenová, Junek, Janiurek, Mařík, Donini, Šíba, Jančík, Šebíková, Douša, Čermák, Najč.
    Trenér: Kinkor.

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jakub Capouch, David Parýzek
    bahis siteleri