Havlíčkův Brod – Benátky n/J 9:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:0 (3:0, 1:0, 5:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 18.10.2014, 10:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Gólové posvícení připravili Rebelové svému soupeři ve třetí periodě. Radost z předešlého gólu ještě ani neskončila a už tu byla nová salva nadšení. Václav Piskač posunul kotouč na Richarda Cachnína, jenž jej nabil mezi kruhy, kde vyslal dělovku RADIM PEJCHAL a Mašek jen smutně rozhodil rukama. Asistence: Richard Cachnín a Václav Piskač.
     
    58:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové přidávají ještě osmý gól. Na svědomí jej má první formace. Konkrétně VOJTĚCH HOLENDA, jeden z nejmenších hráčů na ledové ploše. Holenda využil chyby obránce a přesně mířenou střelou z brankoviště nedal Davidu Maškovi žádnou šanci na zásah. Bez asistence.
     
    53:39
    Na obou stranách pracují nervy. Rebelové se znovu natlačili před Maškovu svatyni, kde rozpoutali kolotoč nahrávek, který byl přerušen nepřesnou střelou. Puk se ale odrazil od zadního hrazení a Mašek jej pokryl pod lapačkou. Následně se strhla strkanice, po níž jsou za hrubost vyloučeni Vojtěch Veverka (HBR) a Giordo Tambelini (BEN).
     
    52:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když je stroj dobře seřízen, jede bez problémů. To teď příkladně ukázala čtvrtá lajna domácích, která se krásnou kombinací dostala až ke gólu. Po ose Jakub Petržílka – Petr Kulhánek se dostal touš na levém rohu brankoviště k LUKÁŠI POKORNÉMU, pro nějž už byla hračka přehodit natahující se Maškův beton. Asistence: Petr Kulhánek a Jakub Petržílka.
     
    50:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V podstatě bych zde mohl použít stejný úvodník, jako při trefě poslední. Před několika zápasy si domácí trenérské duo stěžovalo na střeleckou impotenci a špatnou podporu od beků. Hokejisté si to vzali zřejmě k srdci, anžto na pravém křídle poslal zpětnou nahrávku na modrou Václav Piskač a JAKUB ADAM nádhernou ranou do šibenice nic nevidícího Maška dovršil půltucet gólů. Asistence: Václav Piskač.
     
    48:05
    Pavel Zvěřina (HBR) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Rebelové se tak budou muset popasovat s menším stavem hráčů na ledě.
     
    47:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Když nevíš co s pukem, vystřel." Staré, rzí olezlé, ale hlavně pravdivé a mnohokrát vyzkoušené přísloví opět prokázalo svou platnost. Jiří Přibyl na pravém kruhu posunul backhandem puk na modrou, kde stál MAREK TECL, jemuž se nikdo nenabízel, a tak prostě vyslal střelu k levé tyči, která projela pod Maškovou vyrážečkou až za čáru. Asistence: Jiří Přibyl.
     
    36:51
    Tak to bude zajímavé! Čtyřiačtyřicet vteřin početní výhody pěti proti třem nyní čeká na tým Benátek. Na trestnou lavici putuje Vojtěch Holenda (HBR) za napadení.
     
    35:35
    Folvarský si připsal další zákrok, tentokrát betonem. Následně se snažil hostující hráč vyjet před branku, avšak byl zastaven seknutím od Marka Tecla (HBR).
     
    33:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Chce se mi říci, že na ledě zavládla nefalšovaná dětská radost, ale tito chlapci již vlastně dospívají v muže. Neznamená to však, že si nemohou pořádně a dosyta užít radost ze vstřelené branky, která znamená konec Maškova prokletí. JAN PETRŽÍLEK sebral obránci v rohu pásma puk, vykroužil si na brankoviště a táhlou ranou na zadní tyč zakončil přesně. Domácí tuto trefu opravdu prožívali s velkými emocemi. Bez asistence.
     
    29:36
    Benátecká přesilovka dlouho netrvala. Do brejku ujel Vojtěch Holenda, který byl podražen Martinem Fišerem (BEN). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    29:13
    Matěj Krejčí (HBR) je potrestán za hrubost a míří na trestnou lavici. Domácí trenéři dávají šanci také Miroslavu Folvarskému, jenž nahrazuje mezi tyčemi Dominika Arbelovského.
     
    27:18
    Zajímavá šance se urodila na straně domácího výběru. Na modré se do puku opřel Jakub Rubner a na brankovišti výborně tečoval kotouč Richard Cachnín. Puk ale skončil jen na Maškově hrudi. Benátky následně vyhodily a toto oslabení tak přežijí.
     
    25:24
    Na trestnou lavici je vykázán Jakub Mařík (BEN), který se provinil hákováním.
     
    21:30
    Radim Pejchal nabil křižným pasem na pravý kruh Vojtěchu Veverkovi, jehož pumelice z první se odrazila od tyče přesouvajícího se Maška!
     
    18:13
    Podruhé dnes míří za katr Erik Švach (BEN), jemuž budiž trestem podražení. Jeho první trest skončil gólem. Uvidíme, zda se bude muset mladý Benátčan vracet na trestnou i na startu druhé části.
     
    15:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Jednoduchá formulka, která má ale velký účinek. Hostující celek nevyužil přesilovou hru a domácí pláchli po levém křídle, Jiří Přibyl našel ideálním pasem mezi kruhy MARKA TECLA, který přesně mířenou střelou vyhnal Ondřeje Šuhájka z branky, místo nějž nastupuje mezi tři tyče David Mašek. Asistence: Jiří Přibyl.
     
    13:52
    Benátky mají šanci odpovědět stejnou mincí. Na lavici hanby putuje Jakub Petržílka (HBR), jenž se provinil hákováním.
     
    13:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod nabídnutou příležitostí nepohrdl a prosadil se hned záhy. První formace zaúřadovala a po Petržílkově nahrávce se opřel do kotouče blízko brankoviště VOJTĚCH HOLENDA, který se trefil přesně do protipohybu Ondřeje Šuhájka. Asistence: Jan Petržílek.
     
    13:00
    Početní převahu si vyzkouší i Rebelové, kteří jsou hnáni početným kotlem fanoušků (většinou z řad starostlivých maminek a tatínků), jenž je vyzbrojen bubny. Na trestnou lavici zamířil Erik Švach (BEN) za hákování.
     
    09:34
    Vojtěch Holenda se ocitl na brankovišti ve vyložené příležitosti, stahovačkou se zbavil beka a forehandem vystřelil, avšak bleskový beton Ondřeje Šuhájka zasáhl včas. Následně se ještě snažil o dorážku Jan Petržílek, ale maskovaný muž Benátek podržel puk na hrudi.
     
    08:32
    Toto je nepříjemné! Rebelové sice mají po vstřelené brance herní tlak, ale po jednom ze soubojů byl zraněn obránce Jiří Marek, který se drží za rameno a s bolestivou grimasou odešel za doprovodu zdravotnice do kabin.
     
    07:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají v osmé minutě gólový účet utkání! Nějakou dobu se žádný z týmů nedokázal prosadit ve středním pásmu a k vidění byly četné souboje u mantinelů. Nakonec ukradl obránci puk VOJTĚCH VEVERKA, který si najel mezi kruhy a parádní ranou pokořil Ondřeje Šuhájka! Bez asistence.
     
    03:10
    Máme zde první trest zápasu. Na trestnou lavici míří Petr Kulhánek (HBR), který odpykává trest za hráčskou lavici. Domácí celek totiž špatně střídal a je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    01:58
    Nyní zaútočily i Benátky a málem z toho byl úvodní gól! Michal Jančík si najel po pravém křídle do pásma, poslal touš před branku, kde jej sklepával Dominik Najt do poloodkryté klece, tu ale netrefil.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Veverka, 14. Holenda (Petržílek), 16. Tecl (Přibyl), 34. Petržílek, 48. Tecl (Přibyl), 51. Adam (Piskač), 53. Pokorný (Kulhánek, Petržílka), 59. Holenda, 59. Pejchal (Cachnín, Piskač)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (30. Folvarský) – Lachman, Adam, Rubner, Horák, Marek, Krejčí, Zvěřina – Petržílek, Holenda, Piskač – Pejchal, Cachnín, Veverka – Přibyl, Tecl, Kohout – Pokorný, Kulhánek, Petržílka.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Benátky nad Jizerou: Šuhájek (16. Mašek) – Švach, Fišer, Tamborini, Vyskočil, Erbenová, Junek, Janiurek, Mařík, Donini, Šíba, Jančík, Šebíková, Douša, Čermák, Najč.
    Trenér: Kinkor.

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jakub Capouch, David Parýzek
    bahis siteleri