Vsetín – Opava 7:3 (kon.) | Mountfield HK – V.Popovice 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:2 (kon.)
PZ Kladno – Litoměřice 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 02.11.2014, 14:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl, Kolín se přeci jen dočkal snížení! Dominik Jiráň posunul kotouč do prostoru mezi kruhy, kde se z mohutného nápřahu a bez přípravy opřel do tvrdé rány JOSEF ŠAFRA, jenž polovysokou střelou poslal kotouč přesně k levé tyčce brankáře Spáčila! Asistence: Dominik Jiráň.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla krásná akce, která musela zahřát u srdce i náročného hokejového fanouška! Rebelové se zabydleli v útočném pásmu, Dominik Kittler po převzetí puku našel z levého kruhu lahůdkovou nahrávkou před brankovištěm osamoceného NICHOLASE LANGA, který napoprvé sice ztroskotal na Husárových betonech, ale z dorážky už usměrnil puk do sítě! Asistence: Dominik Kittler.
     
    43:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně důležitá branka pro havlíčkobrodské barvy, jež soupeři utekly do dvougólového trháku! Od modré čáry vypálil Jan Krajcigr, s jehož ranou si ještě brankář Husár betony poradil, ale na bleskovou dorážku LUKÁŠE BREBERY ze vzdálenosti několika kroků už byl krátký! Asistence: Jan Krajcigr.
     
    33:14
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A Rebely to mrzí o to víc, že hosté se z ničeho nic dostali na nejtěsnější rozdíl! Kotouč uzmul Rebelům při rozehrávce MARTIN HLAVÁČEK, který si sjel až před brankoviště a povedenou střelou poslal puk pod horní tyčku bezmocného gólmana Spáčila! Bez asistence.
     
    27:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové nepolevili ve svém enormním tlaku a nakonec přesilovku využívají, čímž se ujímají dvoubrankového vedení! Z vrcholu kruhů napřáhl Nicholas Lang, který nastřelil betony brankáře Husára. K dorážce se probil Jaromír Vlček, ale kotouč zůstal těsně před brankovou čarou, odkud ho pohodlně doklepl do prázdné brány PETR KUCHTA! Asistence: Jaromír Vlček, Nicholas Lang.
     
    24:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové přečkali oslabení bez úhony a při hře 5 na 5 okamžitě udeřili! Od Davida Huberta putoval kotouč k Davidu Pazourkovi, který předložil krásný pas na rozjetého MARTINA POLÁKA, jenž nevymýšlel nic složitého a z bezprostřední blízkosti nedal gólmanu Husárovi tvrdou a přesnou ranou vůbec žádnou šanci! Asistence: David Pazourek, David Hubert.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Polák (Pazourek, Hubert), 27. Kuchta (Vlček, Lang), 44. Brebera (Krajcigr), 56. Lang (Kittler) – 34. Hlaváček, 59. Šafra (Jiráň)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Adam) – Macek, A. Němec, Vlček, Krajcigr, M. Semrád, Mendl – Hlídek, Motl, Brebera "C", Pazourek, Kuchta "A", Mäki, Hubert, Polák, Přibyl, Málek, Šimák, Lang, Kittler.
    SC Marimex Kolín: Husár (D. Jelínek) – Skála, A. Hájek, Barták, Křeček, Chmelař – Šafra, Jiráň, Hlaváček, Kozák, Spitzer "C", Bašus, Černý "A", A. Jelínek, Krumpholc "A", J. Hájek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri