Trnava – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Michalovce – Prievidza 0:0 (zruš.) | SR 18 – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
Bardejov – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 0:5 (kon.) | Detva – Topoľčany 5:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 05.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Deň pred sviatkom sv. Mikuláša sa hokejisti PHK 3b Prešov stretnú na domácom ľade s hokejistami Liptovského Mikuláša. Vedenie klubu si pripravilo pre fanúšikov akciu s názvom Plyšák na ľade. Aj ty sa tak môžeš stať Mikulášom pre deti z detských domovov, kam plyšové hračky hodené po prvom prešovskom góle poputujú.

    Buly stretnutia je naplánované na 17:30. V aktuálnom ročníku na seba oba celky už dvakrát natrafili. V prvom meraní síl uspel Prešov na domácom ľade a zdolal Liptákov výsledkom 2:0. Brankár Riečický vtedy zaknihoval prvý shootout v sezóne. Druhý zápas na Liptove už bol o čosi menej úspešný, súper nás porazil vysoko 2:5 a uštedril Prešovu doposiaľ najvyššiu prehru v sezóne.

    Prešovčania už museli prekonať zlú sériu nešťastných stretnutí, ktoré sa im nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca a po sérii štyroch prehier na nájazdy s Michalovcami, po predĺžení s osemnástkou a Bardejovom a v riadnom hracom čase smolne aj s Detvou po výsledku 4:5 sa podarilo konečne zverencom Jána Vodilu vyhrať. V Považskej Bystrici sa ďalšie prekvapenie nezrodilo a Prešov vyhral jasným výsledkom 7:2.

    Liptovský Mikuláš stráca na Prešov zo šiesteho miesta iba štyri body a je vo forme. Z posledných 6 zápasov prehral iba raz a to na ľade michalovskej Dukly. Hlavne posledné dve kolá Liptákom vyšli na výbornú. Minulý piatok uspeli na ľade obhajcu prvenstva Bardejova, kde vyhrali 4:2. V stredu hostili doma vedúcu Detvu, ktorú šokovali v 3. tretine troma gólmi v priebehu 42 sekúnd a pripísali si napokon tri body za víťazstvo 5:2.
     
    Úvodné zostavy:

    P.H.K. 3b Prešov: Borároš (Slivka) – Chovan, Osuský, Novický, Komloš, Macko, Tomko, Olejník, Guntáš – Potoček, Tomčák, Pekarčík – Korytko, Matejka, Jaroš – Renčok, Kivader, Ferenc – Duplinský, Chalupa, Polívka

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, M. Školiak, Janči, Mezovský, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – M. Marcinko, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Števuliak, Lištiak, Janček

    Rozhodca: Jura – Piovar, Pribula.
     
    Hráči Prešova už sú na ľadovej ploche, čaká sa na hostí, tí sú ešte v kabíne. Dnes sa dá čakať veľmi kvalitný súboj tak veríme, že sa prognózy naplnia a budeme sledovať pekný hokej.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    Hostia vyhrali buly a ihneď sú už v útočnom pásme, kde točia puk na mantineli.
     
    00:20
    Pred bránu dostal prihrávku Macík, avšak minul ju okolo tyčky, Mikuláš následne ide von z útočného pásma.
     
    00:55
    Prešov dostal puk do útočného pásma kde bol ale jalový a vôbec nič nevymyslel, už má puk L. Mikuláš.
     
    01:10
    Martin Trochta zachytil puk v útočnom pásma na mantineli, nevymýšľal, namieril k opačnej tyči, avšak Borároš predviedol pekný zákrok.
     
    01:35
    Kivader sa dostal šikovne cez modrú čiaru a založil prvý domáci útok, sám ho aj zakončil, avšak jeho strela je zblokovaná vedľa.
     
    01:55
    Teraz sa dostal do šance aj Renčok, znova nevymýšľal, nastrelil to z kruhu na buly, aj on ale míňa bránu.
     
    02:20
    Hrá sa na mantineli za domácou bránou, odkiaľ už Liptáci dostali puk, ale len na domáce hokejky.
     
    02:45
    Chalupa zachytil puk za bránou Liptákov, okamžite ho posielal pred bránu kde číhal Duplinský, no tomu strela nesadla a bránu netrafia ani tento puk.
     
    03:15
    Juraj Kuric ukázal, ako jednoducho sa dá zaútočiť, umne sa dostal sám cez modrú a medzi kruhmi pálil švihom, no Borároš má lapačku na mieste!
     
    03:25
    Oravec veľmi šikovne nahodil puk pred bránu kde si ho domáci sami zrazili na vlastného brankára, ktorý ale zachoval chladnú hlavu a puk chytá!
     
    03:45
    Jaroš sa chcel dostať sám cez dvoch obrancov a ísť na bránu, to sa mu ale nedarí a Liptáci si berú puk.
     
    04:05
    Už je Mikuláš v útočnom pásme, točí puk a zatiaľ jediná strela skončila na obrancovi Novickom.
     
    04:30
    Prešov už má puk pod kontrolou, ide striedať a následne sa snaží o útočnú akciu, ktorú ale zastavuje rozhodca ofsajdovým verdiktom.
     
    05:00
    Uhrík sa dostal k puku cez Tomka, chcel ešte urobiť kľučku aj na Macka, to sa mu ale nedarí a nedokázal útočník Mikuláša nakoniec ani zakončiť.
     
    05:20
    Uhrík v ďalšej dobrej situácii, tentokrát už ale prihrával voľnému Poliačekovi, ktorý ešte urobil krok a vystrelil, no ďalší skvelý zákrok vyťahuje Borároš!
     
    05:40
    Liptáci sú v úvode aktívnejší, no zatiaľ si brankár Prešova počína dobre a zastupuje Riečického viac ako obstojne. Brankár Košíc dostal dnes voľno...
     
    06:15
    Potoček pekne prihral na Tomčáka, ten bekhendom chcel poslať puk k opačnej tyči na Pekarčíka, ten už ale nedokázal zakončiť do prázdnej brány, bol tiesnený, napriek tomu to bola pekná akcia.
     
    06:45
    Prešov má puk za vlastnou bránou a snaží sa založiť ďalší útok, no neúspešne.
     
    07:25
    Obrovská šanca, Trochta si veľ,mi veril v útočnej akcii, Korytko mu vzal puk, následne vyčaroval úžasný pas na Jaroša, ktorý ale stratil stabilitu a ani nevystrelil
     
    07:55
    Parádna akcia v podaní domáceho tímu, ten takmer vsietil gól, napokon sa ale vyznamenal skvelý brankár Hollý, ktorý zmaril pekný pokus o blafák jedného z domácich hráčov!
     
    07:55
    Máme tu pauzu pre úpravu ľadovej plochy, tak ale sám neviem, kde je v ľade chyba...
     
    07:55
    Už tu máme pomoc od údržbárov, ktorí zberajú sneh z ľadu, no to som ešte azda ani nezažil, pekne nahrabať na lopatku a upratať...
     
    08:00
    Ferenc vystrelil po buly, no jeho strela je zblokovaná a Liptáci už majú puk na hokejkách.
     
    08:30
    Hra je teraz rozháraná a ani jeden tím sa nevie dostať do nejakej šance, navyše domáci poslali puk na zakázané uvoľnenie.
     
    08:45
    Liptáci nevyhrali buly, Guntáš ale nedostal puk do stredného pásma, zachytil ho Janči a okamžite aj vystrelil, no narazil len na lapačku Marka Borároša.
     
    09:00
    Polívka dobre atakoval rozohrávku brankára Hollého, ten spanikáril, no nakoniec to hostia upratali a puk dostali do bezpečia.
     
    09:35
    Kuric hľadal krížne cez útočné pásme rozbehnutého Macíka, ktorému ale puk preskočil hokejku a je po šanci.
     
    10:15
    Prešov je v útočnom pásme a horko ťažko bojuje o puk, nakoniec ho získal Tomčák, prihrával krížne na Pekarčíka, ktorý ale nevystrelil, veľká škoda pre Prešov.
     
    10:50
    Prešov drží útočné pásmo, tentokrát strieľal Potoček a dorážať mohol Tomčák, lenže puk si poslal za bránu a tam chcel zakombinovať.
     
    11:10
    Následne sa už Tomčák dostal k strele keď bol medzi kruhmi, napálil to k tyčke, kde ale zasiahol betónom brankár Juraj Hollý.
     
    11:40
    Liptáci sa oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia a to bude buly pre Prešov v útočnom pásme.
     
    11:50
    Po buly hostia zblokovali strelu, následne sa dostal k delovke Osuský, no tesne minul Hollého bránu, Prešov je teraz lepší ako súper, tak sa to trocha zmenilo oproti začiatku.
     
    12:40
    Uhrík veľmi šikovne hral za bránkou až nakoniec prihral na Poliačeka, ktorého zakončenie skončilo ale len na Borárošovi.
     
    13:15
    Komloš nezachytil puk ku ktorému sa pred bránkou dostal šikovný Lištiak, okamžite si spracoval ho a vystrelil, no natrafil dnes na veľmi pozorného Borároša!
     
    13:45
    Domáci sa akoby ani nesnažili súperovi v útočnom pásme puk vziať, po nahodení čakali až nakoniec šli striedať.
     
    14:20
    Prešov si nerozumel v obrane až sa k puku v kruhu dostal Bartík, okamžite vypálil tvrdú ranu, ktorá ale končí na zadnom plexiskle.
     
    15:10
    Hralo sa dosť dlho na mantineli pri bránke Prešova, ten nakoniec situáciu zvládol, ale do útočnej akcie sa nedostal.
     
    15:40
    Hrá sa teraz veľmi rozháraný hokej, Prešov sa snaží o útočnú akciu, dnes mu to ale vpredu nejde.
     
    16:00
    Navyše Renčok si nepočkal až spoluhráč pôjde z útočného pásma preč a šiel dopredu, je to ofsajd samozrejme.
     
    16:20
    Liptáci v útoku, Lištiak veľmi dobre hľadal Števuliaka ktorý okamžite za jazdy poslal puk na Borároša, ktorý ale hokejkou zasahuje.
     
    17:00
    Prešov v obrovskej šanci, domáci šli do útoku, Pekarčík hľadal pred sebou Korytka, ten ale nespracoval, Pekarčík tak vzal puk a okamžite vypálil no a len tesne bránu minul!
     
    17:30
    Následne sa Prešov ubránil snahe súpera o útok a odišiel striedať.
     
    17:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Najlepší strelec hostí sa činí, RADOSLAV MACÍK sa parádne odpútal od obrancu a dostal sa pred bránku Borároša kde bol sám, nevymýšľal a vystrelil to na opačnú tyč ako šiel na bránu a skóruje!

    Asistencie: Juraj Kuric, Peter Bartík
     
    18:20
    Prešov okamžite útoční, Jaroš sa snažil prekvapiť brankára z uhla, to sa mu ale nedarí a Hollý má betón na mieste.
     
    18:50
    Korytko dostal prihrávku pred bránu kde si ešte posúval puk, nakoniec ale spadol a ani nezakončil, rozhodca ale nepíska.
     
    19:10
    Teraz sa parádne od mantinelu dostal medzi kruhy Renčok a do protipohybu brankára smeroval svoju strelu, mieril to ozaj dobre, ale Hollého lapačka zasiahla ešte lepšie.
     
    19:40
    Osuský prihrával na útočnú modrú kde ale nenašiel spoluhráča, k puku sa dostal Macík, nevymýšľal a z kruhu na buly nakoniec vystrelil na bránu, no trafia len betón Borároša.
     
    19:50
    Prešov okamžite šiel do útočného pásma, Tomčák dostal skvelý pas ku tyčke, cez obrancu ale nevystrelil, dostal puk ale k mantinelu a odtiaľ strieľal, no iba do betónu Hollého.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Stretnutie začali hostia aktívnejšie, v úvode ohrozil brankára Borároša nebezpečne Filip Oravec aj František Poliaček, gólman PHK 3b bol ale vždy na mieste. Ten sa niekoľkými skvelými zákrokmi dostal postupne do tempa. V strede tretiny už bol ale aktívnejší Prešov. V 8. minúte musel vytiahnúť Hollý prvý bravúrny zákrok. V 17. minúte mal skvelú možnosť na otvorenie skóre Pekarčík, jeho strela šla ale tesne vedľa brány. O pár sekúnd napokon gól padol, na opačnej strane sa parádne uvoľnil Radoslav Macík, odpútal sa od obrancu a nechytateľne zakončil – 0:1. Pred prvou sirénou mohol vyrovnať Erik Renčok, no z dobrej pozície nastrelil len brankárov betón.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Prešov neúspešne zakladal prvú útočnú akciu, zastavil síce súpera v snahe dostať sa pred bránu, puk vyhodil ale len na zakázané uvoľnenie.
     
    20:55
    Liptáci sú pri puku v útočnom pásme, od modrej vypálil Kadlubiak a Borároš musel zasahovať, hoc veľa toho nevidel.
     
    21:30
    Až teraz sa dostal Prešov do útočného pásma, Igor Jaroš dostal poľahky puk do kruhu na buly odkiaľ švihom mieril medzi betóny brankára, ktorý si to ale ustrážil.
     
    21:45
    Dobrú strelu od modrej švihom vyslal aj Damián Novický, avšak tesne bránu minul a odrazený puk nik nedorazil.
     
    22:30
    Kivader sa chcel dostať do útočného pásma, ale zavadzal mu rozhodca, vrátil sa až za brankára.
     
    22:50
    Na druhý pokus sa už Kivader do útočného pásma dostal, poslal puk do kruhu na buly kde bol Korytko, ktorý ho ale nepodržal a stráca ho.
     
    23:20
    Prešov zakladá znova útočnú akciu spoza brány, avšak Liptáci dobre prehustili stredné pásmo.
     
    23:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak a hostia vedú o dva góly, vyzerá to na prešovské trápenie, znova sa k puku dostal RADOSLAV MACÍK, bol pred medzikružím, uvažoval o prihrávke, aj pozeral na spoluhráča, nakoniec ale chladnokrvne zakončil a prekvapil parádne mierenou strelou brankára Borároša!

    Asistencie: Peter Bartík
     
    24:25
    Prešov okamžite v útočnej snahe, puk dostal pred bránu kde ho ale hostia upratali a Holllý prikryl puk.
     
    24:40
    Jaroš tentokrát vystrelil z kruhu na buly, trafil ale len brankárov betón, domáci pokračujú v útočnej snahe v tomto veľmi dôležitom stretnutí.
     
    25:10
    Hostia v útočnej snahe, k dobrej strele sa dostal Holiga, avšak puk je zblokovaný a končí mimo brány.
     
    25:30
    Liptovský Mikuláš sa uponáhľal a puk poslal na zakázané uvoľnenie.
     
    26:00
    Chovan výborne spracoval puk, poslal ho na modrú na Pekarčíka, ktorý sa ale nedostal do útočného pásma.
     
    26:30
    Dobrá domáca šanca, puk mal na hokejke Pekarčík, dostal ho pred bránu kde číhal Jozef Tomčák, ten okamžite vypálil, ale z veľkej šance netrafil!
     
    27:15
    A na opačnej strane ešte krajší hokejový moment, Tomáš Janči šiel na bránu, jeho prvý pokus k opačnej tyči Borároš len vyrazil, Janši strieľal znova do odkrytej brány, kde ale ale zázračne objavila brankárova lapačka a zmarila strelca!
     
    27:45
    Prešovu sa teraz nedarí dostať do útočného pásma, keď už tam Jaroš dostal puk, ihneď ho stratil.
     
    28:10
    No a z tohto faktu ťaží súper, Uhrík sa dostal k puku, dostal sa do kruhu na buly a švihom pálil, no Borároš šikovne vyráža vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    28:40
    Ďalší skvelý hokejový moment, po peknej výmene puku sa dostal k strele pred bránou Poliaček, bol tam sám, mieril na vzdialenejšiu tyč, avšak Borároš vyťahuje ďalší skvelý zákrok!
     
    29:28
    Útočí teraz aj Prešov, z čoho plynie prvá presilovka, Ján Holiha zastavil Potočeka medzi kruhmi, keď sa dostával útočník k strele nedovolene a nakoniec bude pykať dve minúty za hákovanie.
     
    29:28
    Marko Borároš odišiel na tribúnu a na ľade sa objavil Vladimír Slivka, Prešov strieda brankárov, pravdepodobne ide o zdravotné problémy Borároša!
     
    30:00
    Chovan dostal puk pred medzikružie a pálil tvrdú delovku medzi betóny brankára, ktoré ale Hollý šikovne sklepol!
     
    30:29
    Ivan Roháč oslabuje svoj tím za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    30:40
    Hostia okamžite vyhodili puk.
     
    31:05
    Igor Jaroš váhal čo s pukom pred kruhom na buly, no už neprihrával ale pálil, no tvrdú ranu Hollý udržal a hru prerušil.
     
    31:25
    Znova strieľal Igor Jaroš z kruhu na buly, Prešov ale hrá presilovku veľmi pasívne, táto strela končí zblokovaná na ochrannej sieti.
     
    31:50
    Osuský veľmi dobre vystrelil od modrej, strela bola tečovaná a brankár nevedel, kde je puk, podarilo sa mu ho ale vyraziť!
     
    32:25
    Prešovu sa až po polminúte podarilo dostať do útočného pásma a okamžite dostal skvelý pas pred bránu Kivader, ale nedokázal zakončiť, ešte sa o to snažil znova pri tyčke, ale brankár je na mieste.
     
    32:30
    Hostia v plnom počte.
     
    34:15
    Prešov sa naďalej trápi a nutne potrebuje sa dostať gólom do zápasu, lenže vyčkávaním za vlastnou bránou to nejde.
     
    35:00
    Vlado Slivka vyťahuje prvý bravúrny zákrok po tom, čo sa na neho rútil Erik Janček mu parádne vypichol puk a zmaril strelca.
     
    35:25
    Na opačnej strane ďalšia skvelá šanca domáceho tímu, tentokrát bol v nej Jozef Tomčák, jeho strela sa však nezmestila do brány cez lapačku brankára!
     
    35:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Plyšáky sú na ľade, ľudia ale pískajú, toto je veľká rarita, po góle súpera sú teda hračky na ľade. Plyšákov je hojne, ale toto si Prešovčania zjavne nepriali a niektorí opúšťajú štadión. Gól padol po skrumáži pred bránkou, kde sa najlepšie zorientoval PETER BARTÍK a zasadil domácim tretí gólový úder.

    Asistencia: Patrik Števuliak
     
    35:44
    Fanklub kričí že chce hokej, plyšákov je skutočne dosť, čo je rozhodne pekné, mladí hokejisti ich teraz zbierajú z ľadu.
     
    36:20
    Kuric mohol ísť na bránu, ešte mal voľného aj spoluhráča, nakoniec mu ale všetko zmaril defenzívnym zákrokom Ján Macko.
     
    36:35
    Liptáci následne sa museli brániť, čo ale zvládli úspešne a Prešov nepustili do šance.
     
    36:45
    Marko Ferenc bol veľmi tvrdo atakovaný na mantineli, no po chvíli sa dvíha a pokračuje.
     
    36:55
    Martin Marcinko sa poľahky dostal cez útočnú modrú a mieril medzi betóny Slivku, ktorý si ale dal pozor a puk prikryl.
     
    37:45
    Liptáci majú po faule Renčoka výhodu a točia sa pri vlastnej bráne, ktorá je opustená.
     
    38:10
    Erik Renčok odchádza na trestnú lavicu, keď sa v útočnom pásme prevynil sekaním.
     
    38:20
    Delovka od modrej trafila Kivadera priamo do tváre, ten odchádza preč z klziska.
     
    38:55
    Macík napriahol ďalšiu skvelú strelu, jeho nebezpečné pokusy dnes strašia brankárov, tentokrát ale minul.
     
    39:30
    Po vyhodení domácich sa až teraz dostali hostia pred bránu, kde vystrelil Piatka, avšak Slivka dokázal jeho pokus schovať do lapačky.
     
    39:55
    Ešte v závere pokus Uhríka, ktorý mieril do horných partií, no Slivka vyrážačkou dokázal vyraziť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prešovská úvodná snaha korunovaná gólom nebola, ale naopak, druhý presný zásah strelili Liptáci, Radoslav Macík miesto prihrávky volil prekvapujúco strelu a dokonale zaskočil brankára Borároša. V 27. minúte mali príležitosti oba celky, najprv Tomčák pred bránkou z obrovskej šance netrafil, na druhej strane Tomáša Jančiho vychytal bravúrne brankár Prešova.O pár sekúnd sa Borároš činil aj pri strele Poliačeka. V 30. minúte ale musel opustiť ľad a dostal sa do opatery lekárov, do hry šiel Vladimír Slivka. Prešov mál následne presilovku o dvoch hráčov, pohrozila najmä strela Osuského, no gól nepadol. V 36. minúte sa ocitol v ďalšej Jozef Tomčák, no skvelý Hollý znova čaroval. Na druhej strane pridal tretí presný zásah Liptákov Peter Bartík, na ľad začali padať plyšové hračky. Po druhej tretine bol stav už 0:3.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Domáci v plnom počte.
     
    40:25
    Slivka sa hneď v úvode činil, po dobrom zákroku ešte dobiedzal Bartík, no brankár sa nenechal znervózniť.
     
    40:40
    Na opačnej strane veľmi pekná akcia Igora Jaroša, ten mal rýchlosť aj zakončoval z kruhu, no Hollý dnes chytá ozaj veľmi dobre a aj túto strelu kryje.
     
    40:55
    Po zakázanom uvoľnení sa hra presunie pred bránku Hollého.
     
    41:45
    Matejka dobre pracoval na mantineli, nakoniec dostal puk na Tomka, ten strieľal, od mantinelu sa puk odrazil pred bránku ku Matejkovi, ktorý ale trafil pred prázdnou bránou z uhla len bočnú sieť!
     
    42:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikulášska akcia vychádza ozaj Mikulášovi, Michal Uhrík poslal skvelý pas krížne, FRANTIŠEK POLIAČEK pri mantineli okamžite vystrelil no a Slivka sa už nestihol presunúť!

    Asistencie: Michal Uhrík, Maroš Piatka
     
    42:40
    Na opačnej strane šiel teraz sám na bránu Patrik Korytko, z medzukružia švihom strieľal, chcel to trafiť nad betón, no Hollý betónom nakoniec puk vyrazil!
     
    43:00
    Následne pálil Komloš, no bránu netrafia, Prešov ale ostáva v útočnom pásme.
     
    43:50
    Domáci točili puk pred bránkou, dostali ho nebezpečne pred bránkovisko, kde ho ale nikto na bránu neposlal.
     
    44:10
    Martin Trochta sa dostal poľahky do útoku, z kruhu na buly vyslal švihom strelu k bližšej tyči, ale Slivka zasahuje úspešne.
     
    44:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci si urobili z dnešného stretnutia exibíciu a obrana Prešova sa nestíha diviť. Po krásne akcii trojice Roháč, Trochta, Poliaček sa dostal puk k voľnému FRANTIŠKOVI POLIAČEKOVI, ten mal pred sebou prázdnu bránu a ani hokejka Slivku mu nezabránila dať gól!

    Asistencie: Martin Trochta, Ivan Roháč
     
    45:10
    Už bol ďalší puk v domácej sieti, rozhodca gól ale neuznal pre vysokú hokejku. Prešov takto vysoko túto sezónu ešte neprehral, jeho obrana sa rozpadá, veď dnes má v tíme len troch obrancov, ktorí nehrajú za juniorku aj to taký Guntáš dnes snáď bol len na rozkorčuľovaní a ani som ho hrať nevideli.
     
    46:00
    Radoslav Macík sa hrá s pukom v útočnom pásme až ho nakoniec ale stratil.
     
    46:25
    Domáci fanúšikovia kričia že chcú hokej, o niečo podobné sa pokúsil Tomčák, ale jeho strela švihom z medzikružia skončila len na Hollom.
     
    47:00
    Už znova hostia točia puk okolo brány, no bez nejakého vážneho ohrozenia.
     
    47:40
    Už sa to hrá pred domácou bránou ozaj dlho, Prešov najskôr už tento zápas vzdal.
     
    48:00
    Teraz sa snažil ale aspoň dobre zaútočiť, veľmi pekne dostal puk do útoku Pekarčík, našiel Tomčáka, ten ešte prihrával, avšak jeho spoluhráčovi puk ušiel!
     
    48:10
    Na ľade skončila fľaša, hlásateľ hlási, že ak sa to zopakuje, stretnutie môže byť predčasne ukončené.
     
    48:40
    Takmer sa dostal Uhrík k zakočeniu do prázdnej brány, avšak vo finálnom momente mu puk ušiel.
     
    48:48
    Jakub Matejka inkasuje dve minúty za sekuntie, ešte je nespokojný a inkasuje aj osobný trest.
     
    49:15
    Števuliak dobre pracoval pred bránkou, po nahodení puku sa snažil ho doraziť, avšak neuspel vo svojej snahe.
     
    49:35
    Radoslav Macík ide po hattricku, teraz vypálil nebezpečne z kruhu na buly, avšak Slivka ho parádne lapačkou vychytal!
     
    50:05
    Liptáci sa vlastnou vinou dostali von z útočného pásma, zatiaľ v presilovke nie sú tak nebezpeční ako bežne...
     
    50:35
    Prešov sa znova nepodarilo vyhodiť, nahodený puk hostia netečovali a tak Slivka pohodlne hru prerušuje a puk chytá do lapačky.
     
    50:48
    Domáci v plnom počte.
     
    50:55
    Ofsajd hráčov Liptovského Mikuláša. Tým skončila presilovka, možno teraz si už šance vytvoria, ale sa Prešov zobudí?
     
    51:45
    Pekarčík hľadal krížne Duplinského, avšak jeho pas ide úplne vedľa a Prešov stratil útočné pásmo, v ktorom chvíľku bol.
     
    52:00
    Jozef Tomčák odíde na trestnú lavicu po tom, čo háčikom zastavil protihráča v snahe dostať sa pred bránu.
     
    52:20
    Jaroš sa v oslabení dostal pred bránku a vynútil si faul Liptákov, Juraj Kadlubiak opustí ľadovú plochu na dve minúty za seknutie.
     
    52:35
    Liptáci nahodili ľahký puk ktorý Tomkovi ušiel, Slivka ho teda kryje a prerušuje hru.
     
    52:40
    Po buly vypálil od modrej Moravčík, jeho delovku ale Slivku zastavuje a chytá ju do lapačky.
     
    53:20
    Osuský dostal puk na útočnú modrú mal dosť priestoru, išiel do kruhu a vyslal delovku na bránu, ktorú ale ide vedľa.
     
    53:50
    Hokej je viacmenej nudný, veď už je po zápase.
     
    54:00
    Domáci v plnom počte.
     
    54:20
    Hostia v plnom počte.
     
    54:30
    K puku sa do obrovskej šance pred bránou dostal Jozef Tomčák, najlepší strelec Prešova to ale nevyžil a ležernou strelou nakoniec urobil z Hollého hrdinu momentu.
     
    55:15
    Korytko manévruje s pukom, avšak Prešov sa ťažko dostáva cez stredné pásmo.
     
    55:45
    Števuliak šiel po mantineli, dostal puk do kruhu na buly, mal to ale na bekhend a strieľal k bližšej tyči, no Slivka ho zlikvidoval.
     
    56:20
    Na opačnej strane sa po peknej kombinácii dostal k strele úplne voľný Marko Ferenc, mieril na vzdialenejšiu tyč, čo ale brankár Hollý čakal a ďalším parádnym zákrokom znemožnil strelca.
     
    56:35
    Dominik Duplinský šikovne pokryl puk a dostal sa s ním do útočného pásma, Pekarčík mu ale vtrhol do pásma skôr a je to ofsajd.
     
    57:00
    Macík šiel s Bartíkom na bránu proti jednému obrancovi, Bartík ponúkol Macíkovi tutovku, ten ju ale spálil a Vladimír Slivka jeho pokus vytesnil betónom!
     
    57:05
    Martin Osuský oslabí Prešov po tom, čo pridržal protihráča.
     
    57:30
    Po peknej kombinácii sa k strele dostal Martin Trochta, z dobrej pozície z kruhu na buly ale len nastrelil gólmana Slivku. Domáci následne puk vyhodili.
     
    58:10
    Maroš Piatka teraz parádne obišiel bránu a na dvakrát zakončoval, no Slivka ho vychytal a teraz sa váľa v bráne ako medvedík.
     
    58:30
    Na druhýkát sa už ale zdalo, že puk je v bráne Prešova, rozhodca ale videl situáciu inak a Liptáci sa zo šiesteho presného zásahu netešia. Na ľad ale dopadá niekoľko plyšových hračiek.
     
    59:00
    Michal Školiak napriahol riadnu ranu od modrej, tá prekonala aj Slivku, ale nakoniec tesne bránu minula.
     
    59:05
    Domáci v plnom počte.
     
    59:30
    Ešte Macík sa snažil dostať cez dvoch hráčov súpera, aby zavŕšil hattrick, no nepodarilo sa mu to.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Ján Vodila (tréner PHK 3b Prešov): “Dnes nie je čo hodnotiť, nastúpilo za nás desať juniorov. Bola tu ukážka, v ktorej sme videli rozdiel medzi juniorským hokejom s hráčmi, ktorí hrajú aj extraligu. Bolo to o ničom a dúfam že už viackrát nebudeme hrať v takom zložení lebo tým budeme len trpieť.”

    Marián Horváth (tréner MHk 32 Liptovský Mikuláš): “Domáci doplatili na nevyužité šance z úvodu zápasu. Nám sa podarilo dať gól, pridali sme tak ďalšia a myslím že od stavu 3:0 sme videli, že sme boli jednoznačne lepším mužstvom.” (20:41:34)

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 18. Macík (Kuric, Bartík), 24. Macík (Bartík), 36. Bartík (Števuliak), 43. Poliaček (Uhrík, Piatka), 45. Poliaček (Trochta, Roháč)


    PHK Prešov: Borároš (30. Slivka) – Chovan, Osuský, Novický, Komloš, Macko, Tomko, Olejník, Guntáš – Potoček, Tomčák, Pekarčík – Korytko, Matejka, Jaroš – Renčok, Kivader, Ferenc – Duplinský, Chalupa, Polívka
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, M. Školiak, Janči, Mezovský, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – M. Marcinko, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Števuliak, Lištiak, Janček

    Rozhodčí: Jura – Piovar, Pribula
    bahis siteleri