Trnava – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Michalovce – Prievidza 0:0 (zruš.) | SR 18 – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
Bardejov – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 0:5 (kon.) | Detva – Topoľčany 5:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 05.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    44:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci si urobili z dnešného stretnutia exibíciu a obrana Prešova sa nestíha diviť. Po krásne akcii trojice Roháč, Trochta, Poliaček sa dostal puk k voľnému FRANTIŠKOVI POLIAČEKOVI, ten mal pred sebou prázdnu bránu a ani hokejka Slivku mu nezabránila dať gól!

    Asistencie: Martin Trochta, Ivan Roháč
     
    42:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikulášska akcia vychádza ozaj Mikulášovi, Michal Uhrík poslal skvelý pas krížne, FRANTIŠEK POLIAČEK pri mantineli okamžite vystrelil no a Slivka sa už nestihol presunúť!

    Asistencie: Michal Uhrík, Maroš Piatka
     
    35:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Plyšáky sú na ľade, ľudia ale pískajú, toto je veľká rarita, po góle súpera sú teda hračky na ľade. Plyšákov je hojne, ale toto si Prešovčania zjavne nepriali a niektorí opúšťajú štadión. Gól padol po skrumáži pred bránkou, kde sa najlepšie zorientoval PETER BARTÍK a zasadil domácim tretí gólový úder.

    Asistencia: Patrik Števuliak
     
    23:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak a hostia vedú o dva góly, vyzerá to na prešovské trápenie, znova sa k puku dostal RADOSLAV MACÍK, bol pred medzikružím, uvažoval o prihrávke, aj pozeral na spoluhráča, nakoniec ale chladnokrvne zakončil a prekvapil parádne mierenou strelou brankára Borároša!

    Asistencie: Peter Bartík
     
    17:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Najlepší strelec hostí sa činí, RADOSLAV MACÍK sa parádne odpútal od obrancu a dostal sa pred bránku Borároša kde bol sám, nevymýšľal a vystrelil to na opačnú tyč ako šiel na bránu a skóruje!

    Asistencie: Juraj Kuric, Peter Bartík

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 18. Macík (Kuric, Bartík), 24. Macík (Bartík), 36. Bartík (Števuliak), 43. Poliaček (Uhrík, Piatka), 45. Poliaček (Trochta, Roháč)


    PHK Prešov: Borároš (30. Slivka) – Chovan, Osuský, Novický, Komloš, Macko, Tomko, Olejník, Guntáš – Potoček, Tomčák, Pekarčík – Korytko, Matejka, Jaroš – Renčok, Kivader, Ferenc – Duplinský, Chalupa, Polívka
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, M. Školiak, Janči, Mezovský, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – M. Marcinko, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Števuliak, Lištiak, Janček

    Rozhodčí: Jura – Piovar, Pribula
    bahis siteleri