Trnava – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Michalovce – Prievidza 0:0 (zruš.) | SR 18 – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
Bardejov – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 0:5 (kon.) | Detva – Topoľčany 5:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 05.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:30
    Na druhýkát sa už ale zdalo, že puk je v bráne Prešova, rozhodca ale videl situáciu inak a Liptáci sa zo šiesteho presného zásahu netešia. Na ľad ale dopadá niekoľko plyšových hračiek.
     
    57:05
    Martin Osuský oslabí Prešov po tom, čo pridržal protihráča.
     
    57:00
    Macík šiel s Bartíkom na bránu proti jednému obrancovi, Bartík ponúkol Macíkovi tutovku, ten ju ale spálil a Vladimír Slivka jeho pokus vytesnil betónom!
     
    54:30
    K puku sa do obrovskej šance pred bránou dostal Jozef Tomčák, najlepší strelec Prešova to ale nevyžil a ležernou strelou nakoniec urobil z Hollého hrdinu momentu.
     
    52:20
    Jaroš sa v oslabení dostal pred bránku a vynútil si faul Liptákov, Juraj Kadlubiak opustí ľadovú plochu na dve minúty za seknutie.
     
    52:00
    Jozef Tomčák odíde na trestnú lavicu po tom, čo háčikom zastavil protihráča v snahe dostať sa pred bránu.
     
    49:35
    Radoslav Macík ide po hattricku, teraz vypálil nebezpečne z kruhu na buly, avšak Slivka ho parádne lapačkou vychytal!
     
    48:48
    Jakub Matejka inkasuje dve minúty za sekuntie, ešte je nespokojný a inkasuje aj osobný trest.
     
    48:00
    Teraz sa snažil ale aspoň dobre zaútočiť, veľmi pekne dostal puk do útoku Pekarčík, našiel Tomčáka, ten ešte prihrával, avšak jeho spoluhráčovi puk ušiel!
     
    45:10
    Už bol ďalší puk v domácej sieti, rozhodca gól ale neuznal pre vysokú hokejku. Prešov takto vysoko túto sezónu ešte neprehral, jeho obrana sa rozpadá, veď dnes má v tíme len troch obrancov, ktorí nehrajú za juniorku aj to taký Guntáš dnes snáď bol len na rozkorčuľovaní a ani som ho hrať nevideli.
     
    44:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci si urobili z dnešného stretnutia exibíciu a obrana Prešova sa nestíha diviť. Po krásne akcii trojice Roháč, Trochta, Poliaček sa dostal puk k voľnému FRANTIŠKOVI POLIAČEKOVI, ten mal pred sebou prázdnu bránu a ani hokejka Slivku mu nezabránila dať gól!

    Asistencie: Martin Trochta, Ivan Roháč
     
    42:40
    Na opačnej strane šiel teraz sám na bránu Patrik Korytko, z medzukružia švihom strieľal, chcel to trafiť nad betón, no Hollý betónom nakoniec puk vyrazil!
     
    42:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikulášska akcia vychádza ozaj Mikulášovi, Michal Uhrík poslal skvelý pas krížne, FRANTIŠEK POLIAČEK pri mantineli okamžite vystrelil no a Slivka sa už nestihol presunúť!

    Asistencie: Michal Uhrík, Maroš Piatka
     
    41:45
    Matejka dobre pracoval na mantineli, nakoniec dostal puk na Tomka, ten strieľal, od mantinelu sa puk odrazil pred bránku ku Matejkovi, ktorý ale trafil pred prázdnou bránou z uhla len bočnú sieť!
     
    38:10
    Erik Renčok odchádza na trestnú lavicu, keď sa v útočnom pásme prevynil sekaním.
     
    35:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Plyšáky sú na ľade, ľudia ale pískajú, toto je veľká rarita, po góle súpera sú teda hračky na ľade. Plyšákov je hojne, ale toto si Prešovčania zjavne nepriali a niektorí opúšťajú štadión. Gól padol po skrumáži pred bránkou, kde sa najlepšie zorientoval PETER BARTÍK a zasadil domácim tretí gólový úder.

    Asistencia: Patrik Števuliak
     
    35:25
    Na opačnej strane ďalšia skvelá šanca domáceho tímu, tentokrát bol v nej Jozef Tomčák, jeho strela sa však nezmestila do brány cez lapačku brankára!
     
    31:50
    Osuský veľmi dobre vystrelil od modrej, strela bola tečovaná a brankár nevedel, kde je puk, podarilo sa mu ho ale vyraziť!
     
    30:29
    Ivan Roháč oslabuje svoj tím za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    29:28
    Marko Borároš odišiel na tribúnu a na ľade sa objavil Vladimír Slivka, Prešov strieda brankárov, pravdepodobne ide o zdravotné problémy Borároša!
     
    29:28
    Útočí teraz aj Prešov, z čoho plynie prvá presilovka, Ján Holiha zastavil Potočeka medzi kruhmi, keď sa dostával útočník k strele nedovolene a nakoniec bude pykať dve minúty za hákovanie.
     
    28:40
    Ďalší skvelý hokejový moment, po peknej výmene puku sa dostal k strele pred bránou Poliaček, bol tam sám, mieril na vzdialenejšiu tyč, avšak Borároš vyťahuje ďalší skvelý zákrok!
     
    27:15
    A na opačnej strane ešte krajší hokejový moment, Tomáš Janči šiel na bránu, jeho prvý pokus k opačnej tyči Borároš len vyrazil, Janši strieľal znova do odkrytej brány, kde ale ale zázračne objavila brankárova lapačka a zmarila strelca!
     
    26:30
    Dobrá domáca šanca, puk mal na hokejke Pekarčík, dostal ho pred bránu kde číhal Jozef Tomčák, ten okamžite vypálil, ale z veľkej šance netrafil!
     
    23:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak a hostia vedú o dva góly, vyzerá to na prešovské trápenie, znova sa k puku dostal RADOSLAV MACÍK, bol pred medzikružím, uvažoval o prihrávke, aj pozeral na spoluhráča, nakoniec ale chladnokrvne zakončil a prekvapil parádne mierenou strelou brankára Borároša!

    Asistencie: Peter Bartík
     
    19:10
    Teraz sa parádne od mantinelu dostal medzi kruhy Renčok a do protipohybu brankára smeroval svoju strelu, mieril to ozaj dobre, ale Hollého lapačka zasiahla ešte lepšie.
     
    17:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Najlepší strelec hostí sa činí, RADOSLAV MACÍK sa parádne odpútal od obrancu a dostal sa pred bránku Borároša kde bol sám, nevymýšľal a vystrelil to na opačnú tyč ako šiel na bránu a skóruje!

    Asistencie: Juraj Kuric, Peter Bartík
     
    17:00
    Prešov v obrovskej šanci, domáci šli do útoku, Pekarčík hľadal pred sebou Korytka, ten ale nespracoval, Pekarčík tak vzal puk a okamžite vypálil no a len tesne bránu minul!
     
    13:15
    Komloš nezachytil puk ku ktorému sa pred bránkou dostal šikovný Lištiak, okamžite si spracoval ho a vystrelil, no natrafil dnes na veľmi pozorného Borároša!
     
    07:55
    Parádna akcia v podaní domáceho tímu, ten takmer vsietil gól, napokon sa ale vyznamenal skvelý brankár Hollý, ktorý zmaril pekný pokus o blafák jedného z domácich hráčov!
     
    05:20
    Uhrík v ďalšej dobrej situácii, tentokrát už ale prihrával voľnému Poliačekovi, ktorý ešte urobil krok a vystrelil, no ďalší skvelý zákrok vyťahuje Borároš!
     
    03:25
    Oravec veľmi šikovne nahodil puk pred bránu kde si ho domáci sami zrazili na vlastného brankára, ktorý ale zachoval chladnú hlavu a puk chytá!

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 18. Macík (Kuric, Bartík), 24. Macík (Bartík), 36. Bartík (Števuliak), 43. Poliaček (Uhrík, Piatka), 45. Poliaček (Trochta, Roháč)


    PHK Prešov: Borároš (30. Slivka) – Chovan, Osuský, Novický, Komloš, Macko, Tomko, Olejník, Guntáš – Potoček, Tomčák, Pekarčík – Korytko, Matejka, Jaroš – Renčok, Kivader, Ferenc – Duplinský, Chalupa, Polívka
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, M. Školiak, Janči, Mezovský, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – M. Marcinko, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Števuliak, Lištiak, Janček

    Rozhodčí: Jura – Piovar, Pribula
    bahis siteleri