Ottawa – Tampa 2:4 (kon.) | Chicago – Dallas 5:4 (po pr.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Anaheim – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Edmonton – NY Islanders 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
New York Islanders
Pondělí 05.01.2015, 03:40 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brock NELSON - 5:2
     
    59:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté ještě přidávají krátce před koncem zápasu alespoň druhou branku, když se štěstím propasíroval kotouč za Scrivensova záda BROCK NELSON!. Asistence: Johnny Boychuk a John Tavares.
    Matt FRASER - 5:1
     
    57:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí rozjeli pěknou akci až z vlastního pásma, Nikitin vjel až na útočnou modrou, předal puk na levou stranu, kde bruslil MATT FRASER a ten poté přesnou střelou švihem poslal puk k levé tyči hostující svatyně! Asistence: Nikita Nikitin a Anton Lander.
    Matt HENDRICKS - 4:1
     
    57:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny je o osudu toho utkání rozhodnuto. Hosté to zkusili bez brankáře a se šesti hráči v poli, to se jim ale nevyplatilo, MATT HANDRICKS trefil prázdnou branku Islanders! Bez asistence.
    Derek ROY - 3:1
     
    42:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení opět na rozdíl dvou branek, když vytvořili tlak v obranném pásmu Islanders, což podtrhl hrubkou obránce Višňovský, jenž přihrál zpoza vlastní branky přesně na hůl DEREKA ROYE, který již neměl se zakončením sebemenší problémy! Bez asistence.
    Johnny BOYCHUK - 2:1
     
    23:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, puk se po ose Leddy – Tavares dostal až na modrou čáru, odkud tvrdě vypálil JOHNNY BOYCHUK a trefil naprosto přesně! Asistence: Nick Leddy, John Tavares.
    Jordan EBERLE - 2:0
     
    20:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je vysněný start do druhé periody pro domácí celek, který se prosazuje hned osm vteřin od úvodního buly. Edmontonští se rychle po vhazování dostali do útočné třetiny, z pravého kruhu vypálil tvrdě a hlavně přesně JORDAN EBERLE a trefil přesně nad pravý Halákův beton! Asistence: Taylor Hall, Andrew Ference.
    Matt HENDRICKS - 1:0
     
    16:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ale jsou to nakonec domácí hokejisté, kteří se ujímají vedení v tomto duelu. Klinkammer dobře napadal za brankou rozehrávajícího gólmana Haláka, puk se odrazil před branku, kde číhal MATT HENDRICKS a pohodlně zasunul puk do odkryté hostující svatyně! Asistence: Rob Klinkhammer.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 17. Hendricks (Klinkhammer), 21. Eberle (Hall, Ference), 43. Roy, 58. Hendricks, 58. Fraser (Nikitin, Lander) – 24. Boychuk (Leddy, Tavares), 60. Nelson (Boychuk, Tavares)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Petry, Ference (C), Fayne, Klefbom, Schultz J., Nikitin – Eberle (A), Nugent-Hopkins, Hall (A) – Purcell, Roy, Pouliot – Fraser, Lander, Jakupov – Klinkhammer, Gordon, Hendricks.
    New York Islanders: Halák (Johnson) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Višňovský – Bailey, Tavares (C), Okposo (A) – Lee, Nielsen (A), Strome – Grabovskij, Nelson, Kuljomin – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    bahis siteleri