Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Toljatti – Novokuzněck 6:3 (kon.)
Jaroslavl – HC Slovan 0:2 (kon.) | Atlant – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Záhřeb 2:3 (po pr.) | Soči – Minsk 2:3 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
2:3 (0:0, 0:0, 2:3)
Dynamo Moskva
Sobota 10.01.2015, 15:00 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Atlant zkouší vyrovnat při power-play, Engren zamířil na střídačku!
     
    58:32
    Trenér Dinama Harus Vitolins si vyžádal oddechový čas.
    Oleg JAŠIN - 2:3
     
    58:32
    Atlant právě vstřelil branku!
    Minutu a půl před koncem se Atlant dostává zpět do hry. Puk si od Korobova převzal OLEG JAŠIN, který střelou ze středního pásma překvapil všechny včetně brankáře Šaryčenkova, který si tento moment určitě za rámeček nedá. Asistence: Dmitrij Korobov.
    Maxim POTAPOV - 1:3
     
    55:27
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali alespoň čestného gólu. MAXIM POTAPOV převzal přihrávku zpoza branky od Sošnikova a pokazil Šaryčenkovovi čisté konto. Asistence: Nikita Sošnikov, Vjačeslav Leščenko.
     
    53:15
    Šance Atlantu na případný obrat se stále snižují, protože teď na trestnou lavici usedl za podražení Babčuk.
     
    52:52
    Karsums měl na hokejce další gól, když najížděl sám na Engrena, ale finský brankář si tentokrát poradil a jeho střelu vyrazil do rohu.
    Martinši KARSUMS - 0:3
     
    50:38
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a utíkají do tříbrankového vedení. Daugavinš předložil kotouč MARTINŠI KARSUMSOVI, který střelou z kruhu potřetí překonal Engrena. Asistence: Kaspars Daugavinš.
     
    50:04
    Proti hokejovým pravidlům se teď provinil Korobov, který za faul kolenem už zpytuje svědomí na lavici hanby.
     
    47:32
    Robinson nešetrně fauloval kolenem Šmeljova, za což vzápětí pykal. Jednak si s ním účty vyřídil Sošnikov a druhak inkasoval od rozhodčích trest na pět minut a do konce utkání. Sošnikov za oplácení rovněž nezůstal bez trestu, sudí jej odměnili čtyřmi minutami za hrubost.
    Nikolaj ŽERDĚV - 0:2
     
    46:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté početní převahu přeci jen využívají. NIKOLAJ ŽERDĚV převzal puk od Cvetkova a střelou z kruhu vymetl pravou šibenici Engrenovy branky. Asistence: Alexej Cvetkov, Janne Jalasvaara.
     
    45:16
    Moskvané budou mít možnost svůj náskok ještě navýšit. Na trestnou lavici totiž usedl za podražení Potapov.
    Mat ROBINSON - 0:1
     
    42:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se Dinamovci dočkali. Puku se po Karsumsovi chopil MAT ROBINSON, který v nájezdu nasadil Engrenovi kličku do bekhendu a následně poslal puk do prázdné branky. Asistence: Martins Karsums, Dmitrij Višněvskij.
     
    39:20
    V obrovské šanci se objevil Daugavinš, kterému stačilo zasunout puk do odkryté branky, jenže moskevský útočník tento úkol nezvládl a do kabin se tak půjde za bezbrankového stavu.
     
    31:42
    První gól měl na hokejce Kozlov, který uháněl sám na Šaryčenkova, jenž ale jeho nájezd zpacifikoval a udržel bezbrankový stav.
     
    29:14
    Babenko kolenem nedovoleně atakoval Jarullina, za což si od hlavního sudího vysloužil trest na pět minut a do konce utkání. Domácí budou mít k dispozici přesilovku pět na tři!
     
    27:42
    Všechny hokejové regule teď porušil Osipov, který zasáhl svého soupeře vysokou holí a mohl být rád, že mu rozhodčí udělil pouze dvě minuty. Další přesilovka pro Atlant.
     
    25:03
    Atlant si znovu zahraje přesilovku, za sekání byl vyloučen Pestuško.
     
    17:45
    První početní výhodu si zahrají také hráči Atlantu, Jalasvaara si při bránění počínal v rozporu s pravidly a za napadení odešel na trestnou lavici.
     
    03:07
    Dinamo si zahraje první přesilovku, svůj atak krapet přehnal Černov, jehož sudí Jeřábek poslal za hákování na trestnou lavici.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 56. Potapov (Sošnikov, Leščenko), 59. Jašin (Korobov) – 43. Robinson (Karsums, Višněvskij), 47. Žerděv (Cvetkov, Jalasvaara), 51. Karsums (Daugavinš)


    Atlant Moskevská oblast: Engren – Korobov, Gilroy, Novopašin, Jarullin, Tjuljapkin, Babčuk, Mironov – Potapov, Černov, Šmeljov – Junkov, Bodrov, Sošnikov – Kozlov, Taratuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Leščenko – Jašin.
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov – Robinson, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Osipov, Korjagin, Akišin – Volkov, Daugaviňš, Pestuško – Cvetkov, Karums, Karpov – Kokarev, Těreščenko, Mosaljov – Sojin, Babenko, Žerděv.

    Rozhodčí: Olenin, Jeřábek – Zacharenkov, Šeljanin

    Diváci: 6 700
    bahis siteleri