Znojmo – LA Stars 2:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:4 (2:0, 0:1, 0:3)
Lower Austria Stars
Sobota 17.01.2015, 12:15 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    43:20
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Znojemští hráči totálně zkolabovali. DIMITRY ISKORNEV měl opět dostatek času a prostoru, aby zmátl svým pohybem, obkroužil bránu a zasunul k levé tyči, kam se ještě Daňo nestačil přesunout. Bez asistence.
     
    41:28
    LA Stars právě vstřelili branku!
    To je přímo hororový vstup do třetiny a hosté obracejí skóre. Obrovská chyba v rozerávce, kterou vyrobil Máca, dostala kotouč na hůl DMITRYHO ISKORNEVA, a ten sám před brankovištěm nezaváhal. Bez asistence.
     
    40:14
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Rychlé vyrovnání hned na startu třetiny a teď půjde do tuhého. Rána NIKITY ZAVALNYUKA z vrcholu kruhu zapadla kolem vyrážečky gólmana k pravé tyči. Asistence: Egor Baranov a Orlando Scherz.
     
    25:02
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Znojemská obrana nyní hodně zazmatkovala. Nechala se obalamutit Scherzem, který našel před brankovištěm NIKITU ZAVALNYUKA, a ten si dokázal udělat prostor a poslat kotouč kolem lapačky do horní části brány. Asistence: Orlando Scherz.
     
    08:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Přihrávka z rohu kluziště našla v kruhu hůl JANA BULÍNA, jenž se nerozpakoval a golfákem posílá puk za brankovou čáru. Asistence: Jan Jambor a Patrik Bulín.
     
    04:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborná práce Znojma ve středním pásmu, kde Kuntoš získal puk a přihrál volnému PATRIKU TONDLOVI, který měl před brankářem dostatek času, trochu zamíchal pukem a zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Jiří Kuntoš.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 5. Tondl (Kuntoš), 9. Bulín J. (Jambor, Bulín P.) – 26. Zavalnyuk (Scherz), 41. Zavalnyuk (Baranov, Scherz), 42. Iskornev, 44. Iskornev


    HC LERAM Orli Znojmo: Daňo – Pucher, Brabec, Kruckovyč, Máca, Konečný – Kuntoš, Krejčí, Tondl – Jambor, Bulín J., Bulín P. – Niederhafner, Březina, Mikulič.
    Lower Austria Stars: Zorman (Wehrhan) – Steffler, De Schepper, Fairy, Villas, Koudelka, Alekseev – Galaguzov, Kuchynski, Seliga – Zumstein, Streu, Iskornev – Zavalnyuk, Scherz, Baranov.
    bahis siteleri