Den Haag – Zwolle 3:2 (kon.) | GA Eagles – Alkmaar 0:2 (kon.) | Heracles – Utrecht 1:1 (kon.)
konec
Heracles Almelo
1:1 (0:0)
FC Utrecht
Sobota 21.02.2015, 20:45 • Polman Stadion (kapacita 8500 míst) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    To byl závěr! Pětasedmdesát minut jsem koukali na poměrně nudný fotbal, poté ale přišla opravdová zábava! Domácí se zásluhou Avdiće dostali do vedení, jenže hosté moc dlouho neprohrávali. Haller to vzal na sebe a perfektní střelou se mu podařilo propálit vše, co mu stálo v cestě. Pro domácí to byla jedna rána, druhá přišla o chvíli později, když Veldmate obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprchy. Konec utkání byl ještě hodně vyhecovaný, další branky už ale nepadly a utkání skončilo remízou 1:1. Ode mě je to dnes vše, děkuji vám za sledování a přeji příjemný zbytek večera. (22:40:19)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední vteřinky zápasu, míč je aktuálně v náruči Castra. Skóre už se nezmění...
     
    90+2
    Hosté jsou usazeni na polovině domácích, obklopují jejich šestnáctku a míč se snaží procpat do brány ze všech stran, Almelo se brání zuby nehty!
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje ještě tři minuty.
     
    90
    Tak, základní hrací doba už nám vypršela, čeká nás už jen pár nastavených minutek. Ty budou ještě hodně zajímavé, kdo si odnese kolik bodů?
     
    89
    Centru Kuma musel Castro vyboxovat na rohový kop, ze které ale hosté nic, ale vůbec nevytěžili. Možná ušetřený čas na polovině soupeře.
     
    88
    Na druhé straně kapitán Leeuwin také nechrlí štěstí všude kolem sebe. Je vidět, že hráči obou týmů jsou hodně nervózní.
     
    87
    Domácím fotbalistům tečou nervy. Přišli o vedení, dohrávají v deseti a ještě "si jim rozhodčí dovolí pískat fauly". Asi takto by se dal shrnout výraz kapitána Fledderuse.
     
    86
    Tak zápas v posledních minutách dostává pořádný náboj, uvidíme, který tým se s tím lépe popere.
     
    84
    A je to tady, na hřiště se dostává český útočník Navrátil, který nahrazuje Darriho.
    Veldmate toto utkání nedohraje.
     
    83
    Tak to je pro domácí nepříjemné! Veldmate předvedl téměř totožný faul jako ten, za který dostal první žlutou kartu. rozhodčí ho odměnil kartou i nyní, avšak teď už byla i červená.
     
    82
    To se nám ti hráči nějak rozjeli! Hosté mohli obrátit skóre poté, co Duplan proběhl mezi obránci a už stál sám proti brankáři, avšak nezakončil přesně.
    Sébastian HALLER - 1:1
     
    80
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Během pár minut máme opět vyrovnáno! Míč se totiž dostal na malé vápno k SÉBASTIANU HALLEROVI, který se s ničím nerozpakoval, povodil si protihráče a vypálil sice doprostřed brány, k jeho štěstí míč parádně zapadl do brány!
     
    79
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Mark Diemers, přichází Gévero Markiet.
    Denni AVDIĆ - 1:0
     
    76
    Heracles právě vstřelil branku!
    No a vida! Z utahaného fotbalu tu máme zápletku v podobě prvního gólu! Domácí na útočné polovině zabojovali a po autovém vhazování se dostali k míči, do vápna poslali centr, na který si naskočil DENNI AVDIĆ a hlavou jej poslal do sítě! Dvě minuty na hřišti a hned branka!
     
    75
    Pěknou šanci jsme viděli i na druhé straně, avšak oproti té předchozí to bylo jen malé vzrušení. Podobné si ale byly velmi, balon si to také zamířil kolem tyče, avšak v o něco větší vzdálenosti.
     
    74
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Denni Avdić.
    Rána těsně vedle.
     
    73
    Největší šance zápasu! Darri dostal dobrý pas, s míčem se obtočil kolem obránce, kousek popoběhl a vypálil na vzdálenější tyč! Fanoušci už se zvedali ze sedaček, avšak Darri bránu jen o kousíček minul!
     
    71
    No vida! Domácí se díky několika chybám hostů za sebou dostali až do zakončení, to ale bylo zase nepřesné. I když... Nebylo by ani tak nepřesné, do brány mířilo, avšak ránu zblokoval jeden z obránců Utrechtu.
     
    70
    Hostující celek pomalu upustil od jejich okupovací fáze hry, naopak se k tomu snaží uchýlit domácí tým, to se mu ale, naštěstí pro diváky, nedaří.
     
    68
    Fanoušci Almela se uchýlili k trochu ironickému fandění, když každý dotek jejich oblíbenců s míčem odměním hukotem a potleskem.
     
    67
    Na lavičce domácího celku najdeme také českého zástupce, Jaroslava Navrátila, 23 let starého útočníka z Hustopečí. Uvidíme, zda-li se dnes podívá na trávník.
     
    65
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Iliass Bel Hassani, přichází Simon Cziommer.
     
    64
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, opět se probouzejí fanoušci, kteří se předváděnou hrou nechali trochu ukolébat.
     
    62
    Kum při pokusu o zisk balonu u postranní čáry fauloval a odnesl to nejen odpískaným faulem, ale také snůškou nadávek v anglickém jazyce.
     
    61
    Hosté se opět pokusili o usazení na polovině domácích, ti ale nyní navýšili aktivitu při napadání a hosté byly velmi zaskočeni, neměli žádnou šanci balon udržet.
     
    60
    Schenkeveld byl až příliš horlivý, po balonu šel jako dravec po flákotě masa, avšak kvůli faulu se k němu vůbec nedostal.
     
    59
    Po faulu Veldmateho zahrávali hosté standardní situaci, po které si to míč namířil do vápna. Balon poskakoval z jedné hlavy na druhou, avšak do brány nedoskotačil.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Jeroen Veldmate (Heracles Almelo).
     
    57
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Oar, přichází Danny Verbeek.
     
    56
    Fledderusovi byl odpískán faul, avšak velmi se zlobil. Ani se mu nedivím, s tím, co dnes rozhodčí nechávají, byl toto jen velmi slabý odvar.
     
    55
    A ona ta chyba přišla! Domácí se dostali do protiútoku, Weghorst poslal přihrávku za obranu, kam si zaběhli hned dva jeho spoluhráči, ani jeden ale balon nedoběhl.
     
    54
    Nechci nic zakřiknout, ale pokud se hráči nezmátoří, nebo nějak výrazně nepochybí, tak zápas skončí bezbrankovou remízou.
     
    53
    Domácí po ukořistění balon pouze odkopnou, za polovinou se jej ujmou fotbalisté Utrechtu, kteří se přesunou zpět na polovinu domácích a opět je několik minut bez akce obklopují.
     
    52
    Domácí fotbalisté jsou stále pod náporem hostujícího celku, ten občas vyšle do pásma nějaký ten balon, avšak absolutně nic nevede k nějaké výraznější šanci.
     
    50
    Jakmile hosté přijdou o balon, chtějí si ho vybojovat za všech okolností. A to i za těch, kdy se musí uchýlit k velmi tvrdý zákrokům, v tomto ohledu se tedy hra od prvního poločasu vůbec nezměnila.
     
    48
    Hráči si do druhé půle asi moc sil chuti nenechali, jelikož hra je zatím bez jakéhokoliv náboje.
     
    47
    Tak druhá půle nám začal přemístěním hostujících hráčů na polovinu domácích, kterou opět okupují a snaží se nějak dostat k bráně, zatím jsou ale neúspěšní.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči, trenéři, maséři a v neposlední řadě také rozhodčí již nastupují zpět na hřiště, druhý poločas může během chvilky začít.
     
    První poločas je za námi a my jsme měli možnost vidět chvílemi i pěkný fotbal. Avšak v jiných chvílích se to měnilo i na "pěknou řežbu", tak doufejme, že ve druhém poločase se to promění v krásné fotbalové momenty.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    A další ostrý zákrok, počet faulů se určitě na konci zápasu vyšplhá na velmi vysoké číslo. Zajímavé bude také, zda-li dohrají zápas všichni hráči.
     
    43
    Obraz hry se v posledních minutách příliš nemění, hráči se stále spíše "okopávají", než aby se snažili vymyslet něco kloudného.
     
    41
    Domácí se sice dopustili nepřesné rozehrávky, nakonec to ale byli oni, kdo se dostal do útoku. Avšak Fledderus o balon přišel v době, kdy se napřahoval ke střele, poté navíc fauloval.
     
    40
    Zatím tomu ale nic moc nenasvědčuje. Hráči se předhánějí spíše ve zmařených šancích, než v nějakých pohledných akcích.
     
    38
    První poločas se pomalu blíží ke konci a my jsme stále neviděli žádnou branku. Času je ale stále dost, hráči mají příležitostí možná i více, než si zaslouží, takže se snad brzy nějaké dočkáme.
     
    37
    Oar to přehnal s napadáním a je mu odpískán faul poté, co doslova zahodil Schenkevelda za postranní čáru.
     
    36
    Po odraženém balonu se k míči dostali Darri, který si opěr pohrál hned s několika protihráči, nakonec o něj ale přišel. Trochu ironicky poté, co mu přišel na pomoc spoluhráč.
     
    35
    Až po více jak třiceti minutách poměrně tvrdé hry rozhodčí vytahuje první žlutou kartu, kterou vidí hostující Ayoub.
     
    34
    Utrecht se snažil předvádět hru podobnou té ze začátku prvního poločasu, tedy okupování poloviny soupeře a akce dotlačená až do malého vápna.
     
    33
    Hosté dostali balon pod kontrolu a snaží se trochu uklidnit hru, což se domácím kupodivu líbí a s napadáním to zrovna nepřehání.
     
    32
    Domácí pokračují v dobrém tlaku a stále se derou kupředu, obrana hostů v posledních chvílích vůbec nestíhá.
     
    31
    Další krásná akce domácích! Darri zavezl míč po pravé straně a poslal do vápna sice nižší, ale přesný centr. Na ten si naskočil Vujićević a podařilo se mu jej poslat do brány, avšak přesně do míst, kde stál připravený Ruiter.
     
    29
    Darri se dostal s míčem kupředu, obešel dva obránce a z poměrně veliké vzdálenosti vyslal prudkou střelu, kterou musel zlikvidovat Ruiter. Velmi důležitý zákrok!
     
    28
    Atmosféra na tomto je utkání je jedním slovem skvělá! Oba tábory žene kupředu ohromné množství fanoušků, stadion je téměř vyprodaný.
     
    27
    Almelo se opět po delší době dostalo do útoku, po utahané akci však vybojovalo rohový kop. Po něm se Aktaou dostal k hlavičce, avšak mezi tři tyče nezamířil.
     
    26
    Zdá se, že dnes se fauly téměř nepískají, a hosté toho začínají využívat. Na adresu domácích fotbalistů totiž adresovali dva další velmi ostré skluzy, kdy ani jednou netrefili balon, avšak rozhodčí Kamphuis zůstává nadále klidný.
     
    25
    Když už se domácí dostanou k balonu, tak se s ním ihned vydávají kupředu, s ničím se nerozpakují. Často ale také dochází k velmi laciným ztrátám balonu na vlastní polovině.
     
    24
    Hardeveld dostal přesný pas na levou stranu a mohl rychle postupovat kupředu, avšak netroufl si proniknout do ohniska obrany Almela, a tak raději balon vrátil nahoru svým spoluhráčům, kteří opět vyčkávají.
     
    23
    Hra je velmi neuspořádaná, do šancí se ale dostávají často oba celky, takže si na své všichni fanoušci na stadionu. Pro nezaujatého diváka jde zatím o velmi pěknou podívanou.
     
    21
    Tak balon po několika tečích namířil až ke Castrovi, ten ale neměl s jeho chycením sebemenší problém, polapil ho do náruče a rychle rozehrál.
     
    20
    Protiútok hostujícího celku skončil míčem v zámezí, je z toho autové vhazování. Vypadá to na dlouhý hod až do vápna.
     
    19
    Stadionem to jen zahučelo! Vujićević se prosmýkl obranou, avšak na posledního obránce neměl síly, takže se s míčem efektivně otočil a nahrál nabíhajícímu si Bal Hassanimu. Ten se do míče opřel z první placírkou, avšak až k brankáři balon nedoplachtil, zblokovali ho obránci.
     
    18
    A opět jsme viděli velmi ostrý, a hlavně nebezpečný zákrok, avšak ani v tomto případě rozhodčí proti jednomu z domácích nevytáhl kartu.
     
    17
    Hra se začíná trochu přiostřovat, rozhodčí se snaží hráče uklidnit, ti ale moc říct nedají.
     
    15
    Fotbalisté Almela se propracovali kupředu, po ztečované přihrávce měli možnost autového vhazování, avšak ihned po něm o balon přišli.
     
    14
    Aktivita domácích fotbalistů se postupem času začíná zvyšovat, avšak ke kloudné akci to zatím nevede. Spíše se jim dělají mezery v obraně, čehož mohou využít jejich soupeři.
     
    13
    Další akce Utrechtu, po které se ke střele ze střední vzdálenosti propracoval Haller. Podíval se, času i prostoru měl dostatek, avšak zařízení netrefil.
     
    12
    Do rychlého brejku se dostali také domácí fotbalisté, oni ho pro změnu zakončili svižnou střelou, ale ani tento pokus nezamířil mezi tři tyče.
     
    11
    Hosté zahrozili z protiútoku, po kterém měli dokonce výhodu rohového kopu. Po něm se sice dostali do zakončení, avšak bránu neohrozili.
     
    9
    Linssen předvedl fantastický průnik obranou hostů, obešel hned čtyři hráče, ztroskotal ale na tom posledním, který mu stál v cestě. Balon se ale ještě odrazil k Bel Hassanimu, který se pokoušel z první vystřelit, k míči měl ale poměrně daleko, a jeho střela tak Ruiterovi práci nenadělala.
     
    8
    Ti ale u balonu příliš dlouho nevydrželi. Stačily jim dvě přihrávky, aby o něj přišli, to se domácím příznivcům vůbec nelíbí.
     
    7
    Hosté to přehnali s napadáním a byl jim odpískán aut. Po dlouhé době se k míči tedy dostávají domácí fotbalisté.
     
    6
    Zdá se, že taktika je zatím jasná. Domácí fotbalisté pečlivě brání a vyčkávají na chyby Utrechtu, který domácí celek drží po většinu času na jejich polovině.
     
    5
    Linssen se málem dostal do úniku, to by ale v obraně nesměl být Leeuwin, který fantastickým zákrokem připravil nizozemského hráče o balon.
     
    4
    Hosté převzali míč na vlastní polovině a opět se s ním vydali kupředu, avšak ani z této akce se jim nepodařilo ohrozit bránu domácího celku.
     
    3
    Darri se dostal po levé straně do úniku, jako poslední se k němu dostal Amrabat, který ho stáhl zezadu k zemi. Rozhodčí faul odpískal, kartu kupodivu neudělil.
     
    2
    U míče jsou stále hostující fotbalisté, kteří se marně snaží probojovat až k bráně.
     
    2
    O úvodní výkop se postarali hosté, kteří se také jako první dostali do útoku, avšak nic z něj nevytěžili a pásmo okolo Castrovy brány musí znovu dobývat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Heracles Almelo: Castro – Aktaou, Veldmate, Schenkeveld, Breukers – Fledderus, Bel Hassani, Vujičević – Darri, Weghorst, Linssen.
    Náhradníci: Telgenkamp – Koenders, Navrátil, Avdić, Sibum, Cziommer, Zomer.

    FC Utrecht: Ruiter – Kum, Leeuwin, Letschert, Hardeveld – Amrabat, Diemers, Ayoub – Duplan, Haller, Oar.
    Náhradníci: Verhoeven – Markiet, Heerings, Verbeek, Rubin, Ramselaar, Kallon.

    Rozhodčí: Kamphuis – Siebert, Hoksbergen.
     
    FC Utrecht
    Hostující Utrecht se nachází v tabulce na poklidném dvanáctém místě a na svém kontě má 27 bodů. V posledním utkání si fotbalisté Utrechtu pořádně zastříleli, když převálcovali Dordrecht 6:1. Čtyřmi góly se v tomto zápase blýskl Sébastien Haller. Nejlepším střelcem týmu je s devíti góly Ruud Boymans.
     
    Podzimní zápas mezi těmito týmy:
    Poslední vzájemný zápas se odehrál 7. prosince na půdě Utrechtu a domácí neměli moc důvodů k radosti, protože prohráli 2:4. V samém závěru utkání padly hned dvě branky po jedné na každé straně.
     
    Heracles Almelo
    Almelo je aktuálně 16. celek ligy, když za 23 zápasů nasbíral 20 bodů. Avšak v posledním kole si vyšláplo v domácím prostředí na silný Feyenoord 2:0. O branky se postarali Linssen a Bruns. Nejlepším střelcem týmu je Wouter Weghorst, jenž má na svém kontě šest přesných zásahů.

    V Heracles hraje také mladý český útočník Jaroslav Navrátil.
     
    Dobrý den, vítám Vás u sledování onlajn přenosu ze zápasu nizozemské Eredivisie. V tomto utkání přivítá domácí Heracles Almelo tým FC Utrecht.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Hála

    Branky: 76. Avdić – 80. Haller

    Karty:   58. Veldmate (HRC) – 35. Ayoub (UTR)   83. Veldmate (HRC)


    Heracles Almelo: Castro – Aktaou, Veldmate, Schenkeveld, Breukers – Fledderus, Bel Hassani (65. Cziommer), Vujičević – Darri (84. Navrátil), Weghorst (74. Avdić), Linssen.
    Náhradníci: Telgenkamp – Koenders, Navrátil, Avdić, Sibum, Cziommer, Zomer.

    FC Utrecht: Ruiter – Kum, Leeuwin, Letschert, Hardeveld – Amrabat, Diemers (79. Markiet), Ayoub – Duplan, Haller, Oar (57. Verbeek).
    Náhradníci: Verhoeven – Markiet, Heerings, Verbeek, Rubin, Ramselaar, Kallon.

    Rozhodčí: Kamphuis – Siebert, Hoksbergen
    bahis siteleri