New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (0:2, 3:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Sobota 28.02.2015, 21:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Derek MACKENZIE - 5:3
     
    59:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácím se podařilo dostat puk do středního pásma, kde se puku ujal DEREK MACKENZIE a s přehledem trefil prázdnou branku. Asistence: Brad Boyes, Jussi Jokinen.
    Scottie UPSHALL - 4:3
     
    54:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav příliš dlouho nevydržel! MacKenzie u mantinelu vybojoval kotouč, posunul ho na SCOTTIEHO UPSHALLA, který se tentokráte už nemýlil a Neuvirtha překonává přesnou ranou, po níž puk doputoval za brankovou čáru po odrazu od tyče. Asistence: Derek MacKenzie, Shawn Thornton.
    Torrey MITCHELL - 3:3
     
    52:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí celek obrovský šok! Hosté zničehonic srovnávají na 3:3! Matt Moulson si zpoza branky všiml úplně volného TORREYHO MITCHELLA, který byl před Luongem trestuhodně neobsazen a tváří v tvář kanadskému gólmanovi se nemýlil. Asistence: Matt Moulson, Nikita Zadorov.
    Nick BJUGSTAD - 3:2
     
    38:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Krkolomně, ale přece! Panteři otáčejí průběh zápasu! Boyes tlehkou žabičkou přihrál na Jokinena, který skákavý kotouč zpracoval a posunul ho na volného NICKA BJUGSTADA. Dvaadvacetiletý talent amerického hokeje se s ničím nepáral a střelou mezi nohy překonal Neuvirtha! Asistence: Jussi Jokinen, Brad Boyes.
    Brandon PIRRI - 2:2
     
    33:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Panečku, to jsou věci! Domácí využívají i přesilovku 5 proti 4! Campbell tentokráte na hranici pravého kruhu nalezl BRANDONA PIRRIHO a ten podobně nekompromisní ranou, jako před malou chvílí, vrací Pantery zpět do zápasu! Asistence: Brian Campbell, Brad Boyes.
    Brandon PIRRI - 1:2
     
    32:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Šest vteřin trvající přesilovku 5 na 3 se domácím podařilo využít! Ihned po buly se dostal kotouč na modrou čáru ke Campbellovi, který ho posunul na BRANDONA PIRRIHO, proti jehož ráně neměl Neuvirth sebemenší šanci! Asistence: Brian Campbell, Jussi Jokinen.
    Andrej MESZÁROŠ - 0:2
     
    07:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Slabou chvilku si nyní vybral Roberto Luongo! ANDREJ MESZÁROŠ získal puk ve středním pásmu a jen takovým propagačním pokusem otestoval Luongovu pozornost. Zkušený gólman však nestihl sklapnout betony včas k sobě a musí lovit puk ze sítě už podruhé. Asistence: Johan Larsson, Cody Hodgson.
    Cody HODGSON - 0:1
     
    02:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový start hostujícího celku! Bgosian si tak dlouho chystal kotouč na střelu až o něj přišel, nicméně ho zvládl vybojovat zpět a posunout na CODYHO HODGSONA, který nenápadnou ranou překonal Luonga! Asistence: Zach Bogosian, Nicolas Deslauriers.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 33. Pirri (Campbell, Jokinen), 34. Pirri (Campbell, Boyes), 39. Bjugstad (Jokinen, Boyes), 55. Upshall (MacKenzie, Thornton), 60. MacKenzie (Boyes, Jokinen) – 3. Hodgson (Bogosian, Deslauriers), 8. Meszároš (Larsson, Hodgson), 53. Mitchell (Moulson, Zadorov)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Gudbranson, Kulikov, Petrovic, Kampfer – Jágr, Barkov, Huberdeau – Boyes, Bjugstad, Jokinen – Hayes, Trocheck, Pirri – Thornton, MacKenzie, Upshall
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Lindback) – Bogosian, Benoit, Ristolainen, Zadorov, Weber, Meszároš – Gionta, Mitchell, Moulson – Stewart, Flynn, Foligno – Dalpe, Varone, Larsson – Deslauriers, Ellis, Hodgson

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Francois St. Laurent – Brad Lazarowich, Brian Murphy

    Diváci: 10374
    bahis siteleri