New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (0:2, 3:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Sobota 28.02.2015, 21:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Derek MACKENZIE - 5:3
     
    59:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácím se podařilo dostat puk do středního pásma, kde se puku ujal DEREK MACKENZIE a s přehledem trefil prázdnou branku. Asistence: Brad Boyes, Jussi Jokinen.
     
    58:51
    Neuvirth je na střídačce, Sabres to zkouší v šesti!
    Scottie UPSHALL - 4:3
     
    54:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav příliš dlouho nevydržel! MacKenzie u mantinelu vybojoval kotouč, posunul ho na SCOTTIEHO UPSHALLA, který se tentokráte už nemýlil a Neuvirtha překonává přesnou ranou, po níž puk doputoval za brankovou čáru po odrazu od tyče. Asistence: Derek MacKenzie, Shawn Thornton.
     
    53:38
    I přes inkasovanou branku je Florida dále aktivní a nyní mohla čtvrtá útočná formace domácích vrátit svému týmu ztracené vedení! Konkrétně to byl Upshall, k němuž se po Neuvirthově zásahu odrazil kotouč, ale jednatřicetiletý útočník netrefil odkrytou klec!
    Torrey MITCHELL - 3:3
     
    52:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí celek obrovský šok! Hosté zničehonic srovnávají na 3:3! Matt Moulson si zpoza branky všiml úplně volného TORREYHO MITCHELLA, který byl před Luongem trestuhodně neobsazen a tváří v tvář kanadskému gólmanovi se nemýlil. Asistence: Matt Moulson, Nikita Zadorov.
     
    45:24
    Fantastický Neuvirth! Nevím, co by Sabres dělali, kdyby dnes neměli za svými zády českého brankáře! Ten nyní vytasil skvělý zákrok betonem proti Jimmymu Hayesovi.
    Nick BJUGSTAD - 3:2
     
    38:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Krkolomně, ale přece! Panteři otáčejí průběh zápasu! Boyes tlehkou žabičkou přihrál na Jokinena, který skákavý kotouč zpracoval a posunul ho na volného NICKA BJUGSTADA. Dvaadvacetiletý talent amerického hokeje se s ničím nepáral a střelou mezi nohy překonal Neuvirtha! Asistence: Jussi Jokinen, Brad Boyes.
     
    34:17
    A mohlo to být už 3:2 pro domácí! Po Weberově zaváhání se dopředu hnal Barkov. Celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Huberdeaua, proti kterému se však vytáhl skvělým zákrokem Michal Neuvirth. Český strážce pokladnice Šavlí se poté v brankovišti roztáhl jak široký, tak dlouhý a puk za brankovou čáru už nepustil!
    Brandon PIRRI - 2:2
     
    33:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Panečku, to jsou věci! Domácí využívají i přesilovku 5 proti 4! Campbell tentokráte na hranici pravého kruhu nalezl BRANDONA PIRRIHO a ten podobně nekompromisní ranou, jako před malou chvílí, vrací Pantery zpět do zápasu! Asistence: Brian Campbell, Brad Boyes.
    Brandon PIRRI - 1:2
     
    32:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Šest vteřin trvající přesilovku 5 na 3 se domácím podařilo využít! Ihned po buly se dostal kotouč na modrou čáru ke Campbellovi, který ho posunul na BRANDONA PIRRIHO, proti jehož ráně neměl Neuvirth sebemenší šanci! Asistence: Brian Campbell, Jussi Jokinen.
     
    31:57
    No a pozor je tu další trest pro hosty! Zach Bogosian si u hrazení počíhal na Boyese a je za to oceněn dvěma minutami za nedovolené bránění, hodně přísné vyloučení.
     
    30:03
    Sabres půjdou znovu do čtyř! Johan Larsson totiž zvedl svou hokejku příliš vysoko a zasáhl do obličeje Gudbransona. Hlavní sudí stál kousek vedle souboje a tohoto zákroku si nemohl nevšimnout.
     
    27:29
    Marcus Foligno se zničehonic ocitl sám proti Luongovi, bekhendové zakončení se však s úspěchem nepotkalo.
     
    26:20
    Tlak domácích bude pokračovat. Mike Weber (BUF) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilová hra bude na programu až po komerční pauze.
     
    23:37
    Po Hayesově ráně za Michalem Neuvirthem zvoní tyč!
     
    22:39
    Huberdeau si ve vlastním oslabení pohrál s obráncem, položil si Neuvirtha a dnes už podruhé nedokázal trefit prázdnou branku!
     
    20:59
    Jágr přihrával Barkovovi, který však nedokázal zpracovat. Následně se do samostatného úniku dostal Stewart, kterého nedovoleně zastavil Steven Kampfer a je potrestán dvouminutovým trestem za podražení.
     
    18:29
    Aaron Ekblad (FLA), jednička posledního dratu, usedá na trestnou lavici. Mladý bek se proti pravidlům provinil držením.
     
    17:28
    Jonathan Huberdeau teď neproměnil obrovskou příležitost! Po Trocheckově pasu před ním zívala odkrytá klec, ale kanadský mladík skákající puk nedokázal zasáhnout.
     
    15:56
    Další vyloučení hostujícího celku. Andrej Meszároš už sedí za katrem, verdikt sudích zní – dvě minuty, držení.
     
    12:39
    Neuvirth si připsal další zákrok, poté se před českým brankářem strhla pořádná mela mezi všemi přítomnými hráči. Na trestné lavici už sedí domácí Bjugstad, který si odpyká dvě minuty za krosček plus ještě dvě minuty za hrubost. Rasmus Ristolainen (BUF) je také oceněn dvěma minutami za hrubost, Buffalo si zahraje přesilovku.
     
    11:07
    Obrovská šance i na druhé straně! V oslabení ujeli Flynn s Folignem. Druhé jmenovaný vymyslel přihrávku par excellence, ale Brian Flynn sám před prázdnou brankou pohrdl navýšením vedení!
     
    10:35
    Lavička hostujícího týmu dostává dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    10:29
    Boyes zpoza branky vyzval ke skórování Ekblada, jehož rána prosvištěla jen kousek vedle pravé tyče branky Sabres.
    Andrej MESZÁROŠ - 0:2
     
    07:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Slabou chvilku si nyní vybral Roberto Luongo! ANDREJ MESZÁROŠ získal puk ve středním pásmu a jen takovým propagačním pokusem otestoval Luongovu pozornost. Zkušený gólman však nestihl sklapnout betony včas k sobě a musí lovit puk ze sítě už podruhé. Asistence: Johan Larsson, Cody Hodgson.
     
    03:49
    Domácí mají možnost na vyrovnání. Zac Dalpe (BUF), který hraje první utkání letošní sezóny, si odpyká dvě minuty za hákování.
    Cody HODGSON - 0:1
     
    02:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový start hostujícího celku! Bgosian si tak dlouho chystal kotouč na střelu až o něj přišel, nicméně ho zvládl vybojovat zpět a posunout na CODYHO HODGSONA, který nenápadnou ranou překonal Luonga! Asistence: Zach Bogosian, Nicolas Deslauriers.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 33. Pirri (Campbell, Jokinen), 34. Pirri (Campbell, Boyes), 39. Bjugstad (Jokinen, Boyes), 55. Upshall (MacKenzie, Thornton), 60. MacKenzie (Boyes, Jokinen) – 3. Hodgson (Bogosian, Deslauriers), 8. Meszároš (Larsson, Hodgson), 53. Mitchell (Moulson, Zadorov)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Gudbranson, Kulikov, Petrovic, Kampfer – Jágr, Barkov, Huberdeau – Boyes, Bjugstad, Jokinen – Hayes, Trocheck, Pirri – Thornton, MacKenzie, Upshall
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Lindback) – Bogosian, Benoit, Ristolainen, Zadorov, Weber, Meszároš – Gionta, Mitchell, Moulson – Stewart, Flynn, Foligno – Dalpe, Varone, Larsson – Deslauriers, Ellis, Hodgson

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Francois St. Laurent – Brad Lazarowich, Brian Murphy

    Diváci: 10374
    bahis siteleri