Novosibirsk – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Jokerit 4:0 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Jokerit Helsinky
Pátek 13.03.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gól Ljubimova nebyl uznán
     
    59:26
    CSKA vstřelilo branku, ta ale uznána nebyla. Ljubimov zasáhl puk v nepovolené výšce a hra je vykázána do středního pásma!
     
    58:56
    Za podražení Omarka ve středním pásmu míří na trestnou lavici Igor Makarov. Dnes již podruhé. Hostující tým je ale potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Utkání se tak bude dohrávat 4 na 4!
     
    56:03
    Do úniku po pravé straně se dostal Nikita Kvartalnov, tomu se ještě nabízel Žarkov. On to vzal na sebe a vystřelil, jeho rána ale mířila přímo doprostřed branky a Karlsson jeho pokus lapil!
    Igor GRIGORENKO - 4:0
     
    54:22
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A CSKA dává už na 4:0! Arťuchin vybojoval ve vlastím pásmu puk a poslal ho do středního pásma. U něj byl nejdříve IGOR GRIGORENKO, který se dokázal dostat před Korpikariho a přesnou střelou k tyči překonává Lalandeho! Asistence: Jevgenij Arťuchin
     
    51:26
    Hagman hodně odflákl rozehrávku a k puku se dostal Da Costa, který vyčkával s pukem v útočném pásmu. Poté našel najetého Grigorenka, který vypálil z první. Karlsson ale jeho tvrdou ránu vyrazil betonem!
     
    50:48
    Do dobré příležitosti se dostal Pöisty, který s pukem nabral rychlost ve středním pásmu a z mezikruží vystřelil. Lalande ale zasáhl ramenem a puk vyrazil mimo!
     
    44:10
    Za sekání teď dostává dvouminutový trest Alexandr Radulov a Jokerit má ideální možnost na vstřelení kontaktní branky!
     
    42:48
    A mohlo to být 4:0! Do pásma najel Ljubimov, který na nic nečekal a vypálil. Jeho rána orazítkovala tyč!
     
    41:59
    Radulov teď výborně stínil Karlssonovi a přitom měl zvednuté ruce. Toto jsem v hokeji ještě nikdy neviděl. Toho chtěl využít Da Costa, který si sjel před branku a vypálil. Karlsson ale zasáhl ramenem. Radulov následnou dorážku namíril mimo!
     
    41:21
    Další komplikace pro Jokerit. Steve Moses vcelku zbytečně zahákoval Žarkova a míří na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    36:21
    V rohu kluziště o puk bojoval Makarov, který byl úspěšný a předal puk na hůl Muršáka. Slovinský útočník hledal před brankou Hjalmarssona, ten však puk nezasáhl!
    Ján MURŠÁK - 3:0
     
    35:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA zatím naprosto ovládá prostřední část hry! Dostává se už do tříbrankového vedení! JÁN MURŠÁK poslal puk na pravou stranu, kde stál Nikita Zajcev, který mu puk vrátil a Muršák prostřelil Karlssona! Jokerit druhou třetinu opravdu nezvládá! Asistence: Nikita Zajcev, Alexandr Radulov
     
    33:48
    Za vzájemnou potyčku míří na trestnou lavici Volkov a Pöisty. Pokračuje ale přesilovka Jokeritu.
     
    32:54
    Omark vyslal velmi dobrou střelu z hranice pravého kruhu. Lalande ale zasahovat nemusel, neboť rána šla těsně nad!
     
    32:23
    Právě Kiselevič ale poté fauloval u mantinelu Omarka a jde si sednout na trestnou lavici! Třetí přesilovka pro Jokerit!
    Simon HJALMARSSON - 2:0
     
    28:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    2:0! CSKA zasazuje Jokeritu další úder! Makarov vybojoval puk pro Muršáka, který si počkal na ideální moment a našel před brankou volného SIMONA HJALMARSSONA, ten se trefil přesně pod břevno Karlssonovo branky! Asistence: Igor Makarov, Jan Muršák.
    Igor GRIGORENKO - 1:0
     
    26:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku utkání! První formace ukázala svou kvalitu a po dlouhé kombinaci se prosazuje! Radulov si dokázal udržet na zádech Väänänena a krásnou přihrávkou našel před brankou úplně volného IGORA GRIGORENKO, který se zakončení neměl problém! Asistence: Alexandr Radulov.
     
    23:36
    Radulov napadala za brankou rozehrávajícího Gundersona, který puk namazal Da Costovi. Francouzský útočník objel branku a snažil se zakončit. Karlsson ale puk za svá záda nepustil!
     
    21:41
    Krásně to teď udělal Radulov, který naznačil střelu, přihrál ale Grigorenkovi. Ten se do puku opřel, ale Todd mu do rány vložil hůl a puk vylétl do ochranné sítě!
     
    19:51
    Na hranici pravého kruhu míchal s pukem Omark, nakonec kotouč poslal před branku na Ohtamu, kde stál Ohtamaa. Finský obránce se blekosvě obtočil a zakončil. Lalande ale jeho střelu vykryl a dokázal pokrýt i následnou střelu Mosese z mezikruží!
     
    18:46
    Hjalmarssonovi nesedlo zakončení, na brankovišti se snažil dorážet Igor Makarov. Se svou razancí to ale přehnal a dostává dvě minuty. Podobný trest jako v případě Bena-Amora!
     
    18:35
    Mezi kruhy dostal nabito Kiselevič, který se do puku opřel. Do jeho tvrdé rány ale lehl Riku Hahl a srazil puk mimo branku! Velmi obětavý zákrok útočníka čtvrté formace!
     
    17:06
    Střela Radulova z levého kruhu letěla velmi dobře na vzdálenější tyč. Karlsson ale puk rukou dokázal vytěsnit mimo branku!
     
    16:47
    Dvouminutový trest navíc dostává hostující Ben-Amor, který sekl Lalandeho přes lapačku, což rozhodčí postřehl.
     
    11:52
    Jokerit se ale dokázal dostat rychle zpět do pásma, z pravé strany poslal pěkný pas před branku Omark. Koukal puk lehce tečoval, ten ale proletěl nad brankou Kevina Lalandeho!
     
    11:19
    A bude se vylučovat i na druhé straně! Velmi šikovně to na modré udělal Pöisty, který si pokryl kotouč a Vladimir Žarkov ho podrazil. První přesilovka Jokeritu v tomto zápase!
     
    05:56
    Z hranice levého kruhu nebezpečně vypálil Igor Makarov. Jeho střela ale šla těsně nad branku Karlssona!
     
    04:44
    A máme tu první vyloučení tohoto utkání. Za držení Raduloval míří na trestnou Oskari Korpikari!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 27. Grigorenko (Radulov), 29. Hjalmarsson (Muršák, Makarov), 36. Muršák (Zajcev, Radulov), 55. Grigorenko (Arťuchin)


    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Denisov (C), Zajcev, Němec, Kiselevič, Panin, Jegoršev, Naumenkov – Grigorenko, Radulov (A), Da Costa – Hjalmarsson, Muršák, Makarov – Ljubimov, Volkov, Mamin – Korotkov, Žarkov, Arťuchin (A) – Kvartalnov
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Korpikari, Gunderson, Väänänen (A), Jaakola, Todd, Ohtamaa – Hagman, Wirtanen, Aaltonen – Huhtala, Sallinen, Pöysti – Moses, Koukal, Omark (A) – Mäki, Ben-Amor, Hahl (C).

    Rozhodčí: Naumov, Ravodin – Medvěděv, Sazonov

    Diváci: 5600
    bahis siteleri