Novosibirsk – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Jokerit 4:0 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 1:4 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0, 0:1)
Avangard Omsk
Pátek 13.03.2015, 17:30 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sergej ŠIROKOV - 3:4
     
    97:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté to sice v přesilovce nestihli, ale skórují krátce po jejím skončení! Po střele Erika Gustafssona se kotouč odrazil před prázdnou branku na hůl SERGEJE ŠIROKOVA, který zblízka neměl problém rozhodnout. Omsk vítězí! Asistence: Erik Gustafsson.
     
    95:13
    Hosté budou hrát přesilovku! Michail Gluchov pyká za hákování. To je dobrá šance pro Avangard rozhodnout.
     
    88:48
    Obrovský závar před Kostinem po Zacharčukově pumelici! Azevedo s Kosticynem však kotouč za záda brankáře Avangardu nedotlačili!
     
    85:09
    Přihrávku zpoza branky obdržel Lukojanov, z bezprostřední blízkosti mířil pouze do Kostina!
     
    67:03
    Mohlo být hotovo! Gluchov našel před brankou Rylova, ale Kostin hosty zachraňuje!
     
    65:20
    Velký závar před domácí brankou zakončil Kolarik, předtím už byla před Pervušinem klec dokonce chvíli odkrytá, ale Nilsson vše přestál bez gólu!
     
    63:35
    Stepan Zacharčuk vyloučen za faul kolenem, domácí se budou bránit ve čtyřech!
    Alexander SVITOV - 3:3
     
    58:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí to dokázali, 61 sekund před koncem třetí třetiny v přesilovce vyrovnávají na 3:3! Kotouč doputoval od Möllera přes Mirnova až na zadní tyč k ALEXANDEROVI SVITOVOVI, který měl před sebou poloodkrytou branku a svým druhým gólem v zápase duel zřejmě poslal do prodloužení. Asistence: Oscar Möller a Igor Mirnov.
     
    57:57
    Šance pro domácí! Erik Gustafsson jde na trestnou za nedovolené bránění a domácí budou hrát přesilovku, kterou by mohli vylepšit i odvoláním brankáře!
    Kirill SEMJONOV - 2:3
     
    57:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak tohle jsem totálně zakřikl! KIRILL SEMJONOV totiž střelou zápěstím z pravého kruhu rozvlnil síťku za zády Nilssona, kotouč zapadl ke vzdálenější tyči domácí branky. Omsk je blízko první výhře v sérii! Asistence: Roman Berdnikov.
     
    52:36
    Dnes se vylučuje pouze na straně Kazaně. Hosté budou hrát čvtrtou přesilovku v zápase, Igor Mirnov je potrestán za vražení.
     
    47:25
    Bude se vylučovat! Rozhodčí Gašilov ukazuje na Oscara Möllera, který trefil protihráče vysokou holí. Přesilovka pro Omsk.
     
    37:36
    Hostující trenér Summanen se na Konstantina Barulina za inkasovaný gól zřejmě hodně zlobí a tak posílá mezi tyče Denise Kostina!
    Sheldon BROOKBANK - 2:2
     
    37:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Azevedo vyhrál buly na SHELDONA BROOKBANKA, jenž vyslal od pravého mantinelu nepříliš prudkou střelu, kterou Barulin zřejmě neviděl a kotouč zapadl k jeho bližší tyčce – 2:2! Asistence: Justin Azevedo.
    Alexander PĚREŽOGIN - 1:2
     
    27:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Hráči Avangardu se dostali do přečíslení 2 na 1, střelu Chada Kolarika, jenž vzal zakončení na sebe, Nilsson ještě vyrazil, ale pouze k ALEXANDEROVI PĚREŽOGINOVI, který už z mezikruží zamířil přesně. Asistence: Chad Kolarik.
     
    19:45
    Za držení hole je vyloučen domácí Sergej Kosticyn.
    Sergej ŠIROKOV - 1:1
     
    19:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! SERGEJ ŠIROKOV trestné střílení proměnil. Na Nilssona vytáhl forhendovou kličku a zasunul kotouč za brankovou čáru mezírkou mezi tyčkou a levým betonem domácího gólmana – 1:1.
    Zacharčuk takto fauloval Širokova.
     
    19:04
    Sergej Širokov byl v úniku faulován Zacharčukem a domácí budou muset čelit trestnému střílení!
     
    16:50
    Alexander Burmistrov je vyloučen za zbytečný faul za brankou soupeře. Přesilová hra pro Avangard.
     
    12:11
    Nechybělo mnoho a Nikulin zvýšil na 2:0! Střela zkušeného obránce branku těsně minula.
    Alexander SVITOV - 1:0
     
    10:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté inkasují nešťastný gól! Zpoza branky nahrával před brankoviště ALEXANDER SVITOV a kotouč srazil za záda brankáře Barulina jeden z bránících hráčů Omsku.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Svitov, 38. Brookbank (Azevedo), 59. Svitov (Möller, Mirnov) – 20. Širokov (TS), 28. Pěrežogin (Kolarik), 58. Semjonov (Berdnikov), 98. Širokov (Gustafsson)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Rylov, Musin, Paigin, Denisov, Brookbank – Möller, Azevedo, Kosticyn – Svitov, Kolcov, Lukojanov – Obuchov, Burmistrov, Petrov – Mirnov, M. Gluchov, Vrána. Trenér: Zinetula Biljaletdinov
    Avangard Omsk: Barulin (od 38. min. Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Gončarov, Chomickij, Ljamin, N. Gluchov, Kulik – Popov, Kolarik, Pěrežogin – Rasskazov, Širokov, Kurjanov – Musatov, Pervušin, Schütz – Semjonov, Fisčenko, Berdnikov – Volkov. Trenér: Raimo Summanen

    Rozhodčí: Gašilov, Soin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7766
    bahis siteleri