Guingamp – Lyon 1:3 (kon.) | Nice – Évian TG 2:2 (kon.) | Lille – Remeš 3:1 (kon.)
Lorient – Rennes 0:3 (kon.) | Méty – Toulouse 3:2 (kon.) | Montpellier – Bastia 3:1 (kon.)
konec
FC Méty
3:2 (2:1)
Toulouse FC
Sobota 04.04.2015, 20:00 • Stade Municipal Saint-Symphorien, Méty • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
    Tongo DOUMBIA - 3:2
     
    90
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A opravdu tomu tak je! Toulouse již ztrácí pouhou branku! K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Regattin, který poslal do vápna nadýchaný centr. Na ten si naskočil TONGO DOUMBIA, který se trefil přesně k tyči!
    Modibo MAÏGA - 3:1
     
    54
    Metz právě vstřelilo branku!
    A je to už 3:1! Veledůležitá branka pro Méty! Rozhodčí Varela ponechal domácím výhodu a Bouna Sarr našel přihrávkou ve vápně volného MODIBA MAÏGU, který prostrčil míč mezi nohama Ahamady a střílí svou třetí branku v utkání! Hattrick pro útočník z Mali!
    Modibo MAÏGA - 2:1
     
    42
    Metz právě vstřelilo branku!
    Méty otáčejí skóre zápase! Míč putoval na levou stranu k Bussmannovi, který našel ve vápně MOBIDA MAÏGU, který si položil Spajice a poslal míč pod břevno!
    Modibo MAÏGA - 1:1
     
    25
    Metz právě vstřelilo branku!
    A Méty velmi rychle odpovídají! Po nepovedeném rohu se za vápnem dostal k míči Ngbakoto, který vystřelil. Jeho ránu ale zablokoval Tisserand a míč se dostal k MODIBO MAÏGOVI, který uklidil míč k tyči!
    Wissam Ben Yedder - 0:1
     
    22
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    No a hosté se dostávají do vedení! Po nepovedeném volném přímém kopu domácích se Toulouse dostalo do rychlého protiútoku, ten táhl po levé straně Pešič, který výborně načasoval příhrávku na WISSAMA BEN YEDDERA, který nedal Mfovi sebemenší šanci míč chytit!

    Jan Havlovic

    Branky: 25. Maïga (Ngbakoto), 42. Maïga (Bussmann), 54. Maïga (B. Sarr) – 22. Ben Yedder (Pešić), 90. Doumbia (Regattin)

    Karty:   2. B. Sarr (MTZ), 90+2. Palomino (MTZ) – 6. Pešić (TOU), 10. Tisserand (TOU), 71. Regattin (TOU), 80. Bodiger (TOU)   60. Tisserand (TOU)


    FC Méty: Mfa – Bussmann, Palomino, Milan, Métanire – Malouda (82. Lejeune), Kashi, Sassi (83. Doukouré), B. Sarr (88. Andrada) – Maïga, Ngbakoto.
    Náhradníci: Oberhauser – N´Daw, Lejeune, Rivierez, Doukouré, Andrada, Marchal.

    Toulouse FC: Ahamada – Moubandje, Spajić, Kana-Biyik (46. Yago), Tisserand – Trejo (79. Regattin), Doumbia, Bodiger, Akpa-Akpro – Pešić, Ben Yedder (67. Braithwaite).
    Náhradníci: Vidal – Aguilar, Yago, Regattin, da Silva, Braithwaite, Sirieix.

    Rozhodčí: Varela – Jouannaud, Panont (vš. FRA)
    bahis siteleri