AS Řím – Neapol 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Cesena 3:3 (kon.) | Sassuolo – Chievo 1:0 (kon.)
Cagliari – Lazio 1:3 (kon.) | Palermo – AC Milán 1:2 (kon.) | Inter – Parma 1:1 (kon.)
Atalanta BC – Turín 1:2 (kon.) | Janov – Udinese 1:1 (kon.) | Fiorentina – Sampdoria 2:0 (kon.)
Juventus – Empoli 2:0 (kon.)
konec
AS Řím
1:0 (1:0)
SSC Neapol
Sobota 04.04.2015, 12:30 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307 diváků), Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    88
    Co se dá všechno nedat? To teď předvedl fanouškům Iturbe, který obešel domácího brankáře, ale místo pohodlného zakončení do odkryté svatyně, rozvlnil pouze boční síť. Iturbe teď nevěří svým očím.
     
    81
    Až nyní přichází do hry útočně laděný Insigne. Tomu uvolnil místo na hřišti de Guzmán. I trenér Benítez tak vyčerpal všechny tři možnosti ke střídání.
     
    79
    Poslední střídání domácího týmu. Pro dnešek má už odpracováno Florenzi, kterého nahradí vytáhlý útočník Ibarbo.
     
    77
    Překvapivé střídání Neapole. Ze hry jde stažen Higuaín, jeho místo na hrotu zaujme Zapata.
     
    73
    Torosidis načasoval svůj skluz pozdě, a tak místo míče trefil nohy unikajícího Higuaína. Další žlutá karta pro domácího hráče.
     
    71
    Druhé střídání domácího týmu. Hřiště opouští Holeba, na jeho místo přichází Yanga-Mbiwa.
     
    68
    Vynucené střídání na straně AS Řím. Ze zdravotních důvodů opouští hrací plochu prozatím jediný střelec zápasu Pjanić. Jeho místo zaujme Paredes.
     
    67
    Klíčový zákrok vytáhl brankář De Sanctis proti hlavičce Gabbiadini z bezprostřední blízkosti! Potlesk na otevřené scéně pro brankáře AS! Naopak lavička Neapole se drží za hlavy!
     
    61
    Avizované střídání je tady. Do hry přichází Gabbiadini, který nahradí Callejóna.
     
    56
    Opět o sobě dal vědět Mertens. Ten se po svém průniku dostal až před brankáře De Sanctise, jehož nedokázal prostřelit. De Sancits výborným reflexivním zákrokem podržel svůj tým!
     
    55
    Florenzi stáhl za dres k zemi Mertense a prohlíží si z velké blízkosti žlutou kartu.
     
    39
    Zmiňovaná dvojice vzápětí předvedla povedenou akci, která však brankou neskončila! Higuaín poslal do protiútoku Callejóna, který si následně položil ve vápně Astoriho a předložil míč na volného de Guzmána. Jeho velkou příležitost však zastavil obětavým pádem Manolas!
     
    32
    Poprvé se žlutí i na straně hostů. Albiol byl v souboji s Florenzim pozdě u míče a následovat nemohlo nic jiného, než žlutá karta.
    Miralem PJANIĆ - 1:0
     
    25
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Pohledná akce domácího týmu končí brankou! Ljajić na sebe natáhl dvojici hráčů a následně posunul míč do strany na volného Florenziho, jenž přesnou přihrávkou našel zcela volného MIRALEMA PJANIĆE, pro kterého už nebyl problém přesně utaženou placírkou rozvlnit síť za brankářem Andújarem!
     
    21
    Callejón si chytře předkopl míč kolem Holebase, kterému následně ukázal záda. Domácí obránce tak zatáhl za záchranou brzdu a vysloužil si žlutou kartu.
     
    11
    De Rossi vystavil stopku unikajícímu Mertensovi, za což vzápětí vyfasoval od sudího Rizzoliho žlutý trest. Zkušený sudí je znám tím, že pro žluté karty nejde daleko.

    Petr Král

    Branky: 25. Pjanić (Florenzi)

    Karty:   11. De Rossi (ASR), 21. Holebas (ASR), 55. Florenzi (ASR), 73. Torosidis (ASR) – 32. Albiol (NEA)


    AS Řím: De Sanctis – Holebas (71. Yanga-Mbiwa), Astori, Manolas, Torosidis – Nainggolan, De Rossi (C), Pjanić (68. Paredes) – Iturbe, Ljajić, Florenzi (79. Ibarbo).
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Yanga-Mbiwa, Cole, Ibarbo, Paredes, Spolli, Balzaretti, Verde, Pellegrini, Doumbia.

    SSC Neapol: Andújar – Ghoulam, Britos, Albiol, Maggio (C) – Jorginho, David López – Mertens, de Guzmán (81. L. Insigne), Callejón (61. Gabbiadini) – Higuaín (77. Zapata).
    Náhradníci: Cabral, Colombo – Strinić, Henrique, Mesto, Hamšík, Gabbiadini, Zúñiga, L. Insigne, Koulibaly, Zapata, Gargano.

    Rozhodčí: Rizzoli – Nicoletti, Padovan
    bahis siteleri