Manchester Utd. – Newcastle 0:0 (kon.) | Crystal Palace – Aston Villa 2:1 (kon.) | West Ham – Bournemouth 3:4 (kon.)
Norwich – Stoke 1:1 (kon.) | Sunderland – Swansea 1:1 (kon.) | Leicester – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Manchester United
0:0 (0:0)
Newcastle United
Sobota 22.08.2015, 13:45 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosté okamžitě vyrazili do protiútoku a i oni se mohli dostat do vedení. Cissé předběhl bránícího protihráče a poté servíroval přihrávku ke vzdálenější tyči, kde jen těsně balon netrefil Thauvin. To by byl debut z říše snů.
     
    90+1
    Blizoučko ke gólu měl Smalling, který se dostal k centrovanému balonu a okamžitě zakončil, jeho pokus však na brankové čáře zastavil bránící protihráč!
     
    88
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Aleksandar Mitrović, přichází Papiss Cissé.
     
    80
    Hernández se mohl stát mužem zápasu, ale radost mu překazil Krul! Mata totiž vystřelil, ale jeho ránu zablokoval bránící protihráč. Odražený balon se dostal přímo k Hernándezovi, který měl před sebou pouze gólmana Krula, který však vytasil z jeho dílny úžasný zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu.
     
    78
    Druhou změnu v sestavě provedl Newcastle: ze hry odešel Ayoze Pérez, kterého vystřídal Tioté.
     
    77
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Antonio Valencia.
     
    73
    Na levém křídle se rozeběhl Rooney, který obdržel přihrávku a poté sám přihrával na vzdálenější tyč, kde se do zakončení dostal Mata, ale střela mu ani trochu nesedla. V 73. minutě se stav skóre nemění.
     
    70
    Žlutou kartou byl potrestán Shaw.
     
    69
    Střídají také hosté: hrací plochu opustil Obertan, kterého nahradil Thauvin.
     
    67
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Javier Hernández.
     
    63
    Depay obdržel přihrávku, navedl si míč na pravačku a poté vystřelil, jeho pokus byl tečován protihráčem a následuje roh pro Manchester United.
     
    59
    Schweinsteiger si svůj první start příliš neužil, jeho tým zatím remizuje 0:0 a určitě si tento fotbalista představoval, že odehraje více minut. Na trávníku dostává příležitost Carrick.
     
    57
    Rychlé nohy nastartoval Depay, který se rozbíhal do zajímavé šance, ale za cenu faulu ho zastavil Obertan, který tak vyfasoval žlutou kartu.
     
    42
    Obrana domácích teď hodně zaspala a hosté se dostali do obrovské šance. Střelu ze své kopačky vyslal Ayoze Pérez, jehož pokus byl tečován a branku minul asi o metr.
     
    24
    Hosté byli malinkatý kousíček od vstřelené branky! Hodně prostoru ve vápně dostal hlavičkující A. Mitrović, který nebezpečnou střelou orazítkoval břevno!
     
    20
    Haidara dostal parádní přihrávku do velkého vápna, ale tam si pomohl faulem a za ošklivý zákrok byl právem potrestán žlutou kartou.
     
    19
    Před malou chvíli fauloval Darmian, který se proti pravidlům provinil i teď a sudí mu za faul udělil žlutou kartu. Následuje volný přímý kop pro Newcastle.
     
    15
    Hráči v červených dresech vydrželi u míče a na soupeře vyvíjeli tlak. Matovi spoluhráč sklepl balon a díky tomu se hráč United dostal do velmi zajímavé šance. Mata si ukázkově zpracoval balon a poté precizně pálil přesně k tyči. Nicméně gólman Krul se výtečně natáhl a zabránil stoprocentnímu gólu.
     
    4
    Skvělou přihrávku obdržel Rooney, který postupoval sám na brankáře a vstřelil gól, ale sudí tuto branku neuznal, protože podle něj byl Rooney v době přihrávky v ofsajdu. Pokud tomu tak bylo, tak to muselo být opravdu těsné.

    Lucie Rapantová

    Branky:

    Karty:   19. Darmian (MAN), 70. Shaw (MAN) – 20. Haidara (NEW), 57. Obertan (NEW)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 3:4.
    Manchester United: Romero – Darmian (77. A. Valencia), Smalling, Blind, Shaw – Schneiderlin, Schweinsteiger (59. Carrick) – Mata, Januzaj (67. J. Hernández), Depay – Rooney (C).
    Náhradníci: Johnstone – J. Hernández, Carrick, Young, A. Herrera, A. Valencia, McNair.

    Newcastle United: Krul – Mbemba, S. Taylor, Coloccini (C), Haidara – Anita, Colback – Ayoze Pérez (78. Tioté), Wijnaldum, Obertan (69. Thauvin) – A. Mitrović (88. P. Cissé).
    Náhradníci: Darlow – Williamson, P. Cissé, S. de Jong, Aarons, Thauvin, Tioté.

    Rozhodčí: Pawson – Betts, Burt
    bahis siteleri