Motor ČB – Kadaň 3:2 (kon.) | Třebíč – Slavia 1:7 (kon.) | Most – Prostějov 1:2 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Havířov – Kladno 2:1 (1:0 po s.n.) | Litoměřice – Přerov 7:6 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
7:6 (2:2, 2:1, 3:3)
HC ZUBR Přerov
Středa 23.09.2015, 18:00 • Kalich Aréna • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov pár vteřin před koncem ještě dramatizuje. Puk za Krále dostal Vlastimil Dostálek. Asistence: Milan Procházka.
     
    57:41
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí se zmocnili kotouče a do ofenzívy se vrhl ve veliké rychlosti MILAN VALÁŠEK s Martinem Procházkou a Angelem Krstevem. Valášek nakonec prudkou střelou poslal puk za Vojtka. Asistence: Martin Procházka, Angel Krstev
     
    53:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Puk se v chaosu, který před bránou hostí vznikl, dostal zásluhou LUKÁŠE NEDVÍDKA až za Vojtka. Asistence: Martin Procházka, Angel Krstev.
     
    47:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Za pouhých 20 vteřin Přerov střílí další gól a vyrovnává. DAVID ŠŤASTNÝ využil toho, že Král se za pukem vrhl až moc daleko a poslal kotouč do prakticky naprosto prázdné klece. Asistence: Marek Sikora, Michal Popelka.
     
    46:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dostálek očekával přihrávku po Králově levici a poté co ji konečně dostal tak puk do brány sklepl. Asistence: Roman Pšurný, Lukáš Chmelíř.
     
    43:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak gól padl až po přesilové hře. Před bránou se tentokrát prosadil MICHAL PROCHÁZKA, který zmatenému Vojtkovi poslal puk do částečně odkryté klece. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    37:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři přesilovou hru využívají. MAREK SIKORA využil zmatku, který se vytvořil před brankou domácích a poslal puk do odkryté klece. Asistence: Radomír Pala, Michal Popelka.
     
    28:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Před bránou hostí nastal zmatek. Puk se octl přímo vedle Vojtka a po chvíli se do odkryté klece i dopravil zásluhou MARTINA PROCHÁZKY. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    25:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krátce po sérii přerušení se v útočném pásmu prosadil ZDENĚK DOLEŽAL, který z levého kruhu pro vhazování poslal puk za Vojtka. Asistence: Bohumil Jank.
     
    18:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice srovnávají. Přes Zubry prokličkoval Martin Ondráček, který se dostal až před Slováka a nahrál připravenému LUKÁŠI NEDVÍDKOVI po jeho pravici, který puk dorazil do odkryté klece. Asistence: Martin Ondráček, Ondřej Kopta.
     
    11:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují náskok hostí. ZDENĚK DOLEŽAL se dostal do taktického místa, ze kterého po přihrávce rychlou střelou prostřelil Slováka. Asistence: Jan Berger, David Švagrovský.
     
    07:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov po prvním gólu nemarní časem. Ke druhé střele se dostal MICHAL POPELKA, který po přihrávce od Jakuba Grofa dostal velikou šanci puk do brány doklepnout a také tak učinil. Asistence: Jakub Grof, David Šťastný.
     
    06:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    První gól si připisují hosté. Po zakázaném uvolnění se k puku dostali Zubři. Nakonec se před Králem octl VLASTIMIL DOSTÁLEK, který střelou zblízka trefil Královu výstroj, od které se puk do brány odrazil. Asistence: Roman Pšurný, Milan Procházka.
    Marken.cz

    Daniel Chládek

    Branky a nahrávky: 12. Doležal (Berger, Švagrovský), 19. Nedvídek (Ondráček, Kopta), 26. Doležal (Jank), 29. Procházka Mar. (Nedvídek), 44. Procházka Mich. (Kopta), 54. Nedvídek (Procházka Mar., Krstev), 58. Valášek (Procházka Mar., Krstev) – 7. Dostálek (Pšurný, Procházka Mil.), 8. Popelka (Grof, Šťastný), 38. Sikora (Pala, Popelka), 47. Dostálek (Pšurný, Chmelíř), 48. Šťastný (Sikora, Popelka), 60. Dostálek (Procházka Mil.)


    HC Stadion Litoměřice: Král Tom. (Michajlov) – Šulc, Plášil, Piegl, Bílek, Jank, Mikliš, Krstev – Kalla, Valášek, Procházka Mar. – Švagrovský, Berger, Doležal – Kopta, Nedvídek, Ondráček – Krátoška, Racek, Procházka Mich. Trenéři: Tvrzník, Kučera
    HC ZUBR Přerov: Slovák (od 25. Vojtek) – Chmelíř, Grof, Přindiš, Pala, Vágner, Ferenc, Běhal – Procházka Mil., Pšurný, Dostálek – Šťastný, Popelka, Sikora – Goiš, Hrazdira, Stoklasa – Kratochvíl, Král Tad., Školoud. Trenér: Dočkal

    Rozhodčí: Sýkora – Svoboda, Maštalíř
    bahis siteleri