Vsetín – Poruba 2011 4:5 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Havlíčkův Brod 4:3 (po pr.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 11:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Břeclav 5:4 (po pr.) | Opava – Kopřivnice 3:4 (1:2 po s.n.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Technika Brno – SK Karviná 3:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
SK Karviná
Středa 23.09.2015, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Stoprocentní příležitost Tomáše Malíka, který dostával dobrý pas před prázdnou bránu. Ke vší smůle hostujících hokejistů nedokázal rychlou přihrávku usměrnit do brány.
     
    53:12
    Stehlík vyslal nebezpečný pokus směr Gleichova brána. Gólman Karviné se jen ohlédl jak rychlá střela sviští nad jeho břevnem.
     
    49:55
    Logunov a následně Foltyn měli velké šance, Jekel už byl téměř překonaný, ale nikdo se nestihl včas zorientovat a zjistit, že kotouč leží před poloprázdnou bránou. Následně se již domácí brankář stihl zvednout a celou situaci uklidnil.
     
    47:33
    Kadlec byl sám před brankou a mohl zvyšovat skóre, rozhodl se ale ještě hledat lépe postavené spoluhráče a celou situaci překombinoval.
     
    44:30
    Na druhé straně v rohu kluziště obešel posledního domácího beka Logunov a z levé strany si vybruslil sám před Jekela. Ten jeho střelu bekhendem vyrazil konečkem betonu.
     
    43:38
    Petr Jurča se dostal do samostatného úniku, jeho bekhendový blafák Gleich skvěle přečetl a zabránil mu radovat se podruhé v dnešním utkání.
     
    39:52
    Velký závar před Gleichem. Ten se musel ve svém brankovišti roztáhnout jak dlouhý, tak široký, aby zabránil dotírajícím brněnským forvardům ve skórování.
     
    38:26
    A mohlo to být pouze o gól! Badžo dostal kotouč od svého spoluhráče v přečíslení dva na jednoho a mířil do protipohybu brněnského brankáře. Ten stihl včas přitisknout ruku k tělu a zabránil protihráči s číslem 71 na zádech ve skórování.
     
    34:13
    Karviná vstřelila branku!
    Domácí obrana chybovala na útočné modré čáře, MARTIN KASPERLÍK vypíchl kotouč a upaloval sám na Pavla Jekela, kterému poslal kotouč pod levým betonem až do sítě. Je sníženo! Asistence: Vojtěch Černín.
     
    31:47
    Logunov měl hodně času u levé Jekelovy tyče a podařilo se mu trefit kotouč ze vzduchu, domácí gólman měl dobře nachystanou lapačku a jeho pokus lapil.
     
    29:16
    Hned vzápětí uvidíme další přesilovou hru pro domácí. Václav Chomič (KAR) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:04
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí snajpr PETR JURČA udělal oblouk v útočném pásmu a střelou švihem zaskočil hostujícího Gleicha, kterému zapadl kotouč k tyči. Asistence: Filip Vrba.
     
    23:14
    Vyčesaný dnes hraje dobrý zápas a mohl přidat i gól, když měl na pravém křídle hodně prostoru, nedokázal však dobře zpracovat kotouč a místo střely se dostal až za domácí branku, odkud už nedokázal ohrozit Jekela.
     
    15:52
    Michal Brzobohatý dostal hodně prostoru mezi kruhy. Připravený Gleich si jeho pokus ukryl na hrudi.
     
    12:23
    A může být pro domácí ještě lépe. Moc vysoko šermoval svojí holí Ondřej Kasperlík a rozhodčí ho posílá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    11:45
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují skóre. JAN SEDLÁK opět hledal před brankou někoho, kdo změní dráhu letu černé pryže. Místo toho však jeho pokus od modré čáry proplachtil přímo za překvapeného Gleicha. Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    08:20
    Michal Gleich vytasil parádní zákrok proti Ondřeji Látalovi, jehož střela byla těsně před ním tečována. Gleich reflexivně máchnul svojí lapačkou a nedovolil černému nesmyslu zatřepotat se v jeho síti.
     
    06:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Tomu se říká bleskurychle využitá přesilová hra. Jak je to jednoduché nyní ukázali Jan Sedlák a ONDŘEJ STEHLÍK. První jmenovaný nahodil kotouč od modré čáry a Ondřej Stehlík už pouze nastavil svou čepel a dopravil kotouč pod břevno hostující svatyně. Asistence: Jan Sedlák, Peter Bustin.
     
    05:41
    Početní výhodu si zkusí i Vysokoškoláci. Zdeněk Deutsch podrazil jednoho z Brněnských na modré čáře a odpočine si dvě minuty na trestné lavici.
     
    02:29
    První přesilová hra utkání. Na trestnou lavici odchází Jurča (BRN), který podrazil hostujícího gólmana za jeho brankou.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 7. Stehlík (Sedlák, Bustin), 12. Sedlák (Stehlík), 29. Jurča (Vrba) – 35. Kasperlík M. (Černín)


    HC Technika Brno: Jekel (Novák) – Habrovec (C), Vrba, Navrátil, Koukal, Šidák, Sedlák, Havíř – Boček, Jurča, Brzobohatý P., Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Heža, Bustin, Brzobohatý, Polesný, Kadlec, Látal.
    SK Karviná: Gleich (Plútec) – Franek, Černín, Duriš, Fišera, Javín (C), Graca, Deutsch – Chomič, Foltyn, Václavík, Vyčesaný, Křibík, Badžo, Malík, Kasperlík O., Kasperlík M., Barnošák, Juhász, Logunov.

    Rozhodčí: Pokorný – Klouda, Musil
    bahis siteleri