Mönchengladbach – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hannover – W. Brémy 1:0 (kon.) | Hertha – Hamburg 3:0 (kon.)
Hoffenheim – Stuttgart 2:2 (kon.) | Ingolstadt – Frankfurt 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:0 (0:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 03.10.2015, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Gladbach již v samotném závěru rozhodně nikam nepsěchá! André Schubert ještě provádí své poslední střídání! Za obrovského potlesku domácího publika odchází ze hřiště Raffael, kterého na poslední minuty nahrazuje Thorgan Hazard!
     
    82
    Ouu! Tak teď to mohlo být 3:0! Na levé straně obrany Wolfsburgu chyboval Sebastian Jung, a do zakončení se ve vápně dostal Raffael. Střela brazilského útočníka však mířila těsně mimo!
     
    80
    Wolfsburg na současný stav odpovídá svým druhým střídáním! Ze hřiště jde Maximilian Arnold, na jehož místo přichází Nicklas Bendtner!
    79. Ibrahima TRAORÉ - 2:0
     
    79
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Gladbach vede již 2:0, a s největší pravděpodobností je rozhodnuto! Ve středu hřiště chyboval Wolfsburg, a k míči se dostal Lars Stindl. Německý záložník vyslal do úniku IBRAHIMU TRAORÉHO, kterého stíhal Rodríguez. Domácí záložník se však dostal do zakončení, a prostřelil Benaglia!
     
    77
    Hlavní rozhodčí Felix Zwayer rozdal další žlutou kartu, kterou dostal Max Kruse. Bývalý hráč Gladbachu tvrdě zajel pod nohy Patricka Herrmanna, svého bývalého parťáka z útoku!
    75. Håvard NORDTVEIT - 1:0
     
    75
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprostá fotbalová paráda, a domácí Glabbach jde patnáct minut před koncem do vedení! Na pravé straně se krásně uvolnil brazilský útočník Raffael, který zvládl těžký souboj s Jungem. Jeho následný centr našel HAVARDA NORDVEITA, který se opřel do míče zprvní, a jeho rána zaplavala k tyči! Diego Benaglio byl na tento krásný volej krátký!
     
    74
    Hostující trenér Dieter Hecking neudržel nervy na udzě, a neodpustil si nějaká ostřejší slova na adresu hlavního rozhodčí. Felix Zwayer rovněž ztratil nervy, a vykázal německého trenéra na tribunu!
     
    69
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Fabian Johnson, přichází Patrick Herrmann.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Håvard Nordtveit.
     
    68
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Marcel Schäfer, přichází Bas Dost.
     
    68
    Zajímavou individuální akci provedl na pravé straně Ibrahima Traoré, který se dokázal dostat přes Ricarda Rodrígueze, ten však domácího hráče poslal k zemi, a dostává žlutou kartu!
    60. Povedená střela Larse Stindla
     
    60
    Do zakončení se tentokrát dostal také Gladbach! Oscar Wendt našel pěknou kolmou přihrávku ve středu hřiště Larse Stindla, který se chvíli rozmýšelel, následně se však opětl do míče, a jeho rána prolétla těsně vedle branky Diega Benaglia!
    55. Guilavogui zřejmě zasáhl míč rukou v pokutovém území
     
    55
    Oscar Wendt vhazoval z pravé strany aut, který našel ve středu Xhaku. Švýcarský záložník krásně přenesl hru na pravou stranu, odkud vyrazil do vápna Traoré. Jeho centr zablokoval Guilavogui, a nejspíše míč zasáhl rukou! Penalta se však pískat nebude!
     
    44
    To Fabian Johnson na svém kontě žádný tvrdý zákrok neměl, nicméně u postranní čáry hodně tvrdě zajel pod nohy Guilavoguie, který inkasoval druhý úder za poslední minutu. I v tomto případě udělil hlavní rozhodčí žlutou kartu!
     
    44
    Granit Xhaka si nedal pozor, a před malou chvíli předvedl tvrdý zákrok v souboji Guilavoguiem. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil žlutou kartu, neboť Xhaka již měl na svědomí jeden tvrdý zákrok ze začátku poločasu.
     
    41
    Gladbach se po chybné rozehrávce soupeře dostal opět k míči, nicméně hra byla velmi rychle přerušena, neboť se prezentoval tvrdým zákrokem Marcel Schäfer, který poslal k zemi Mahmouda Dahouda! Felix Zwayer uděluje první žlutou kartu v tomto utkání!
     
    35
    Na konci velmi rychlé kombinace Wolfsburgu byl Marcel Schäfer, kterého ve vápně našel skvělou přihrávkou Ricardo Rodríguez. Zkušený německý záložník však svou střelou zprvní branku neohrozil!
    32. Jednalo se skutečně o ofsajd?
     
    32
    Do další zajímavé příležitosti se mohl dostat Fabian Johnson, kterého vybídl k úniku skvělým centrem Mahmoud Dahoud. Pomezní však zvedl praporek, neboť se domníval, že se americký záložník nacházel v ofsajdu. To však opakované záběry nepotvrdily!
     
    22
    Do velké šance se mohl dostat domácí Lars Stindl, tedy on se do ní dostal, nicméně v době přihrávky Granita Xhaky se domácí hráč nacházel v ofsajdovém postavení. Jeho následné zakončení však letělo vysoko nad!
     
    14
    Na druhé straně mohl zahrozit André Schürrle, který dostal do vápna přihrávku od Rodrígueze. Německý reprezentační záložník vystřelil přes obránce, nicméně trefil pouze nohy připraveného Tobiase Sippela!
    13. Velká šance domácího celku!
     
    13
    Teď však měl Gladbach obrovskou šanci! Středem hřiště postupoval Mahmoud Dahoud, který poslal do vápna přihrávku na Raffaela. Míč se však od bránícího hráče odrazil na nohu Larse Stindla, který trefil z voleje pouze tyč! Následný střelecký pokus Oscara Wendta zablokoval spoluhráč Raffael!

    Jan Havlovic

    Branky: 75. Nordtveit (Raffael), 79. Traoré (Stindl)

    Karty:   44. Xhaka (MNC), 44. Johnson (MNC) – 41. Schäfer (WOF), 68. Ricardo Rodríguez (WOF), 77. M. Kruse (WOF)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sippel – Korb, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré, Dahoud (69. Nordtveit), Xhaka, Johnson (69. Herrmann) – Stindl, Raffael (88. T. Hazard).
    Náhradníci: Heimeroth – Brouwers, Nordtveit, Herrmann, Drmić, T. Hazard, Hahn.

    VfL Wolfsburg: Benaglio – S. Jung, Naldo, Klose, Ricardo Rodríguez – D. Caligiuri, Guilavogui, Arnold (80. Bendtner), Schäfer (68. Dost) – M. Kruse, Schürrle.
    Náhradníci: Casteels – Bendtner, Draxler, Dost, Träsch, Dante, Gustavo.

    Rozhodčí: Zwayer – Steuer, Achmüller (vš. Německo)
    bahis siteleri