Boston – Winnipeg 2:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 3:2 (po pr.)
St. Louis – Edmonton 3:1 (kon.) | Nashville – Carolina 2:1 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:5 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 09.10.2015, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jason GARRISON - 3:2
     
    62:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bod navíc získávají domácí. Svou bojovností se prezentoval Filppula, který bojoval jako lev, odzbrojen dostal puk až na Killorna, který vyslal do samostatného úniku JASONA GARRISONA, jehož precizní blafák si našel cestičku mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Alexander Killorn, Vatteri Filppula.
    Ryan CALLAHAN - 2:2
     
    38:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají díky přesilovkovému gólu! Ke střele se dostal Hedman, jehož pokus vyrazil Mason nad sebe, puk doskákal vedle branky, odkud z téměř nulového úhlu dokázal překonat brankáře Letců RYAN CALLAHAN. Asistence: Victor Hedman, Jonathan Drouin.
    -6:43 Brayden SCHENN - 1:2
     
    32:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku a jdou do vedení! Medvěděv tvrdě pálil od modré, jeho dělovka se odrazila od betonů domácího gólmana jen před Umbergera, který ještě posunul puk na BRAYDENA SCHENNA, který pohotově dorazil kotouč do domácí brány. Asistence: R.J. Umberger, Jevgenij Medvěděv.
    Matt READ - 1:1
     
    30:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Laughton dokázal vybojovat kotouč na kraji pásma, vyměnil si ho s Umbergerem a následně našel v mezikruží MATTA READA, který překonal Bishopa přesnou střelou mezi betony. Asistence: Scott Laughton, R.J. Umberger.
    Jason GARRISON - 1:0
     
    21:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Callahan zavezl puk po pravém křídle do pásma, z otočky předal puk na modrou na JASONA GARRISONA, jehož střela zapadla přesně za záda Masona, který nic neviděl pře clonu Stamkose. Asistence: Ryan Callahan, Jonathan Drouin.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 22. Garrison (Callahan, Drouin), 39. Callahan (Hedman, Drouin), 63. Garrison (Killorn, Filppula) – 31. Read (Laughton, Umberger), 33. B. Schenn (Umberger, Medvěděv)


    Tampa Bay Lightning: Mason (Poulin) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Šustr, Coburn – Callahan, Stamkos, Drouin, Kučerov, Johnson, Palát, Condra, Filppula, Killorn, Brown, Namestnikov, Boyle
    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Schultz, Streit, Manning, Del Zotto, L. Schenn, Medvěděv – Voráček, Giroux, Raffl, Simmonds, Couturier, B. Schenn, Umberger, Laughton, Read, White, Bellemare, VandeVelde
    bahis siteleri