Boston – Winnipeg 2:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 3:2 (po pr.)
St. Louis – Edmonton 3:1 (kon.) | Nashville – Carolina 2:1 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Edmonton Oilers
Pátek 09.10.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis (kapacita 19150 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Troy BROUWER - 3:1
     
    59:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Connor McDavid chtěl nabít Justin Schultzovi na ránu z první, úmysl ale vystihl Jaden Schwartz, který se do přihrávky pustil obětavým pádem. Odražený kotouč pak sebral TROY BROUWER a bekhendovou střelou z poloviny hřiště rozhoduje o vítězi dnešního utkání! Asistence: Jaden Schwartz.
    49:29 Robby FABBRI - 2:1
     
    49:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení po nádherné kombinaci! Schwartz předal puk Lehteräovi, jenž efektní zadovkou našel před brankou volného ROBBYHO FABBRIHO, který prostřelil Talbota a zapisuje svou první branku v kariéře v NHL! Asistence: Jori Lehterä a Jaden Schwartz.
    29:10 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    29:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Teddy Purcell se v útočném pásmu neprosadil, ztroskotal na Pietrangelovi, který ihned po zisku kotouče poslal do samostatného úniku VLADIMIRA TARASENKA, který si s nabídnutou příležitostí poradil po svém. Svižnou střelou mezi nohy nedal Talbotovi sebemenší šanci zakročit! Asistence: Alex Pietrangelo a Jay Bouwmeester.
    17:22 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    17:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To jsou věci! David Backes sice vyhrál čistě vhazování na Pietrangela, který ovšem ve snaze vyhodit kotouč nastřelil Alexandera Steena, od kterého se puk odrazil za záda nic nečekajícího Elliotta! Po kuriózním momentu je branka připsána RYANU NUGENTU-HOPKINSOVI, který se zúčastnil vhazování proti Backesovi. Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 30. Tarasenko (Pietrangelo, Bouwmeester), 50. Fabbri (Lehterä, Schwartz), 60. Brouwer (Schwartz) – 18. Nugent-Hopkins


    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen, Stastny, Tarasenko – Fabbri, Lehterä, Schwartz – Jaškin, Backes, Brouwer – Ott, Brodziak, Reaves. Trenér: Ken Hitchcock.
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Klefbom, Schultz, Sekera, Fayne, Reinhart, Gryba – Hall, McDavid, Slepyšev – Pouliot, Nugent-Hopkins, Purcell – Korpikoski, Lander, Jakupov – Hendricks, Letestu, Gazdic. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Racicot, Murray

    Diváci: 19327
    bahis siteleri