Žilina – Košice 2:1 (po pr.) | Martin – Trenčín 2:0 (kon.) | Zvolen – Poprad 6:2 (kon.)
Piešťany – Skalica 5:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 09.10.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Piešťany dali gól!
    Jednoduchý a veľmi pekný gól. Brňák posunul puk na útočnú modrú Hrehorčákovi, ten posunul ďalej JOZEFOVI TOMČÁKOVI, ktorý z ľavej strany úplne ľahko prešiel pred Ševelu, položil ho na ľad a pohodlne skóroval.

    Asistencia: Hrehorčák, Brňák
     
    39:21
    Piešťany dali gól!
    Dočkal sa aj štvrtý útok. Už predtým to smrdelo gólom v sieti hostí, ale ten prišiel až teraz. Tibenský prenechal puk do tandemu medzi kruhmi JOZEFOVI TOMČÁKOVI, ktorého strela švihom dokĺzala napokon za čiaru. S trochou šťastia.

    Asistencia: Tibenský, Hrehorčák
     
    36:04
    Piešťany dali gól!
    Brejk potiahol po ľavom krídle Kučera, prenechal puk Brancisovi, ten posunul na modrú Brňákovi, jeho nahodenie sa odrazilo do ostrého uhla, kde ale z otočky bekendom skóruje JOZEF BALEJ.

    Asistencia: Brancis, Brňák
     
    27:40
    Skalica dala gól!
    Aké to vie byť jednoduché. Piešťanci trochu prepadli vpredu, vyhodený puk po mantineli na ľavej strane, puk si vzal HENRICH JABORNÍK a strelou švihom z ľavého kruhu medzi nohy zaskočil Rybára. A tipujem, že hneď to bude mať iný náboj.

    Asistencia: Brendl
     
    12:51
    Piešťany dali gól!
    Po góle pritlačila Holovičova formácia, Svetlíkovu strelu od modrej vyrazil Ševela pred Ručkaya, ktorý posunul na ľavú stranu presne MARCELOVI HOLOVIČOVI, ktorý bez problémov skóruje do prázdnej bránky. Holovič s Ručkayom sú vo výbornej forme, pri aktuálnom bojkote repre sa asi aj môžu ocitnúť v hľadáčiku trénera Cígera.

    Asistencia: Ručkay, Svetlík.
     
    11:59
    Piešťany dali gól!
    Skaličania mali puk na hokejke, vyvážali ho z pásma, zabojoval však Šimíček, vyvážajúceho hráča oň obral, z následného závaru ešte gól nepadol, ale o dorážku sa postaral práve JAKUB ŠIMÍČEK, ktorý bol na začiatku všetkého.

    Asistencia: Belluš, Šimíček.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 12. Šimíček (Belluš, Hudec), 13. Holovič (Ručkay, Svetlík), 37. Balej (Brancis, Brňák), 40. Tomčák (Tibenský, Hrehorčák), 56. Tomčák (Hrehorčák, Brňák) – 28. Jaborník (Brendl)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Filip (C), Gachulinec, Šimíček, Belluš, Hudec F. – Brňák (A), Svetlík, Ručkay, Holovič, Valo – Hudec, Gipters, Kučera, Brancis, Balej (A) – Hluch, Krotov, Hrehorčák, Tomčák, Tibenský
    Tréner: L. Gudas

    HK Skalica: Ševela – Polata, Ďurák (A), Komínek, Školiak (A), Pašek – Novák (C), Opalek, Korytko, Brendl, Sloboda – Jaborník, Barák, Mickievics, Studenič, Jass – Zukal, Rezek, Rožník, Lantoš, Brodek
    Tréner: M. Stloukal

    Rozhodčí: Baluška – Kacej, Synek
    bahis siteleri